Copilasi din 2002 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Salutare tuturor!
Sunt foarte incantate de faptul ca de ieri ai mei spiridusi au inceput sa mearga la inot....evident nu la noi in oras...Facem naveta 3 zile pe saptamana la Suceava
Eu sunt super incantata de ceea ce am vazut ieri la bazin...sper sa nu ma insel....
Robert si Daria au fost extrem de bucurosi .....dar dezamagiti ca au stat doar atat(1 ora)....Abia asteapta ora de azi...Nu ma gandeam ca Daria v-a fi atat de incantata....ea , artista....dar se pare ca-i place si inotul...sunt 7 copii in grupa lor iar ea e singura domnisoara....instructorul este un tip foarte tanar si aratos si ...Dariei se pare ca ia picat drag...a facut demonstratii, a aratat ce stie
Robert a fost un pic mai rezervat....mai emotionat.....dar ia placut mult si este nerabdator sa invete a inota pe spate
...dar eu sunt extrem de fericita ....suntem deja mari....si imi vine acum in minte perioda in care stateam si ii leganam pana la epuizare
Robert a renuntat la rotile ajutatoare undeva in mai cand a venit la taica-sau si l-a rugat sa le dea jos ca ...il incurca (de fapt cei mari de la bloc il faceau bebica si asta se pare ca l-a iritat)
Daria in schimb si acu se teme daca e in vale si prinde viteza mai mare...tipa ca ..se strica bicicleta
Cu mancatul Robert haleste tot ce i se da fara nici o pretentie...doar sa nu lipseasca desertul(facut de mine)
Daria...a cam slabit si face mofturi mari la masa , ba vrea doar zeama nu si legumele , ba carnea e nefiarta si nu are gust...dar cand merge la maica-mea mananca bine....
Oua mananca in fiecare dimineata, amandoi, fara probleme....ca tare le mai plac...
Nicoleta ....mare dreptate are Sanzi fiecare copil are ritmul sau ...si apoi mai trebuie tinut cont si de felul in care arata parintii...
Aida, pupici dulci pentru Emma si tie multa rabdare , putere si incredere...Felicitari draga mamica
Gabbriela , bafta la interviu.
Cristina, concediu placut.......vreau si eu la mareeee
Elena, ce mai faceti? Nu veniti la inot?
Mari, felicitari biciclistei
Va pup si va doresc o zi minunata tuturor

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna tuturor!
Am o perioada mai incarcata, cred ca o sa scriu mai rar sau in weekend, fiindca vine concediul si vreau sa las aproape totul in ordine! Nu prea mai am timp de altceva.
In schimb va citesc.
Felicitari, Tamyra, pentru ca ai reusit sa-i duci pe micuti la inot, e totusi un efort, mai ales ca ii duceti in Suceava.
Cristina22, cu intarziere, iti urez Drum Bun si concediu placut!
Sinzi, si noi ne gandim sa-i scoatem rotile ajutatoare la bicicleta lui Andrei, poate acum la Olanesti!
Crig, asteptam filmuletele cu Mariuca! Ce dulce e, si ce filozofica!!!
Nicoleta, imi pare rau ca nu aveti rezultate cu medicul asta! Si ce sperante va puseserati in el. Eu zic sa mergi si pe intuitia ta, cum ai si facut de altfel si sa amani totul pana dupa mare. Ce vreme ati prins si voi ieri in Bucuresti...Succes!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Tamyra, deci vii la gen. 3 la inot?! Super, bazinul e fain, doar ca George nu e fan inot! Poate dupa ce mergem la mare o sa il convingem. Il aveti pe Catalin instructor? Am inteles ca e foarte bun, insa eu inca nu am curaj, mai ales ca el nu a intrat intr-o piscina sau la mare niciodata. Nici timpul nu imi da voie sa fac altceva decat casa si copii. O sa vad dupa ce imi caut o femeie cum fac, ceva sport ar cam trebui sa faca si cum numai inotul e la noi in zona...
Katty, spor la pregatiri!
Sanzi, vad ca si pe David alti copii il mobilizeaza... eu inca nu am curaj sa dau jos rotile! Recunosc ca am un copil mai fricos!
Nicoleta, cand aud de operatieeee, mi se ridica parul! Am oroare si cred ca la noi tot asta e rezolvarea. Nu am reusit sa ajung in Iasi, nici nu am cum lunile urmatoare! Eu tot aman, chit ca la iarna ne vor astepta raceli, teama o am mai mult de anestezie!
Aida, ce mai face Emma?
Gabbriela, bafta si la celalalt interviu!
Cristina22, super bine arata Andrei! Targetul meu e 20 kg acum pt. George, ca si pe alea 19 nu le mai are. Cred ca George face cura de slabire in casa, in locul meu!
Crig, uite pe Mariuca! Sunt totali copiii astia cand scot asa perle!
Va pup pe toate!
Elena

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

TAmira, super ca va duceti la inot! Si eu as vrea pentru Stefan (si pentru mine, ca nu stiu sa inot :(), insa cu problemele astea ale lui, o amanam.
Katty, e mai bine cum am prins vremea acum, decat acum 2 saptamani. Chit ca ploua cu galeata la un moment dat! Si noi ne pregatim de concediu acum, speram sa fie si folositor pentru Stefan. Ma bate gandul sa merg si la Olanesti, insa sotul zice ca mai degraba insa o saptamana la Praid.... vom vedea dupa mare.
Elena, zic si eu, insa poate s-a inaltat George, de-aia ti se pare mai slab. Stefan nici de inaltat nu s-a inaltat prea mult...
Azi e o zi super la noi, vine iar caldura am auzit.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

multumesc mult fetelor...
sper ca nu va suparati dar nu am timp de postat... sunt tot pe fuga... uite tabelele cu marimi de crestere.. ca vazusem ca va masurati si cantariti puiutii iara...
Otilia la multi Ani fata scumpa de sirod, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri

Varsta - KG minim - kg medie - kg maxim
9 luni - 6.7kg - 8.6kg - 10.8kg
12luni - 7.4kg - 9.6kg - 11.8kg
15luni - 8.0kg - 10.4kg - 12.8kg
18luni - 8.7kg - 11.0kg - 13.6kg
21luni - 9.0kg - 11.6kg - 14.2kg
24luni - 9.4kg - 12.0kg - 14.8kg 2 ani
27luni - 9.8kg - 12.6kg - 15.4kg
30luni - 10.3kg - 13.0kg - 16.1kg
33luni - 10.8kg - 13.6kg - 16.6kg
36luni - 11.2kg - 13.8kg - 17.2kg 3 ani
42luni - 11.5kg - 14.5kg - 18.5kg
48luni - 12.0kg - 15.5kg - 19.5kg 4 ani
54luni - 12.9kg - 16.5kg - 20.9kg
60luni - 13.5kg - 17.5kg - 22.0kg 5 ani
66luni - 14.2kg - 18.2kg - 23.4kg
72luni - 15.0kg - 19.0kg - 24.8kg 6 ani
78luni - 15.9kg - 20.0kg - 26.3kg
84luni - 16.8kg - 21.5kg - 28.5kg 7 ani
90luni - 17.5kg - 22.5kg - 30.5kg
96luni - 18.2kg - 24.0kg - 32.5kg 8 ani

Lungime: minim si maxim
9 luni - 64.0cm - 74.5cm
12luni - 67.0cm - 78.0cm
15luni - 70.0cm - 82.0cm
18luni - 73.0cm - 85.5cm
21luni - 75.5cm - 89.0cm
24luni - 78.0cm - 91.5cm 2 ani
27luni - 80.0cm - 94.5cm
30luni - 82.5cm - 97.0cm
33luni - 84.0cm - 99.5cm
36luni - 86.0cm - 101.5cm 3 ani
42luni - 89.5cm - 105.5cm
48luni - 92.0cm - 109.0cm 4 ani
54luni - 95.0cm - 112.0cm
60luni - 97.8cm - 115.5cm 5 ani
66luni - 100.5cm - 118.8cm
72luni - 103.0cm - 121.5cm 6 ani
78luni - 105.5cm - 124.5cm
84luni - 108.0cm - 127.8cm 7 ani
90luni - 110.5cm - 130.5cm
96luni - 113.0cm - 133.5cm 8 ani

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Nicoleta nu il cunosc pe medicul la care ai fost la control cu Stefan si bine ai facut ca nu i-ai zis de tratament homeopatic.
Fina mea avea aceeasi problema cu baiatul ,3 ani are, de 2 ani numai in tratamente homeopate , aleopate , mers la Praid anul asta ... pana a zis gata , pana aici. Acum Robi este operat de polipi si nu mai are probleme . Este adevarat ca s-a recuperat mai greu , dar operatia a durat 45min si au mai stat in spital 4 ore si au plecat acasa.
Da , combinatia mare - Praid este benefica si ideala , dar trebuie sa mergeti cel putin 3 ani la rand.
E bine ca ai amanat operatia , poate se amelioreaza de la aerosoli (am auzit si dinastea) , dar sa nu fi dezamagita daca aerosolii nu au efect.
Oricum eu sper sa va duceti la mare si sa va distrati , sa simtiti ca e concediu si cand va intoarceti sa spuneti e mult mai bine acum.
Faza cu cizmele de cauciuc e totala , iar voi ca parinti sunteti super.
Tamyra spune ce prajiturica le faci zilnic ca si eu am aceeasi problema.
Bafta la lectiile de inot.
Gabbriela , se apropie 4 august , bafta la interviu .

Pupici la toate si zile senine!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ne-am intorsde la doctor!
Andrei a primit prin posta taloanele sa se prezinte la Evaluarea Anuala de Sanatate (programul propus de Min. Sanatatii si care a inceput din iulie).
Intai am fost la doctorita lui pediatra care i-a facut evaluarea de la 5 ani, apoi la medicul de familie unde i-a facut alte investigatii.
Doctorita lui: L-a masurat si cantarit, are 118 cm si 21,5 kg. I-a verificat coloana, si i-a dat radiografie la coloana ca i s-a parut ca e un pic aplecat si ca are o adancitura in piept (Dg. scolioza). I-am si facut-o in seara asta, peste cateva zile vom sti daca e ok! Ne-a dat si calciu din septembrie incolo 10 zile/luna timp de 3 luni.
Ne-a zis ca daca pana in toamna nu vorbeste corect (tz, sh, ce, ci) trebuie sa-l dam la logoped.
La medicul de familie i-au masurat perimetrul capului, ne-au intrebat totul de la origini pana in prezent, aveau si fisa lui: vaccinuri, bolile copilariei daca le-a facut, ce mananca, ce bea. I-a dat hemoleucograma, sumar de urina si glicemie. Doctorita asta a vazut si ea problema coloanei si ne-a zis ca se trage de la faptul ca e inalt ptr. varsta lui (hiper) si ne-a recomandat gimnastica medicala.

Pupici si o seara placuta!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Katty , dar Andrei e inaltoc si dupa kg este foarte bine si mai e si frumusel foc. Si voi sunteti inalti ?
Emma nu spune "r" , trebuie sa o duc la logoped? Si ea a avut problema cu tz , sh , ce , ci , dar de un an si cateva luni fara avertisment ne-a luat prin surprindere ca pronunta corect.
Cine stie ,poate si el incepe sa pronunte.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

aida, multumesc mult... o sa am nevoie de mult moroc.. pt ca acuma am ramas fara jeabul de la scoala... se inchide scoala si nu mai au nevoie de mine... ultima zi de scoala oficiala e de vineri intr-o saptamana.
numai 17 copii s-au inscris pt anul 2007/2008 si asta nu e suficient sa se acopere cheltuielile scoli si o vor inchide pt tot deauna.
Sincer nu imi pare rau... dar sper sa pot lua interviul din 4 august ca e mai aproape de acasa .
va pup si ma duc sa imi fac o papalica ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

fetelor, voi faceti ceva exerciti de scriere cu copii , sa scrieti abc's sau numere.
daca va trebuie material de lucru va pot trimite eu .. paginute care contin asa:
- litera a si a mica, fie de mana fie de tipat, o jumatate de rand cu a mic , o jumatate de rand cu A mare si copilul sa continuie in spatiul gol sa sc singur pe a si A, pe aceeas pagina 3 desene care incep cu A si pot fi colorate de copil.
- cifre:.. o pafina cu cifra 1 care are 2 randuri fiecare rand pana la jumatate e sc cu 1 punctat si inca 2 randuri care fiecare rand pana la jumatate e sc punctat unu, un desen care arata un obiect si copilul trebuie sa il coloreze...

daca vreti asemenea materiale sa ma anuntzati si vi le trimit...

Valeu lume ca ma plictisesc in casa si nu mai stiu ce sa fac [:((]

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput