Animale

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am citit si eu povestile voastre, si vreau sa va spun ca si eu ador animalele. Am avut 2 porcusori de guineea foarte draguti si alintati. Din pacate, porcusorii au murit doar dupa 4 ani, si asa am ajuns mamica in vacante si la sfarsit de saptamana a catelusei verisoarei mele, un shar pei superb pe care pur si simplu il ador. Daca trece o saptamana fara s-o vad si s-o pup putin, simt ca mor de dorul ei. Din pacate sotul nu prea intelege partea asta cu pupatul, si mai ales cu dormitul in patul nostru. Cred ca as creste si eu un asemenea catel daca nu as fi plecata la servici pana seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Am reusit in album sa pun doar o poza cu Tomi.Credeam ca am salvat mai multe. Am uitat sa va spun ca am primit si o chinchila( Alfi) de ziua mea, la un an dupa Tomi, dar nu au rezistat impreuna. Tomi il pazea mereu, iar cind Alfi alerga prin casa, vinatorul Tomi nu mai asculta nici o comanda . Povestea s-a incheiat intr-o maniera vesela, Tomi a ramas cu noi acasa, iar Alfi s-a intors in familia lui fericita de chinchile.
Am sa pun mai multe foto cu cei doi ..Poate ma ajuta cineva pe PM sa le atasez in josul paginii, nu in album .Multumesc

Magduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Magduta, ce de anmalute mici ai avut! dar unde e poza cu Tomi, ca nu se vede?
RalMar, daca iti plac animalutele poate la un moment dat o sa te faci cu un catel!
Apropo de infertilitate, cred ca in momentul in care ne luptam cu oroarea asta si iubirea pt. animalute creste, pt ca trebuie sa ne reversam undeva afectiunea. pana la urma animalele sunt niste copii care raman copii toata viata lor.
va imbratisez!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Ai dreptate! Cand mi-au murit purcelusii am suferit atat de mult, incat am zis ca nu-mi voi mai lua niciodata animalute in casa, sa evit suferinta. Dar, cand am vazut ca e posibil sa nu avem bb, am discutat cu sotul si am hotarat sa ne luam si noi un catel, dar anul viitor, si as vrea ceva f.f.f. micut. Gasisem ceva la o canisa, era exact cum mi-am dorit, micut si cu blanita, dar foaaaaaaarte scump. Avea doar 20 cm. si cantarea 1,400kg. Peste cateva luni, sigur mi-l iau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Andriuschca, RalMar, o sa avem si noi odata concediu postnatal si-o sa stam doi ani acasa, numai cu puii (cu glas si fara).
L.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Sincera sa fiu, nu stiu daca primesc postnatal cand o sa fiu mamica de catel! Dar, speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

ar trebui! unde e andriuscha sa propuna o petitie in acest sens?!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

luci, fetelor,

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Andriushca, ce scumpica e zozolina...Vreau si eu un catel alb, dar cind ma voi muta la casa....
Am incarcat poze cu Tomi si Alfie si sint date la aprobare. Nu stiu pe ce am butonat, cind intri in album scrie no photos, dar daca dai un click pe album se vede deja o poza cu Tomi. Am gresit undeva, dar cind se incarca toate, poate se rezolva problema.
Pupi toti iubitorii de animalute... cu blana sau fara

Magduta

Mergi la inceput

Magduta, l-am vazut pe Tomita! cat e de frumoooos! un pupic pe blanita lui imaculata !!!

ZOZOLINA

andreea

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput