copil

copil | Autor: bususbl

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,sunt si sunt noua printre voi.Ati putea sa ma sfatuiti in leg cu vreun spital din bucale unde se fac toate testele pentru a ramane gravida?eu nu reusesc sa raman gravida si am 32 ani si nu mai am rabdare

busu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Isa, mult succes. Incearca la spitalul Giulesti. Adica depinde cati bani ai. Daca ai bani destul de multi, eu zic sa te duci la o clinica particulara unde sa discuti cu un medic care sa te indrume si sa vada care e pb pt care nu ramai gravida. Poti incerca la Sanador la dna Corina Neamtu (cea care m-a ajutat pe mine enorm) sau la Dr. Mihail Niculescu de la spitalul Giulesti (vezi ca se face programare chiar si la spital si ia-ti liber in ziua in care te duci ca ai de asteptat acolo). Sa te indrume ei ce analize sa iti faci si apoi iti spun ei si unde. Depinde cati bani ai. :)

Daca mai ai intrebari mai scrie-mi pe PM. Am experienta de 7 ani. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Busu la Giulesti platesti analizele pt dozari hormonale. Pe mine m-au costat un milion de lei vechi analizele din Z3, 14 SI 21. Am facut si HSG si instilatii pentru care nu am platit nik pt ca sunt gratuite daca te duci cu adeverinta de salariat. Acum vezi si tu. Cum zice si Catalina. Daca vrei ceva particular sunt destule clinici. Si Medlife-ul e bun.Bafta!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."
http://tt.lilypie.com/khKrm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

si e bine sa faca si sotul spermograma de la inceput ca sa nu bajbaiti cu tratamente aiurea la tine si doamne-fereste sa nu fie vreo problema la el.

Mergi la inceput