Ce masina v-ati cumpara din categ. 4 usi berlina?
oameni buni, vrem sa ne luam masina si am vrea cu 4 usi, berlina, clasa mijlocie, deci nu masina mica si nici masina mare si sa nu fie romaneasca.
Sa completez: sa fie noua,vrem sa luam niste credit(de unde e avantajos?)
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
Raspunsuri
cosmi1975 spune:
orice sa fie numai nemteasca sa iei...ope, audi bmw....si crede ma stiu ce spunj
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Anny spune:
Hai sa vedem:
- cati bani disponibili ai?
- vrei sa fie masina de familie in care sa incapa si catel si purcel?
Hildegard spune:
Any, da, sa incapa si ceva bagaj, normal, mai ales in concediu si cand iesim cu piciul la tara...am zis berlina, deci cu 4 usi si nu 3....hai merge si cu 5 usi.
Bani disponibili...pai max. 15 mii euro.
de-ale gurii
mcm spune:
VW Passat, Skoda Octavia, Toyota Avensis.
Dar noua nu stiu daca te incadrezi in 15 mii.
www.articoledepetrecere.ro
olim spune:
noi avem un opel meriva si suntem fffff multumiti.Acum am venit din Romania si a fost super-comod la drum lung, mai ales ca eu sunt insarcinata in 19 saptamani.Iar loc de bagaj ai foarte mult, plus ca bancheta din spate se poate lasa si o faci plana, sau doar un scaun si ai mai mult loc de bagaj.
Pretul e cat un opel corsa, intretinerile la fel, consuma 5.2 media, si asta la 130 km/h cu aer conditionat si incarcata, e mai mica decat zafira, si mai mare decat un astra combi.
Noi am dat in jur de 16.000 de euro, a fost noua , motor 1.7 cdti si 100 CP.Dar avea si un pachet optional, genti mai mari, mp3, cromata inauntru.
La 15.000 cred ca o gasesti in Romania.Si este o masina noua, plus ca intretinera e destul de ieftina compara cu alte marci germane.Motoarele 1.7 de 100 CP sunt cele mai bune motoare la marca opel, asa ca nu ezita.
Sa ne spui ce decizie iei la final
+19 siAlexandru Marius
maru spune:
Toyota Corolla. Masina buna, de incredere, pachetul de baza are aer conditionat, portbagaj mare, bancheta din spate e rabatabila.
E silentioasa, motor bun, consum mic!
Doamne'ajuta!
cosmi1975 spune:
toyota??buna dar scumpa d intretinut///opel astra nou marfa sau ceva mai mis dar incapeti toti opel corsa ...marfa consuma nitel si arata super
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Hildegard spune:
eu acuma conduc o toyota corlla dar nu e proprietate....mi s epare ca prea zdrangane in ea...se simt denivelarile...deci masina e de anul asta noua nouta. In rest imi place interiorul si cum arata dar nu e asa silentioasa.
Despre Ford Focus ce ziceti?
de-ale gurii
Annie80 spune:
Chevrolet Aveo, sau caprice
dar de ce sepune si usa de la portbagaj ca usa??? ca suna aiure 3 usi, cinci usi, primul gand e ca masina e diforma [:)))]
Someone's pleasure is another's pain!
Hildegard spune:
Annie, asa se spune la autoturisme, a 5-a usa, cea de la portbagaj si care se ridica in sus. Usa care se deschide normal nu se numara.
La Chevrolet Aveo nu-mi place ca usile se pot deschide dinauntru si mi-e teama ca stefan sa nu deschida usa in timpul mersului...nu intotdeauna va sta cineva cu el in spate.
de-ale gurii