jucarii de plus cu magneti

jucarii de plus cu magneti | Autor: xelanoimis

Link direct la acest mesaj

Buna,
stie cineva unde pot gasi jucarii de plus cu magneti in cele 4 labute. Am vazut odata la un stand de la metroul din Unirii, aveau 2 marimi, unele mici, cam de 5 cm, si altele mai mari, cam de 10-15cm si aveau tot felul de forme: catei, maimute, tigrisori, elefanti, reni, broscute, etc.
M-as bucura foarte tare sa mai gasesc asa ceva
Vreau sa le cumpar pe toate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sotul meu i-a luat baiatului un leu si inca un animalut, de la o benzinarie. O sa-l intreb exact de unde si o sa-ti spun. Noi le tinem lipite de frigider, cand nu le plimba asta mic prin alte locuri unde se pot lipi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Eu am luat de la un magazin din Carrefour (Constanta)...

Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Un clic pour la forêt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

La magazinul Unirea la parter, unde vand asa zise suveniruri si tricouri, cani personalizate.

www.articoledepetrecere.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Eu am vazut la Metro din acelea mai mari (10-15 cm).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Merci mult pentru sugestii.
Sper sa ajung azi pe la Unirii, o sa verific negresit
La sfarsitul saptamanii o sa trec si pe la Carrefour in Bucuresti, poate au si aici, daca nu in mod sigur se impune un drum la Metro
Si frigiderul meu asteapta niste musafiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La noi a fost o promotie la Cora, sa cumperi animalute din astea si banii mergeau spre copii.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daca stai in zona Muncii-Socului este un magazinas mic cu articole ptr copii vav de intrarea in stadionul Lia Manoliu. Au acolo toate animalutele si sunt 3 ron.

mamica lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Am gasit jos la Unirii, la suveniruri, dar am plecat dezamagita caci erau 10RON bucata. La pretul asta nu-mi permit sa iau mai multe... Cele vazute de mine la metrou erau 6RON mari, 4RON mici.
dicirstea, daca poti sa-mi dai detalii cum ajung la magazin din piata Muncii si eventual orarul poate reusesc sa le fac o vizita vineri seara...
Am pus si un link cu maimutica si tigrusorul care isi asteapta prietenii pe frigider

www.simion.co.uk/tmp/070712/jucarii.jpg" target="_blank">jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Daca stai in zona Muncii-Socului este un magazinas mic cu articole ptr copii vav de intrarea in stadionul Lia Manoliu. Au acolo toate animalutele si sunt 3 ron.

mamica lui Matei

Pe unde este magazinul ?
Vis a vis de intrarea la patinoar , pe partea cu Riviera sau in partea opusa , cea cu intrarea la bazinul de inot ?
Am fost prin zona (pe partea cu patinoarul ) si singurul magazin cu articole de copii pe care l-am reperat este cel mare vis a vis de terasa de langa patinoar .
Mercic.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Chiar vav de intrarea in parc, aceea cu coloane, mai inspre Socului, cu multe terase la intrare. Pe partea dreapta sunt niste blocuri de 4 etaje vechi; la ultimul bloc de la strada ( pentru ca sunt in forma de u asezate ) este un mic magazin, programul e de la 10 la 18, dar nu stiu daca e si sambata, ca nu e in zona mea. Eu ajungeam acolo cand ma duceam la spital la Titan.

mamica lui Matei

Mergi la inceput