Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Monica iti urez o nastere usoara ca un fulg !

Mihaela 32+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Monica nastere usoara si un BB sanatos!
Despre mine nici o veste, cel putin nu buna. Sunt cu analizele premergatoare FIV si azi nu a putut sa-mi recolteze din col pentru ca desi sunt z8 inca mai am usoare sangerari. Dragutz nu? Si eu trebuie sa le am pe 6 septembrie gata pe toate si cica unele dureaza 10 zile lucratoare.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Monica iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos! Si refacere rapida! Te asteptam cand vei putea cu vesti despre voi!
Vulpitza am vazut ca vi s-a recomnadat IA. In Constanta pana de curand singura care facea era dr.-ta Lutescu, acum insa am auzit ca ar face si dr. Dantes, dar nu stiu sigur, mai bine ai suna la cab la el. Cam ce valori i-au iesit sotului la spermograma? Ca daca sunt prea mici poate ar fi bine sa nu pierdeti timp cu IA, sansele sunt f. mici si reusite sunt mai mult in caz de probleme feminine.Nu te supara, nu vreau sa te descurajez, iti spun din experienta mea ca noua ne pare rau ca am pierdut timp si bani cu IA si cand am ajuns la FIV am avut nevoie si de ICSI.(deci e clar ca am facut IA degeaba) Iar dr-ta Lutescu ne-a recomandat 8-10IA !!! (cred ca ar fi costat cat un FIV), ceea ce mi s-a parut cam ciudat, avand in vedere ca tot ea a zis la ultima IA ca am stat cam prost cu spermograma, 5 mil mobili, din care doar 1 mil mobili 100%.
Te si sa nu te superi pe mine ca intentia mea nu e sa te descurajez, dimpotriva iti doresc mult succes orice cale ati urma!

toate fetele!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Monica sa ai un bebe sanatos si mincacios.

Fetele am facut progesteronul. Am facut si testul... si o liniuta si luna asta...

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Monica,nastere usoare si refacere rapida,sa fie bebe sanatos si mancacios dar mai ales cuminte sa poti sa mai te si odihnesti

mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Monica, nastere usoara, un bebe sanatos si norocos!
Ina78, luna trecuta am facut si eu progesteronul si pentru ca a iesit putin marit, deja imi faceam sperante de bebe si cand am facut test de sarcina, a fost cat se poate de negativ. Pentru luna asta, ar trebui sa fac un test cat de curand dar mi-e frica sa nu fiu iar dezamagita.

Am si eu o nelamurire. Cica endometrul nu se ingroasa din cauza lipsei de progesteron si totusi, mie analiza progesteronului mi-a iesit usor marita. Cum vine asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Imi pare rau Yannia dar n-am nici o idee vis-a-vis de intrebarea ta. Sint sigura ca fetele iti vor raspunde in cunostinta de cauza.

In legatura cu testul... eu am sa-l mai repet in perioada CM - ar trebui sa-mi vina in jur de 5 sept. Deci am facut testul cu aproape 8 zile inainte. Asa ca ... poate-poate...
Inca ma mai agat de speranta ca poate-poate.

Sa vad cum mi-o iesi analiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, avem subiect nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106419

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput