Informatii utile Constanta (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

quote:
Originally posted by Mokika

quote:
Originally posted by Mokika

http://www.flickr.com/photos/upload/basic/?reason=badversion

am pus cateva poze, nu stiu daca mi-a iesit.... proba!

nu e bine, mai incerc odata, scuze!

http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/?saved=1

acum, da! astia suntem noi 3, deocamdata! al patrulea este pe drum, deja da semne ca vrea sa iasa! oare o mai sta pana luni, macar? ca atunci am programare la doctor pentru ultimul control!
MM

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by miruna22

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

quote:
Originally posted by miruna22

revin cu rezultatele echografiei nr.2 (ziua 13): endometru 9,3 mm; OD-foliculi sub 10 mm (au scazut!!!); OS- folicul dominant 12,8mm.
CONCLUZIE: sanse de a ramane insarcinata spontan sunt minime, iar cu inductie de ovulatie mari....
a ramas sa ma hotarasc cand vreau sa fac copii sa merg din nou la echo si sa incep tratamentul daca e cazul....
numai bine va doresc tuturor si multumesc de incurajari madaluta

Bine ai venit!! Capul sus, eu nu am avut valori ca ale tale niciodata,la nici omonitorizare! Ai mari sanse natural,nu te hazarda totusi laostimulare inca fiindca poti face mult mai rau. Parerea mea,sigur voi faceti cum doriti!! Iti doresc sa te bucuri de nunta,e unmoment superb! SI sunt sigura ca va veni si bebe!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

multumesc din suflet....vad ca tu ai deja 2 copii si spui ca nu ai avut valorile mele....eu o sa ma las in voia Domnului....va pup pe toate

Miruna, sunt insarcinata cu primul bebe iti tin pumnii! te rog mult, bucura-te de nunta care este un moment minunat pe care il vei tine minte toata viata! Vei avea timp suficient dupa aceea sa te gandesti la bb!

Mokika,pozele sunt superbe, sunteti trei frumosi. iar fata e o minunatie!! Iti tinem pumnii si iti facem galerie!!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

jojo_miha: uite aici un articol legat de cezariana
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=91
Printre motivele efectuarii cezarianei este si preeclampsia...
ma intreb de ce dr Cristuren n-a stiut asta...dar nu vreau sa mai pun si eu acum sare pe rana...
sarcina usoara in continuare si bb sanatos!!!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bisous...imi pare rau..dar nu mai stiu cum se activeaza PM-ul..probabil tb sa intri in profilul personal..Poate te ajuta altcineva..

Mokika: ce familie frumoasa!!!! tare bine va sta impreuna...sa fiti sanatosi!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

Va rog frumos astept si eu pareri despre dna Dr Lutescu.Fetele care au fost pacientele ei sau orice fel de pareri,reusite si escuri,multumiri si nemultumiri.Va rog mult.Daca nu puteti sa le scrieti pe forum le astept pe PM.

va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Bisous - iti spun eu cum am facut ca nici eu nu stiam dar am cautat si am gasit pana la urma. Dupa ce te loghezi, intra pe PM-ul meu chiar daca nu imi vei trimite nici un mesaj, in meniu selecteaza contul meu. Ti se va deschide un alt meniu din care selectezi mesaje private si iti va aparea Inbox-ul - in partea dreapta are niste patrate albastre cu optiuni. Il selectezi pe cel pe care scrie Options. De aici te vei descurca singura. Nu trebuie decat sa activezi doar la prima optiune si restul daca te intereseaza...
Sper ca am fost destul de explicita... Bafta!

Monica 38+ si mama Crinei (11 ani)

MM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Vulpitza, eu sunt pacienta dnei Lutzescu de mai mult de un an.personal nu am nimic sa ii reprosez, sunt foarte multumita d4e cum m-a tratat pana acum, mi-a raspuns la toate intrebarile, este mereu amabila si zambitoare lucru care pentru mine este foarte important fiindca imi da o stare de bine si de relaxare.Bineinteles nu asta conteaza cel mai mult insa face enorm sa vezi o fata draguta si deschisa. Este foarte serioasa, nu s-a intamplat niciodata sa merg la cabinet cu programare si sa nu fie acolo, in trei randuri aq fost nevoita sa plece din localitate si de fiecare data am fost anuntata telefonic si mi s-a fixat consultatia mai devreme, luna aceasta a avut cabinetul inchis pt renovare si ne-a chemat pe toate gravidutele pe rand la un alt cabinet ca sa ne vada si sa nu pierdem consultatia, m-a primit chiar si fara programare cand am avut dureri si eram speriata.

Astea toate pana acum. urmeaza sa nasc cu dumneaei. Sunt foarte speriata. Ingrozita, va marturisesc acum.Mi-a promis ca va fi alaturi de mine in decembrie si mi-aspus ca va fi in localitate. Insa vom trai si vom vedea. Madaluta a nascut cu dansa cu cezariana si nu am auzit-o sa se planga de ceva - o asteptam cu pareri. mai departe ce va fi,ma pastrez in expectativa. Sper sa fie bine. Imi e tare teama mai ales ca bebele meu se dovedeste a fi mare Sper sa fie totl bine si raspunsul meu sa te fi ajutat la ceva.

Oricum, Mada, voi avea nevoie de incurajari pt ca deja mi-e foarte frica...

Mokika, cum te mai simti??

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Vulpitza, eu sunt pacienta dnei Lutzescu de mai mult de un an.personal nu am nimic sa ii reprosez, sunt foarte multumita d4e cum m-a tratat pana acum, mi-a raspuns la toate intrebarile, este mereu amabila si zambitoare lucru care pentru mine este foarte important fiindca imi da o stare de bine si de relaxare.Bineinteles nu asta conteaza cel mai mult insa face enorm sa vezi o fata draguta si deschisa. Este foarte serioasa, nu s-a intamplat niciodata sa merg la cabinet cu programare si sa nu fie acolo, in trei randuri aq fost nevoita sa plece din localitate si de fiecare data am fost anuntata telefonic si mi s-a fixat consultatia mai devreme, luna aceasta a avut cabinetul inchis pt renovare si ne-a chemat pe toate gravidutele pe rand la un alt cabinet ca sa ne vada si sa nu pierdem consultatia, m-a primit chiar si fara programare cand am avut dureri si eram speriata.

Astea toate pana acum. urmeaza sa nasc cu dumneaei. Sunt foarte speriata. Ingrozita, va marturisesc acum.Mi-a promis ca va fi alaturi de mine in decembrie si mi-aspus ca va fi in localitate. Insa vom trai si vom vedea. Madaluta a nascut cu dansa cu cezariana si nu am auzit-o sa se planga de ceva - o asteptam cu pareri. mai departe ce va fi,ma pastrez in expectativa. Sper sa fie bine. Imi e tare teama mai ales ca bebele meu se dovedeste a fi mare Sper sa fie totl bine si raspunsul meu sa te fi ajutat la ceva.

Oricum, Mada, voi avea nevoie de incurajari pt ca deja mi-e foarte frica...

Mokika, cum te mai simti??

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

Iti multumesc pentru raspuns.Noi avem si ceva probleme si eu am facut deja un tratament de stimulare cu alta doctorita,sotul meu are si el probleme, o spermograma destul de proasta,dar inca nu a reusit sa mearga la doctori decat la urolog intrucat este navigator si a plecat deja in voiaj.Deci avem nevoie de cineva care poate sa ne indrume si in probleme de infertilitate.Ni s-a spus ca daca dupa un an de incercari,dar ce poate insemna la noi un an el fiind navigator,tot nu se va intampla nik sa facem inseminare artificiala.De aceea as vrea sa mai aud o opinie si sa mai fac si eu si sotul meu cand se va intoarce alte investigatii sa vedem si din cate am auzit noi aici in Constanta nu prea avem doctori specializati pe astfel de probleme si nici IA nu prea se fac in Constanta.Daca mai auziti de doctori buni sau ca se fac astfel de proceduri si in Cta va rog sa-mi spuneti si mie.

Va multumesc,va pup pe toate si o saptamana usoara va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Saru-min pentru mesaje.

Cum sa nu-mi fiti de ajutor... inteti o sursa de informatii pretioasa.

Nu am fost simbata, o sa merg astazi. Din pacate Z21 era duminica - tinind cont ca am calculat stiind ca am CM la 29 zile.
Acum inca nu pot ajunge dar... astazi merg.
Mai am o intrebare. Daca fac progesteronul si sint insarcinta se cunoaste?

Va pup si multumesc mult ca sinteti aici.

Sa traiasaca mamicile si bebitii.

eu - Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

merci Monika
cris astept parerea ta depsre masaj
pup

Mergi la inceput