Hai Buzau... Buzau...Buzau!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza gagici! O aromata, parfumata, aburinda ....

Dana si eu sunt interesata de un astfel de spatiu, da' nu prea stiu unul!
Hai sa ne ocupam si sa deschidem noii un stfel de spatiu, ce ziceti???? Stiu ca e greu, da' cred ca ar merge ...

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mironna spune:

Buna fetelor!
Dana, unde faci acest master, la SNSPA? Am colegi care s-au inscris si ei. Eu am facut Managementul sectorului public, a fost destul de lejer, cursuri numai smbata si duminica, examenele la fel.
Cami, la ASE e mult mai scump un master si mai dificil si din punct de vedere al cursurilor si din cel al examenelor.
Va doresc multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mironna, nu e la SNSPA, ci la Universitatea Valahia care are in Buzau o filiala. Institutia mea si cea a lui Cosmin au contractat cu ei un numar de locuri pentru functionarii care doresc sa faca masterul asta. La mine la serviciu majoritatea l-au facut, e al treilea an in care se fac inscrieri la ei.

Cami, ar fi interesant. Dar... unde? si... cu ce? Un proiect, ceva?

Mergi la inceput

No, stiti ce ma gandeam?
Chestia asta cu petrecerile ar merge daca am avea la dispozitie si un apartament cu 2 camere.
In dormitor s-ar aranja un spatiu de joaca pentru copii, iar in living s-ar putea pune canapele, mese si scaune pentru parinti.

Dar de unde????

Ileana, iti doresc ca maine sa ai o zi plina de succese, fiindca stiu ce te asteapta!

Si petrecere super la nunta!
Casa de piatra pentru Simona si Costi!
Sa va distrati si pentru noi.

Mergi la inceput

Ileana, bafta si din partea noastra! Petrecere frumoasa si sa va traiasca finutii!
Casa de piatra lor!

Cami mami & Daria (02.01.2006)

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Cami,multumim ca ai intrebat de noi.
Suntem bine,putin ocupati cu ceva amenajari prin casa.
Robi incepe gradinitia de luni,abia asteapta.Am baiat mare deja,sunt tare emotionata.
Aseara faceam cu el repetitie pt. la gradi cu setul de intrebari uzuale:
Eu-Cum te cheama?
El-Robert Darius
Eu-Cati ani ani?
El-5 minute...o fi crezut ca e nou nascut.
Pana acum stia ca are 2 ani jumate.De cand i-am spus ca ne apropiem de 3 declara ca are 3 ani jumate.Ii plac jumatatile de masura.
Tot aseara mi-a "citit" Scufita Rosie( adica Cocotitza Rotzie).
Il intreb:
Eu-Ce are Scufita in cosulet?
El-Salam si branza...preferatele lui
Eu-Ba nu,are cozonac pentru bunicuta
El-Ba nu,are bere si pufuleti cu masinuta
Vad pe carticica o veverita si il intreb ce este.
El-"pantoma"
Eu ma uit nedumerita la mama
El-"bu-hu-hu"...era fantoma
Intr-o seara o vede pe mama cum plangea de dorul fratilor mei,tocmai primise niste cd-uri cu poze si filme cu ei.Vine Robi si o ia in brate:"Nu mai "pange",mamaie,Robi te "ubeste" si te pupa...emotionant.

Va pup,dragelor.O sa intru sa va mai povestesc despre Robi.Cred ca si voi auziti astfel de perle zilnic.Sunt tare dragalasi la varsta asta.

Oana,mamica de Robertzel
poze

Mergi la inceput

Buna dimineata !

In primul rand succes in noul an scolar/ de gradi tuturor scolareilor si gradinarilor!

Oana, de belea Robertelul !! Bravooooo !

Ileana, cum fu la nunta??? Asteptam povesti ! Sa va traiasca noii finuti!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valerie spune:

Buna fetelor!am cautat un forum din buzau cu mamici si cred ca v-am gasit.caut si eu o gradinita pt BELA mea care are 2,4 ani.din martie 2007 am dus-o la cresa si m-am trzit cu ea bolnava mereu-raceli,varsat de vant,pneumonie si m-am saturat.pe 1 august au luat vacanta si-am tinut-o acasa.pe 10 septembrie a inceput cresa,i-am luat cele mai frumoase lucrusoare iar miercuri pe 13 am retras-o fiindca dupa 3 zile era racita rau si m-am enervat.voi stiti vreo gradinita in care au grija de copii in limita normalului,nu sunt paranoica dra vreau cei mai bun pt copilul meu.

Mergi la inceput

Oana, haios tare Robi , e o placere sa asculti cate pot sa spuna la varsta asta.
Neaparat sa ne mai povestesti "perlutze" de-ale lui.

Noi raportam ca azi am inceput gradinitza... grupa mijlocie deja... e-he-heeee, copil mare are mama.
S-a trezit copila mea cu noaptea-n cap cu grija sa mearga la camin, sa-si revada colegii.
A venit foaaaaaaaaaaaaaaarte fericita, deja au invatat un cantecel tare dragutz, ceva "Buna dimineatza, gradinitza!" si-l canta intruna.
Deci... pana acum ... e bine.

Cami, multumim pentru urare .

Mergi la inceput

Neatza! Poftiti la !

Dana, ma bucur mult ca e bine la gradi! Oana, bafta multa! Roxanica ce mai face???

De Ileana ce mai stii? Au inceput si ei gradi, nu??

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Mergi la inceput