Cum se curata masina de spalat?
Am o masina de spalat Daewoo cu bule de vreo 5 ani si mai nou pe haine se lipesc niste bucati de mizerie care banuiesc eu ca sint pe exteriorul cuvei (dar eu nu pot sa ajung la ele sa le curat eu). Sint negre si nu ramin pe haine, se desprind foarte usor, hainele sint curate, dar totusi e neplacut.
Cum se curata masina de spalat Daewoo cu bule? Exista vreo solutie speciala, stie cineva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Raspunsuri
anamaria spune:
incearca sa pui mashina sa spele singura, 'in gol'. pui detergent, calgon, ce pui de obicei (mai putzin balsam, logic). eu as incerca sa-o conectez poate la apa calda, ma gandesc ca se curatza mai bine.
si pune si un pic de otzet in compartimentul unde pui balsam de rufe - ar trebui sa curetze depunerile calcaroase.
sunt sigura ca vor mai fi idei...
_
ANAMARIA, o mami ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
dicirstea spune:
Sano are un produs ptr intretinerea masinii de spalat, ceva cam si calgonul, dar este lichid; cica se foloseste 1 data pe luna. L-am luat din Cora preventiv, dar nu am apucat sa il folosesc pana acum.
mamica lui Matei
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Sano are un produs ptr intretinerea masinii de spalat, ceva cam si calgonul, dar este lichid; cica se foloseste 1 data pe luna. L-am luat din Cora preventiv, dar nu am apucat sa il folosesc pana acum.
mamica lui Matei
Am folosit produsul de care spui si am fost multumita.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
Gabbriela spune:
eu o data pe luna pun clorox si apa fierbinte in masina si o las asa 10 min, dupaia o las sa isi faca o tura de la capa la coada - spalat tot , stor, fara balsam, doar clorox si apa fierbinte.
etapa doi, dupaia tot cu apa fierbinte pun rufele albe care merg sa fie spalate cu clorox si ii mai dau drumu o data cu detergent, rufe albe si clorox... se curata ff bine masina.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
midasnu spune:
Cat Clotox si cat apa fierbinte?
eu o curatam cu 1 l otet, dar mi-a zis cineva ca nu este de ajuns 1l de otet, pentru ca nici nu acopera tevile de incalzire....am folosit si de la Sano niste granule, se pun 2 linguri in masina de spalat si se zice ca este de-ajuns. Tot cu granulele astea am curatat (destul de bine) fierul de calcat si filtrul de cafea.
Gabbriela spune:
1 l clorox si masina plina de apa fierbinte... eu ii setez programul cu apa cea mai calda si ca si cum ar fi plina de haine.. isi ia apa multa si calda si incepe treaba.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato