O secta ciudata
Raspunsuri - Pagina 2
vikinga spune:
Daniela nu-mi amintesc numele, nu am remarcat sa-si fi spus intr-un anume fel.Chris ce curaj, aia a fost inconstienta si spirit de aventura Cum tv, radio, net le este interzis e clar ca pe altcineva vorbind de secta asta ori altele nu au cum sa fie prin zona.Sper doar sa se fi destramat de la sine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
denizel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Cred ca aici se potriveste stirea. Mai multe tari de pe glob (cea mai afectata ramane U.S.) au cunoscut zilele acestea o crestere masiva a numarului de sectanti cuplata cu o prabusire impresionata a numarului crestinilor.
Cutremurul a fost provocat de www.cnn.com/2007/WORLD/europe/07/10/pope.churches.reut/index.html" target="_blank">declaratia Papei care i'a numit in bloc pe protestanti 'rätaciti de Isus'
Amin
Excelent! sa vezi cu ce mai de-a 'frightened people' o sa se lase...
Vikinga, il inteleg pe sotul tau. Io una, de la incoronarea lu' Benedict asta, nu mai pot asculta Bach .
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
Vikinga, il inteleg pe sotul tau. Io una, de la incoronarea lu' Benedict asta, nu mai pot asculta Bach .
Denizel, tu n'ai idee cât de ingrijorat sint eu. Eram convins ca in iad voi avea parte de o companie selecta. Dupa ultimele evolutii se pare ca vor sfarsi acolo toti tele-evanghelistii si tot Bible Belt'ul.
Promiti sa mai treci tu pe la mine din când in când?
denizel spune:
quote:
Promiti sa mai treci tu pe la mine din când in când?
Io mai sper totusi ca o sa fim impreuna .
Ebraicul olam, ca si grecescul aionios sunt termeni asociati, care isi schimba intelesul in functie de substantivul cu care sunt asociate.
"Vesnic" poate fi folosit cu intelesul de 'vechime', 'odinioara', 'pe tot timpul vietii', 'definitiv', 'pentru totdeauna, cu desavarsire', chiar si 'niciodata'.
In Biblie, numai atunci cand se face referire la Dumnezeu, "vesnic" inseamna "infinit".
Cu alte cuvinte, stai linistit, nu-ti face nimeni nimic.
Naspa ar fi sa pierzi totusi companii selecte, din motivul absurd ca vrei sa dormi olam .
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
xenocid spune:
A...pai mai sint multe greseli din astea?
Cum ar fi de exemplu sa se fi tradus tarâna in loc de maimuta?
denizel spune:
Greseli???
Cine e de vina ca privesti prin fereastra care da la ghe(e)na?
ramiha spune:
Cum pot unii oameni sa fie atat de creduli? Si eu stiu o persoana care face yoga... nu e chiar atat de implicata, dar stiu de la ea ca secta este internationala si are ca guru o baba din India care se da si ea drept marea mantuitoare a lumii, "citeste gandurile" etc . Nu au voie sa vb nimic de rau de ea, ca ii aude si se pot abate mari nenorociri asupra lor. Culmea e ca isi aduc si copiii (nu au voie sa-si boteze copiii), si fac parte din secata asta (sahaja yoga pe numele ei) oameni din toata tara si de toate categoriile tineri/batrani, barbati/femei, intelectuali/oameni fara scoala...nu stiu cum de au reusit sa-i prosteasca in halul asta...
Am citit autobiografia unui fost yogin care s-a lecuit ulterior, care in cautarile lui spirituale a ajuns in India si a avut surpriza sa afle ca acolo sunt mii de astfel de guru. Religia lor le spune ca atunci cand indeplinesc o serie de conditii (nu le stiu acum) sunt purificati, adica "dumnezei". Ei iau chestia asta de buna si pretind ca oamenii sa-i "preamareasca".
vikinga spune:
quote:Xeno, dar protestantii in varianta gasita aici in nord pe insula mea sunt super cool! Concerte in fiecare simbata, duminica, temel-s chiar variate. Anul trecut am fost la dansuri flamenco, prin iarna o trupa irlandeza. Concerte de vioara, orga, pian, se intelege. Pe urma am inteles de ce cind a venit aici pe insula Eros Ramazzotti a fost pustiu la concert E concurenta mare:)Denizel al meu sotz ca si ateu nu sufera deloc la astfel de vesti, ii e jena doar:) Oricum m-a amenintat el si la primul copil cu botezul la Deutsche Bank, sigur la al treilea bb, de o mai fi, nu mai scap:) Tre sa ai umor pe astfel de teme cind traiesti in casa cu un ateu.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi, Nadja si Aldo
Originally posted by xenocidquote:Denizel, tu n'ai idee cât de ingrijorat sint eu. Eram convins ca in iad voi avea parte de o companie selecta. Dupa ultimele evolutii se pare ca vor sfarsi acolo toti tele-evanghelistii si tot Bible Belt'ul. Promiti sa mai treci tu pe la mine din când in când?
Originally posted by denizelVikinga, il inteleg pe sotul tau. Io una, de la incoronarea lu' Benedict asta, nu mai pot asculta Bach .
irina.c. spune:
quote:pentru tine e maimutaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
A...pai mai sint multe greseli din astea?
Cum ar fi de exemplu sa se fi tradus tarâna in loc de maimuta?
si bb din burtica blogul meu
Sabina spune:
denizel, de ce nu mai poti sa asculti bach?
in primu rand ca Bach era protestant:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia