restructurare - gravida - Marius help!!!!!

restructurare - gravida - Marius help!!!!! | Autor: ceamica

Link direct la acest mesaj

buna,

eu de astazi am intrat in prenatal , dar am inteles ca firma face restructurari de personal.
mie nu mi-au spus nimic in scris in acest sens ,dar contabila mi-a spus asa : ca vor mai ramane ea si inca 2 persoane.
apoi am aflat ca in afara de cele 2 persoane vor mai angaja pe cineva care sa faca cam ce am facut eu .
este posibil sa-mi inchida cartea de munca mie ptr ca sunt gravida si sa angajeze pe altcineva cu aceleasi atributii dar altceva scris in dreptul postului in CIM ?
cu cat timp inainte ar tb sa ma anunte in scris? este vreo pb daca voi duce prenatalul luni si nu azi cand incepe?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu sunt Marius, dar iti raspund pentru ca am fost in aceeasi situatie ca a ta. Stai linistita, nu au cum sa iti incheie cartea de munca.
La mine la firma s-a desfiintat proiectul pe care lucram la 2 saptamani dupa ce am intrat in prenatal. Toti care lucrau pe acel proiect au plecat, nu mai sunt angajatii firmei, eu, in schimb, da.

Eu am intrat in concediu vineri, am sunat sa anunt la munca si am dus concediul marti urmatoarea saptamana. Acum sunt in a doua luna de post natal si ajung de obicei sa duc concediul pe la sfarsitul lunii si nu e nici o problema.

Sarcina usoara in continuare iti doresc.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput