indemnizatie crestere copil pt copii succesivi?

indemnizatie crestere copil pt copii succesivi? | Autor: mirela0521

Link direct la acest mesaj

nu stiu daca am postat unde trebuie sau nu. am si eu o intrebare si nu stiu cui sa ma adresez. am un copil de aproape 11 luni si as vrea sa ma apuc de al doilea acum in septembrie, ca sa se nasca in mai-iunie, deci teoretic s-ar naste cand sunt inca in concediu de crestere a primului copil. intrebarea mea este, as primi in continuare indemnizatie si pt cresterea copilului al doilea? sau trebuie sa ma intorc neaparat la serv si sa lucrez 6 luni de zile, sa imi platesc cotizatiile la stat ca sa pot primi indemnizatia aceasta? eu am citit pe net si dupa cum am inteles eu s-ar prelungi automat perioada de primire a indemnizatiei pt cresterea copilului, insa cineva mi-a zis ca nu se poate si ca trebuie neaparat sa ma intorc la serv si sa lucrez cele 6 luni de zile. pana la urma cum trebuie procedat???

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca260 spune:

Cu siguranta vei beneficia de indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

esti sigura? 100% sigura? pt ca nu as vrea sa risc. mai bine ma intorc 6 luni la serv decat sa nu primesc cei 8 mil si pt cel de-al doilea copil. nu de alta dar sa cresti 2 copii fara sa primesti vre-un ban de la stat nu e usor deloc. cunosti cumva vre-un caz concret? sau stii ca se poate pt ca ai citit ordonanta respectiva? sper ca nu te-am sacait prea tare cu atatea intrebari. oricum iti multumesc frumos pt raspuns.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Sunt multe subiecte legate de problema ta.Cauta la legislative si o sa gasesti ce te intereseaza!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

iti va inceta indenizatia pt primul copil si vei lua pt al doilea...deci in total 10 mil.,6 mil indemnizatia, se ia doar una singura si 4 mil. alocatiile pana la 2 ani.

carmen 30s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

am inteles acum. va multumesc frumos tutoror pt raspunsuri. nu de alta dar mi-ar fi fost destul de greu sa stau si sa caut pe forum subiecte asemanatoare, si mi-ar fi luat ceva timp treaba asta.

poze

Mergi la inceput