Informatii utile Constanta (10)
Raspunsuri - Pagina 25
madaluta spune:
ina: parerea mea este k mai bine il faci luni, desi la synevo se recolteaza si sambata, pt k el de obicei se masoara la 7 zile de la ovulatie si e mai sigur asa...Asta in cazul unui CM de 28 de zile..daca il ai mai lung ar trebui numarate 7 zile de la data probabila a ovulatiei tale, care oricum nu mai este in Z 14...Daca e mai scurt de 28,atunci tb sa faci analiza sambata...Sper k ai inteles..dc nu..iti mai explic o data...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
lulu77 spune:
Buna ziua ,
Va multumesc din tot sufletul pentru sustinere si urari !
Am ajuns ieri dupa amiaza acasa .
LUCA GABRIEL s-a nascut ,luni , 20.08.2007 ,ora 11.35 , 3600gr ,54 cm ,apgar 9 ,operatie cezariana, la maternitatea din Medgidia.Este un copil cuminte (deocamdata ) ,sanatos ,mancacios .
Eu ma simt fff bine ,as mai naste de 10 ori ,daca ar fii la fel ca acum ,fara probleme dupa operatie ( putine dureri de cap care deja incep sa treaca ),fara dureri ,fara ate (sutura) ,cu laptic mult ...si pe cale sa vina si mai mult.
Ma felicit pentru alegerea facuta ,aceea de a naste la Medgidia.
Personal foarte atent atatcu pacineta ,dar mai ales cu nou nascutii ,curatenie , disciplina , mult suport din partea tuturor.
Va pup si voi revenii cu vesti ,fug la ingerasul meu!
Poze cu noi http://new.photos.yahoo.com/alys.salon/album/576460762405206255
Alina ,mamica de LUCA GABRIEL
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
lulu: bun venit acasa si felicitari pt reusita! ma bucur k sunteti bine amandoi si mai ales sanatosi...
Nu reusesc sa vad pozele cu Luca..probabil sunt pe privat...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
crisis81 spune:
Pentru cine intreba de calmens...Trimiteti-mi PM cu adresa de mail si eu va trimit un program mult mai bun, mai nou si mai eficient. Va pup!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
Poze multe
bisous spune:
Madaluta,si mie imi este groaznic de greu cu 2 copii mici dar sunt atat de nebuna sa mai imi doresc inca unul,pentru acest motiv nici nu mi am legat trompele dupa a 2 cezariana cum se practica.Copii sunt inplinirea si bogatia mea,ei au dat sens vietii mele chiar daca nu am mai iesit singura de 2 ani si jumate.Doresc tuturor aspirantelor sa cunoasca bucuria de a fi mamica,stiu ca asteptarea este grea dar dumnezeu o sa va trimita si voua un sufletel drag sa il iubiti si o sa vedeti atunci ca a meritat toata asteptarea. Am si eu o intrebare,sunt intr o mare dilemna daca sa o dau sau nu pe cristina la gradinita,are doar 2 ani jumate dar este un copil foarte sociabil si ma gandeam la program scurt sa interactioneze cu alti copii.Problema este ca nu cunosc gradinitele din constanta,la stat nu sunt locuri, trebuie sa te inscrii cu minim un an inainte si atunci trebuie sa dai dreptul ca se sa gaseasca loc iar la particular nu stiu care e buna.Poate ma ajuta cineva cu o recomandare pentru o gradinita sau spuneti mi macar daca este o idee buna(sotul spune ca este prea mica)
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
bisous spune:
Nu ma puneti si pe mine pe listuta voastra ,arata bine cu doua carucioare de culori diferite, va pup.
mami de cristina 21/03/2005 si victor 20/09/2006
mav spune:
Salut, fetelor! 
Eu sunt asa ocupata, ca nici pana acum n-am reusit sa ajung sa-mi fac analizele (care-s destul de importante in cazul meu: cu doua sarcini pierdute in prima jumatate a acestui an)... dar sa apuc sa mai scriu si pe forum.... e cam greu (desi chiar as avea ce sa va spun)!
flisa
, m-ai amuzat! Norocul tau ca nu ma dau in vant sa mananc miel. ...Si in plus, sunt si la regim
, am reusit sa dau jos 4 kg si sunt f. incantata. N-am mai avut timp sa scriu perlele lui Sebi, la subiectul lui (cel de la semnatura) si nici aici nu vreau sa mai scriu off-topic, eu deja am fost atentionata de catre moderatori, in trecut, sa scriu la subiect, asa ca... nu ma mai provoca cu asta, ca tentatia e maaare, te asigur.![]()
Totusi, pt ridicarea moralului (sa stiti si voi ce va asteapta
), iata: ieri, Sebi a lasat-o pe mama mea fara rasuflare, cu replica "Laaasa buni, sa vezi ca intr-o zi... te fac eu sa joci pe sarma!!!!"
Madaluta
, esti pe faza, ca de obicei!
Ina, ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu info!
Va pup pe toate! O zi frumoasa tuturor!

De fapt, va doresc: un sfarsit de saptamana placut!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
Bisous,
Iti raspund aici, pe scurt, la intrebare, desi este in afara subiectului. Aici ni se permite sa discutam info utile pt aspirantele la titlul de mamica, din cta!, dar... ma rog, tu esti noua pe
si n-aveai de unde sa stii....
Eu l-am dat pe Sebi la gradinita la 2 ani si 7 luni, direct la grupa mijlocie, pt ca la gradi din cartier nu au avut grupa mica anul trecut. A fost foarte greu la inceput, desi Sebi vorbea bine, stia sa manance singur (in vacanta de vara a cam "uitat" alintatura!), meargea singur la buda, etc. ....si in general, el este istet si era cumintel (mi-l laudau doamnele), e genul de copil care studiaza "terenul", vede ce si cum fac ceilalti copii si abia apoi, cand e lamurit si sigur pe el, trece si el la actiune... fara sa "greseasca"....
Totusi, cred ca ar fi fost mai potrivita pt el cresa.
Deci, parerea mea, in legatura cu ceea ce ai intrebat, este ca e ok sa-ti dai copilul la 2 ani jumate in colectivitate (sa fii pregatita moral ca e foarte probabil sa racesca des!), insa nu la gradi, ci la cresa. Hotararea este a vostra, insa... cred ca ai cam intarziat cu inscrierea (cel putin la stat, poate mai gasiti vreun loc liber la particular)!
Mai multe info despre posibile crese/gradinite, gasesti la subiectul:
GRADINITE CONSTANTENE
Despre alte subiecte comune fetelor din Cta (inclusiv despre copii, pediatri, locuri de joaca, etc), se discuta aici:Constanta (91)
Sa nu te superi pt ce ti-am sugerat! N-as vrea ca moderatorii sa ne inchida acest subiect! 
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Alina, FELICITARI MAMICO!
sa-ti traiasca Luca Gabriel, sa fie sanatos si mancacios si voua viata fericita in 3! acum asteptam sa mai treaca cateva zile si poate ne vedem in parc, in centru! 
Multumesc de sfaturi tuturor! pana la urma am vb cu dr pediatru si mi-a schimbat picaturile de ochi, iar la oftalmo mergem sapt. viitoare daca nu trece. 
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

lulu77 spune:
http://new.photos.yahoo.com/alys.salon/album/576460762405206255
sper sa mearga acum !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"