Cum procedez pentru alocatie?

Cum procedez pentru alocatie? | Autor: emanuele4u

Link direct la acest mesaj

Buna tutror,
Am citit toate mesajele postate pana acum, insa nimeni nu s-a mai confruntat cu asemenea problema. Am ales ca alocatia lui Amy sa vina pe numele sotului ( din comoditate ), insa el va pleca pentru 3 luni din tara. Ce trebuie sa fac pentru a ridica eu de la posta alocatia? ( Eu nu beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului si cei 200 RON sunt bineveniti, asa ca nu prea as vrea sa astept pana la intoarcerea lui in tara).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iti trebuie o imputernicire notariala.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Multumesc pentru raspuns , Marius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Sau se mai pot vira si pe card mergi la o banca si iti faci un card iar apoi mergeti la Directia Muncii si anunti ca vreti sa-i vireze direct pe card si gata problema.

si multa sanatate.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu se poate fara schimbarea titularului. Aici este defapt problema.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pai daca sotul pleaca numai peste 3 luni nu se poate face pana atunci un card ? Ca doar nu tre si buletinul la bancomat...s-au nu am inteles eu bine?

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzghis spune:

sotul merge la banca sa-si faca card, costa in general 50 mii lei vechi si dureaza cam 2 saptamani pana se emite cardul. Cand ridica cardul de la abnca cere si un extras de cont (unde apare codul IBAN)si merge la Directia Muncii si anunta ca vrea sa fie virata alocatia pe card (duce o copie de buletin, extras de cont de la banca si eventual ultimul fluturas primit cand a incasat alocatia de la postas). Luna urmatoare inca ii vine la postas, iar a doua luna deja ii vine pe card. Bineinteles cu cardul puteti ridica de la orice bancomat banii, de obicei dupa 15 ale lunii sunt virati banii.

Mergi la inceput