Aveti idee cum gasesc adresele a 2 fobalisti ?
Scuze daca am postat unde nu trebuia ...dar nu prea vad unde se incadreaza ...
Anyway ...
Caut 2 fotbalisti romani care joaca la Ajax Amsterdam ..Nicolae Mitea si George Ogararu ...as vrea sa intru in contact cu ei ptr o surpriza pe care o pregatesc fiului meu cel mare ...Am intrat pe site-ul oficial Ajax si nu exista nici o optiune de contact a jucatorilor ...
Aveti idee cum i-as putea gasi???? Sau poate e cineva dintre voi care are legatura cu ei sau lumea fotbalului .!!!!!!!! Va rog muuuult ..imi doresc nespus sa ii fac o supriza frumoasa si de neuitat fiului meu ...
Multumesc mult anticipat !!!!
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
Raspunsuri
catutza spune:
Incearca sa te adresezi direct clubului, poate te ajuta cineva. Cel mai bine mergi direct la ei.
Frumoasa surpriza vrei sa-i faci fiului tau, sa ne scrii daca ai reusit
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
alessia105 spune:
catutza asta o sa fac in ultima instanta sa scriu cublului... nu stiu in campionatul olandez ,dar in alte campionate clubul nu dezvaluie informatii despre fotbalisti ,ei avand fan cluburi de cele mai multe ori ( ai nostrii nu au )..asa ca am zis sa intreb romanii intai asa ca am scris pe cate forumuri romanesti..pe forumul suporterilor Ajax ..acu scriu . De dus pana acolo nu ma pot duce ptr ca este cam departe de mine is cam 230-250 km pe sens si nu am cu cine lasa copii ..iar sa ii iau cu mine ..stric toata surpiza ... daca iese asa cum o planific eu promit sa pun poze . merci mult de sfaturi
Iubika spune:
Nu cred ca ai cum sa gasesti adresele personale ale fotbalistilor. Dar poti sa le scrii pe adresa clubului. Mai ales, daca le scrii in romana, sigur o sa ajung scrisoarea direct la ei.
Marea mea feblete in ale fotbalului a fost Ionut Lupescu. Pe vremea cand juca la Bayer Leverkusen (adica acum mai bine de 10 ani!) i`am scris o scrisoare si mi`a trimis niste poze cu autograf. Apoi am ratacit pozele si i`am scris din nou. Mi`a trimis din nou poze, + una cu dedicatie + o mica nota scrisa de mana. Deci se poate
Eu una iti tin pumnii, stiu cat de mult conteaza pasiunea asta!
Blog muzical Zambiti, va rog!
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
alessia105 spune:
Iubika ..sarut mana ..am sa fac si asta ...
Am scris pe forum la Ajax si am primit numele unui forumist despre care se stie ca are contact cu Mitea ...precum si ceva sfaturi ...
Vad ca mi-a fost mutatul la poznasi ..intrebarea e cine e poznasu???? io sau fi-miu ?