Tratamente naturiste

Tratamente naturiste | Autor: aditi

Link direct la acest mesaj

Buna Fetelor!
Sunt o noua membra pe forumul acesta. Sunt si eu adepta tratamentelor homeopate si naturiste (sper ca scriu unde trebuie,)si am si eu probleme cu bebe care nu vrea sa vina. Incerc de 2 ani. Tratament am luat doar de anul trecut din septembrie cand am descoperit ca am Prolactina mare (avusesem 33 fata de 24normal)iar medicul homeopat mi-a recomandat Vitex Fruit 3luni. M-am bucurat ca imi revenise la normaladica 19,8. Am mai luat 3 luni si..surpriza, imi iese analiza de 4 ori mai mare, am crezut ca innebunesc (era facuta la o luna dupa intreruperea tratam). Nu cred nici azi ca a fost bine facuta analiza, dar totusi am mers la ginecolog care mi-a dat Brocriptin, oribil. E prima data cand iau Medicam cu hormoni. Vreau sa merg cu rezultatul din nou la dr. homeopat caci am incredere mai mare decat in hormoni. Vad ca voi ati facut o multime de analize si tratamente si inca...Sunt in dilema daca ar trebui sa ma vada si un endocrinolog(asa a zis dr. de familie)sau nu, mi-e groaza ca ma va indopa si el cu hormoni. Stiti careva daca e necesar? Voi ati fost deja.Mai am o saptamana de brocriptin si nu stiu in ce directie sa o iau (daca nu e ok prolactina). Ati putea sa-mi dati un sfat?Ma streseaza numai ideea ca trebuie sa fac din nou analiza...zic toti sa nu te stresezi...dar cum poti face?
As vrea daca se poate sa rezolv pe cale naturista si cat mai repede ca am deja 31 de ani si...Voi incerca si cu ceaiurile indicate de voi, pana ajung la medic. Va multumesc pt. informatiile pe care le-ati postat si sper ca vara aceasta sa aduca cate un bebe pt. fiecare. Va pup, Adriana, Oradea

PS Sotul meu e bine, deocamdata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Si mie mi-a iesit prolactina marita, dar pe langa tratamentul naturist cu vitex fruit 2 pastile pe zi mai, in paralel iau si dostinex o jumate de pastila de 2 ori pe saptamana, timp de 8 saptamani. Tratamentele naturiste nu inlocuiesc in totalitate tratamentul alopat. Vitex fruit se ia cate 2 pastile pe zi in timpul mesei timp de 3 luni, apoi cate o pastila pe zi, pana ramai insarcinata, pentru ca prolactina sa se mentina in limite, sa ajute organismul sa produca foliculi care ajunj la maturare si produc ovule de calitate buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Va rog sa continuati discutia aici: Naturiste si homeopate
multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput