Sovata
ati fost de curand la Sovata?
noi tot cautam un locsor intr-o zona de munte unde sa mergem in concediu. mai avem 2 saptamani si "plecam", plecam dar unde?
ne-am gandit la Sovata, unde am fost in 1990, cu parintii. Atunci mi-a placut tare mult acolo, dar sunt sigura ca s-au schimbat multe.
de aceea apelez la voi, poate aveti informatii mai recente despre zona, cazare la o pensiune dragutza si nu exagerat de scumpa.
Mari
10+odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Raspunsuri
amironeanu spune:
Noi am fost acum 4 ani ultima data, iar parintii mei anul trecut. Si noua ne place tare mult zona, lacul este la fel de super, dar ca si cazare (daca aveti masina) noi am preferat sa alegem o pensiune de la Praid si sa facem cei 10-15 km pana la Sovata in fiecare zi cu masina.
Vacanta placuta!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
nemary spune:
masina nu avem, din pacate, pentru ca daca aveam mergeam la Balvanyos, care este mult mai aproape.
Anul acesta, anul trecut nu a fost nimeni?
Mari
10+odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Takacs spune:
Ma intereseaza si pe mine Sovata. Niste pensiuni, nu hoteluri. Aveti ceva impresii, recomandari, preturi. De asemenea cum ati aranjat cu mancarea? Ce se poate face cu copii sub 12 ani?
trischa spune:
am fost anul trecut dar am stat doar o 2 zile.noi am stat la camping.Stäna de vale se numea.längä era un restaurant cu acelasi nume unde se mänca bine si relativ ieftin.de mergeti la lac luati-vä tot ce vä trebui cu voi(odatä ce ati intrat de vreti sä iesiti mai plätiti odatä intrarea)la pränz intre orele 13-15(pärcä)nu se face baie in lac.e frumos dar multe zile nu ai ce face.si mergeti neapärat la salinä de ajungeti la sovata.
olim spune:
noi am avut nunta la Sovata acum 2 ani, si am fost foarte multumiti.Am stat la un hotel de 2 stele si a fost OK.Noi am luat si 6 camere pe 2 nopti la pretul de 120.000.000 cu mic dejun inclus.Camerele au fost curate .
Sa ai o vacanta frumoasa.
+19 si
Alexandru Marius
nemary spune:
Olim, nu mai stii numele hotelului?
Poate sun si eu acolo sa-mi fac rezervare. La pranz si cina unde mancati?
Mari
10+ bebeodiseea
olim spune:
hotelul este Hotel Predeal, sper sa nu se considere reclama![]()
era cateva terase unde se manca dstul de bine si ieftin atunci, era chiar aproape de lac, nu mai stiu exact cum se numeste terasa.
vacanta frumoasa sa ai![]()
+19 si
Alexandru Marius
nemary spune:
Olim
poate la anu'
a zis sotu' ca e cam departe si nici nu ajungem direct cu trenul, si avand in vedere ca nu am voie sa fac calatorii f.lungi, nu prea a fost de acord.
asa ca am rezervat la Olanesti, la un hotel dragutz, sper sa nu ne plictisim acolo si sa fie cam ca la Sovata.
Mari
11+ bebeodiseea