Probleme Adm.Fin. sector 4
Buna, am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Sa va spun despre ce e vorba.
In dec 2006 am deschis o firma, actele iesind pe 22 dec 2006. Eu declaratia 010 am depus-o in ianuarie, specificind ca voi avea angajati de la 1 feb 2007.
Saptamina trecuta primesc o scrisoare de la Administraatie, prin care sint instiintata ca nu am depus declaratiile 100 si 300 la dec. 2006 si sa ma prezint in termen de 15 zile la ei. Ma duc si imi spun ca eu sint luata in evidenta cu 22 dec 2006 si ca trebuia sa le depun cu suma zero, inclusiv o declaratie de inactivitate tot la dec. In alte cuvinte....amenda! Ceea ce pe mine m-a mirat a fost faptul ca la ei in calculator toate obligatiile ref la salarii erau inreg cu 22 dec, mai putin impozitul cu salariile, care era cu 1 feb. Cei de la administratie mi-au spus ca asa mi-a declarat avocatul, dar nu avea cum. Eu am intrebat si avocatul, care mi-a spus ca nu a declarat nimic de genul asta. Si daca era asa, de ce doar o declaratie este cu 1 feb???? Eu cred ca este greseala lor, dar cum naiba fac eu sa demonstrez.
In speranta ca m-am facut inteleasa, please, astept raspunsuri.
Multumesc frumos si va stau la dispozitie pt orice alte intrebari aveti!
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...
Raspunsuri
mcm spune:
Anca nu cred ca te voi putea lamuri...si noi am primit o adresa de la administratie tot pentru o greseala de-a lor. Mai grav este ca nu pot dovedi pentru ca am pierdut declaratia dar in calculator figuram corect. Oricum contabila mi-a zis sa nu merg la Mariuca ca sigur voi primi amenda chiar daca actele sunt in regula. Sfatul ei a fost sa merg la IMGB la Administratie sa remediem problema.
www.articoledepetrecere.ro
ancasilv spune:
merci de raspuns. Dar cu ce te pot ajuta cei de la IMGB???? Ca tot aia sint (adica tot adm.fin)???nu stiu cum de te pot ajuta aia de acolo si in Mariuca nu?
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...
mcm spune:
Pai in Mariuca indiferent daca ai dreptate sau nu primesti amenda pe cand la IMGB mai ai sanse sa le demonstrezi si sa ii convingi ca esti in regula cu actele.
www.articoledepetrecere.ro
ancasilv spune:
Si te primesc aia de la IMGB??? Ca eu am fost prima data la C-tin Brancoveanu si nii nu s-au uitat la mine. Tu cunosti pe cineva acolo sau te=ai dus la ghici? Ca de mine e f departe, nu sint motorizata si mi-e greu sa fac un drum aiurea pina acolo.
Poze nunta...
anca +26Bb Vladut...