FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

eu nu pea am avut probleme pana acum..dar nu e ca am insomnie dincontra..am un somn in cap...dar tb sa reusesc s-o pcalesc pe domnisorica...abia am reusit sa dorm cateva ore...ca are o personalitate de mica.....nu vrea sa ma lase..daca sunt treza..sta cuminte...da cine o sa aiba fata lu' mama fata?

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaaa ...azi va salutam......si speram sa ne punem netu' cat mai repede in Ro ca nu cred ca as reusi fara voi..si DC sunt o dependenta...recunosc.....si...?sa vad cine ma condamna....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna feltelor!
aleita am depus in contul Sonie 50 RON!
Dumnezeu sa le fie alaturi! si sa se faca cat mai repede un copil normal.....

va pe toate...

ma apuc de facut mancare....ca tare am mai umblat zilele astea!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

sa va spun si voua

azi am fost la noul carefour de la unirea...si in fata magazinului era o tanti cu 3 pisicute,pui...
si n-am avut de lucru si la insistentele lui mihnea am luat inca o pisica...asta e fetita!
acu' sa vedeti ce e la mine in casa cu doi pisici si un copil
astia(pisicii) se scuipa de numa..
si eu strig la Mihnea de zor ca sta numai cu pisica asta mica in maini....de parca vrea s-o invete sa mearga
na,cand nu are omu' de lucru isi face
a,si cand o veni ta-su acasa ...sa vedeti cum ma arunca cu pisici cu tot afara....aveti cumva vreun loc de dormit?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Vai Vio,sa-ti traiasca matii daca e fetitza e mai greu cu castratul, operatia mai serioasa.....sau vreti si o serie deoua de puisori?
Saracutzul are nevoie de somn la varsta asta, al meu dormea din ora in ora la doua luni pana la trei....sa-i spui baietzelului ca e bb de pisika si sa-l lasa sa doarma...noi vorbeam in soapta sa nu-l trezim la inceput
Nu-i rau, cand se vor obisnui, doua pisici se simt mult mai bine impreuna decat una singura...saracutzu cel mic, o fi speriat de primul....poate ii faceti un loc separat la inceput...
Sunt nebuna dupa pisici, am uitat sa va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ce Carrefour e la Unirea ? Pi undi ?ca si eu sunt din Bucuresti....da de un an am plecat .Ce bine, era infernal sa ajungi la cel dinspre gara, mereu aveam probleme c masina, soferi nebuni,politie, nu mai reuseam sa vin pe unde ma duceam si ajungeam pe la gara si tribunal...ce cosmar!(veneam pe la Razoare)Ei , deja am amintiri

Mergi la inceput

arinna...si yo sunt fana pisici
acu' vad ca si fi-meu e .....
da ii mai zic sa o lase sa doarma,da' parca ce te intelegi cu el,cica doarme in bratelel lui
inca nu s-a obisnuit cu pisica asta mai mare(motanul) inca se scuipa...dar aseara motanul o chema pe pisi cea mica jos din pat ca si cand ar fi vrut sa-i arate zona....

noul carefour e in locul magazinului all nu stiu cum,care era in spatele magazinului Unirea!
nu e la fel de mare ca celelalte,te cam calci pe picioare(sau o fi de la faptul ca era abia deschis si-n plus a fost si sambata!)....nu prea sunt produse electronice.....si totul e la dimensiuni mai mici...din lipsa de spatiu!
cum merge cu aranjatul casei?!
e gata?!

va si sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

arinna-pare ca e de la lumina
Dar casa e misto de tot,ce ati facut pana acum,ce se vede.
si cred ca aveti usi ca ale mele hihi.
ce scaunele-cosulete are pisoiul ! nu am mai vazut asa.f misto.si cusca super ! parca e la cort
pisoiu doi e de plus??
mai baga poze cu casa.
stefania asa era o vorba cu sarcina..ca te patezi daca ai fete si arati minunat daca ai baiat..asta e tot de la discrimainare inca din burta
eu nu am avut nici o pata,nici un cos,nici cearcane,am avut fatza mai cutrata si mai luminoasa ca niciodata.nici picioare umflate,nici nu am schimbat pantofii.mi-a fost rau doar 3 saptamani.in rest ,minunata toata sarcina.la inceput cu frica,cu ceva dureri pe ici pe colo..dar dupa 3 luni a fost o minune.am vazut mamici cu baieti in burta ,si erau pline de fete si cu buzele umflate.eu cred ca altele sunt cauzele.
petele pe care le aveam de la soare,cu ani in urma,mi-au trecut chiar cand eram gravida,cu crema aia.

violeta,sa scrii acolo la subiect,ca ai donat pt Sonia.
ai un suflet mare!

deci cate carrefour sunt acum in Bucuresti ?

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetelor.
am venit si eu acum din weekend si am fost la munte ca sa ma relaxez dar nu am putut pt ca luni i-am facut vaccini fetitei mele si a ramas cu niste umari.a plans o gramada,nu am stiut ce sa mai fac cu ea,se sperie,nu prea a mancat si pe deasupra a slabit si vreo 50 de grame.sunt asa de suparata incat nu stiu ce sa faca ca sa o mai linistesc.se trezeste plangang.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

aelita pt tine si pt Sofiutza....
iuliana,asa se intampla de la vaccin...cateva zile sunt mai maraiti,fac febra....nu papa....dar o sa treaca usor usor...
daca nu are o umflatura in zona vaccinului e ok....
hidrateaz-o bine ca va recupera greutatea repejor...
pupici multi pt ingeras sa-i treaca repede
arinna,hai cu casa!!!!.....iti facem galerie
poze?!
unde ?!
sa vaz si yo...ma uit.....

fetele pe toate fara nici o exceptie....

Mergi la inceput