Problema??

Problema?? | Autor: OanaMar

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor. Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta.
In luna iunie pe 19 am facut o laparoscopie (eram in a 5-a zi de ciclu). Mi-a gasit dr trompele infundate, chisturi ovariene care au fost rezolvate si pe langa toate astea mi-a facut si drilling ovarian. Acum 2 zile ar fi trebuit sa-mi vina ciclul care nu mai imi vine. Niciodata nu mi-a intarziat. Simptomele exista, mi-am facut dimineata un test care a iesit negativ. Poate fi o problema? O fi vreo dereglare de la laparo? Cand am fost ultima data saptamana trecuta la dr mi-a zis ca este totul ok si sa merg dupa ce imi vine ciclu in ziua 9-10 la o ecografie. Ce sa fac? sa astept sa-mi vina(cat sa mai astepT) sau sa merg mai repede la dr?
Poate cineva care a trecut prin asta imi da niste sfaturi.
Multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsurile voastre!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sfatul meu este sa stai linistita si sa astepti CM.Mie dupa laparo mi-a intarziat si a venit in zi 38,altora chiar mai mult ( altora deloc) asa ca nu te ingrijora mai ales ca s-a umblat si la ovare ( scoatearea chisturilor si drilling ovarian).Daca trompele sunt infundate ce vei face pe viitor?Ti s-a recomandat FIV?Mult succes!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Kora, trompele mi l-e desfundat in timpul laparoscopiei, deci este totul ok acum. Dr a zis ca nu vede nici o problema acum si ca daca nu raman luna asta, cu siguranta se va intampla in lunile urmatoare.
Deci tu spui sa nu ma duc la el sa-i zic ca nu mai am ciclu??!
puuuppp si merci mult de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Daca ai trompele permeabile si functionale e super;ramane ca sa faci monitorizarea ovulatiei si sa in momentele oportune ( CSD - contact sexual dirijat in timpul monitorizarii).Deocamdata asteapta CM; si dr. ti-ar spune acelasi lucru,dupa laparo se poate intampla sa intarzie asa ca stai linistita.Bafta si sa ne anunti cat mai curand ca esti !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput