Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 28
dan_ny spune:
remaliss ma bucur ca ti-ai mai revenit...sa dea Dumnezeu sa fie...hai, te asteptam cu vestea cea mare peste doua zile
...pupici 
...poate stie sotul tau ce stie ![]()
michelle
iti multumesc...ti-am raspuns pe PM
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze
baby_r7 spune:
buna!!!!!!!!
azi l-am ajutat pe sot la o lucrare si am avut de unde sa va citesc si sa scriu..........
eu azi sunt in z24 din 28............sanii nu sunt foarte mari, dar sunt tari...........si semne de cm inca nu au aparut................
maine nu o sa pot scrie deloc pe zi.....abia seara............plec iar sa il ajut pe sot.............
asa ca intru pe seara sa vad ce ati mai scris..........
Remaliss hai ca abia astept sa vad rezultatul de maine..........................iti tin pumnii...................si eu sper din tot sufletul sa fie pozitiv!!!!!!!!!
Dany 

Michelle am vazut ca ai intrebat de noi.............pai cum primul cm a venit deja si unda verde ne-a fost data....luna asta am tot prestat..................asa ca mai sunt 4 zile si aflam ce am facut............
deci tine-mi pumnii.......ca am mari emotii!!!!!!!!!!!!!!!!!
si nu ma lasa sa pic in butoi daca nu e bun rezultaul plsssssssssss...................
pupici la toate fetele!!!!!!!!!!
Cristina Ana eu inca fac galerie...

poate vine bebe mai repede........................asteptam vesti si ne gandim la tine!!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
dan_ny spune:
baby
tinem pumnii sa fie cu ochisori...
haideti fetelor, ca vreau sa va vad fericite
va pup pe toate 

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/?saved=1" target="_blank">poze
Michelle81 spune:
remaliss-ce-mi vad ochii??Doamne sper din suflet sa se mentina pozitiv testul,vai cat m-as bucura!!!

Baby-r7-iti tin pumnii draguta sa fie cu ochisori,inca trei zile si vei stii!si daca cumva nu va fii sunt aici stii bine ca nu te las sa cazi in butoi,in nici un caz!!!
Cristina.ana--cum esti astazi?Ce face baietelul?
alinuscka-aseara pe la ora aia cam "lucram"la bebe scump
...cat de mult imi doresc...of ar fi un vis atat de frumos!Sa stii ca nu intotdeauna simptomele de cm anunta cm-ul,asa ca...
Irda-draguta de tine,sper ca nu crezi ca te-am uitat,am crezut ca ai nevoie de un timp numai pentru tine,m-am gandit cand vei vrea sa vb cu noi vei intra...ce bine ca ne-ai scris!
C.myry-draga mea si eu am spus ca voi astepta 2 ani pana sa incerc din nou dar nu am putut pentru ca dorinta este prea mare...si iata ca nici nu mai raman atat de repede ca primele doua dati...din pacate..da suntem luptatoare dar cateodata ne mai lasa si puterile...nu stiu daca te iti va fii mai usor daca vei astepta atata,eu cred ca nu...dar tu stii mai bine!
Cristina26-cum e viata cu micuta?
Flavia-draga sper ac esti bine,cum a fost cu Dominik la urolog?Of cand mai scapi si tu de probleme saraca de tine...
Andreea16-unde esti???
Mav-multi pupici
Irinabobe-ce mai faci?
Idaira-sper din suflet ca esti bine.De ce nu ne mai scrii?imi e dor de tine!!!
Laumeli-draga mea pe unde umbli?Ne-ai parasit`?De ce nu ne mai scrii?sper ca esti in perioada fertila si esti "ocupata"de aceea nu ai timp..
IreneCam-scuze am uitat ca luna asta v-ati protejat dar lasa cu luna viitoare va fii cu ochisori nu?
Mcrissa-ce mai faci?sper ca ai trecut cu bine peste urati...stiu ca a fost greu...Ce mai este cu fetita prietenei tale?
Eu am inceput de ieri sa iau Duphaston 10 zile...off atat de mult imi doresc sa raman gravi si mai ales sa decurga totul bine orice as face pentru un puisor sanatos orice fetelor!
Teo2rina spune:
va pup pe toate si va doresc tot ce e mai bun pe lume sa vi se intample. dupa cum v-am spus am fost la parintii mei luni, ieri ne-am intors si acolo noaptea am murit de frig in casa, iar ieri dimineata cand am udat florile am luat pe mine o vesta de iarna ca nu rasarise inca soarele si mi-a luat cam o ora sa le ud. va zic a fost ceva de neimaginat, imi venea sa nu mai plec ca am venit in arsita asta... ieri am reusit sa semnam si contractul pentru vila pentru gradinita, de la 1 august ne apucam de treaba. si de luni a inceput sa-mi fie greata in fiecare zi, m-am linistit, rezultatul la listeria e negativ, azi iau la torch si sper sa fie bine.
muuuulti de tot si sa aveti grija mare de voi.
Marina, o
in
8+
irinabobe spune:
buna fetelor.
Michelle pe mine inca ma mai apuca din cand in cand crizele legat de posibila extrauterina avand in vedere ca nu am mai repetat bhcg-ul pana la 0,(m-am oprit la 8) si ma gandesc la fiecare intepatura ca aoleu daca se rupe trompa? sau daca e amplasta pe undeva in alta parte si nu s-a vazut?
in rest cu bune si cu rele astept sa treaca luna si sa vina cm ca sa vad ce fac in continuare.dar mai am de asteptat ca dupa simptome deabia sunt la ovulatie. deja am facut o fobie legat de spitale, mi se face rau numai cand le vad. duminica sotul s-a taiat cu flexul la mana si ne luase pe amandoi lesinu la spital
. Michelle tin pumnii ca tratamentul sa isi faca efectul mult dorit.
teo unde va fi gradinita? avand in vedere bataia care e pe locurile de la gradinita cred ca deja pot sa te rog sa imi opresti si mie un loc pt bebe nu?![]()
remaliss si baby tin pumnii sa fie bebe la amandoua ca tare e pustie odiseea de martie.
cristina facem galeria??
irda de multe ori nici eu nu prea am chef de scris citesc din umbra dar cand e sa scriu...
. cred ca mai am si eu momente cand pic in butoi.
myry bravo ca poti sa ai rabdare 6 luni. eu m-as culca si m-as trezi peste vreo 3 sapt ca sa pot presta cu folos.![]()
mcrissa nu mai sta in butoi! iesi afara ca pun fetele pe tine.
pup toate fetele!
Teo2rina spune:
irina,
si nu mai sta ingrijorata ca nu cred ca are cum sa nu fi fost eliminata.draguto, toate fetele de aici aveti locuri rezervate la gradi si daca stati prea departe trimit microbuzul pentru copii. nu va faceti probleme de locuri la gradi, stati linistite si aveti grija de voi ca sa vina bebe.
Marina, o
in
8+
alinushca spune:
Imi pare asa rau ca nu apuc sa va scriu... la munca la mine a explodat intreaga lume...
Suntem intr-una din acele perioade ale anului cand toata lumea trage sa iasa cifrele cat mai bine... as fi preferat de o mie de ori sa construiesc o gradinitza! Cu mainile mele! ![]()
Va pup totusi si sper sa intru mai tarziu!
:) Sanatate!
Teo2rina spune:
alinushca, eu tuturor o spun: sa fi educatoare este cea mai frumoasa meserie si care tot timpul te ajuta sa ai o atitudine pozitiva.
Marina, o
in
8+
cristina_ana spune:
Roxana, merci mult de galerie, dar mi-e teama ca obosesc saracele majorete sa danseze pana se hotaraste bebe al meu sa se nasca! De vreo saptamana, mi-au disparut ca prin minune toate contractiile mele care m-au chinuit trei luni. Nu mai iau nici medicamente, si tot degeaba! Ma simt super-bine! Poate totusi am noroc saptamana viitoare si se hotaraste doctorul sa-mi declanseze nasterea, ca o sa fiu in saptamana 39. Sau poate imi face totusi bebe o surpriza zilele astea, desi pe caldurile astea, cred ca e mai bine de el in burtica!
Alinushca, esti super-haioasa, ma distreaza mereu mesajele tale! E tare bine ca esti asa vesela si optimista, si reusesti sa transmiti asta si celor din jur!
Irda, multi pupici! Si Dariei cu intirziere ii spun "La multi ani!" Scuze, dar abia acum mi-am dat seama ca vineri a fost ziua ei! Sa fie sanatoasa si norocoasa, si sa va umple viata numai cu bucurii!!!
Michelle, ma bucur ca prestati de zor si nu pierdeti timpul! Si ma bucur ca iei duphaston, am eu asa o presimtire buna pentru luna asta!!!![]()
Cristy, cum te mai simti? Nu-mi vine sa cred ce noroc ai avut totusi ca nu erai insarcinata, stie doamne-doamne cum le aranjeaza pe toate! Sper ca esti bine si lovitura nu a avut urmari grave!
Teo2rina, iti urez mult succes cu gradinitza!! Tare frumos ca o sa te ocupi cu asa ceva! Am mai spus eu, meseria care mi s-ar fi potrivit cel mai bine era educatoare de graiditza! Dar nu mi-am dat eu seama la timp de asta, si acum e prea tarziu!![]()
Mirelus, stiu ca acum esti la mare, dar sa stii ca ma gandesc la tine si sper din tot sufletul sa veniti acasa cu un bebe in burtica!!!!
Remalis, ai repetat testul de sarcina? EU sunt sigura ca esti gravidutza, dar astept confirmarea ta, ca sa te felicit!!!!
Dan_ny, tin pumnii sa ne dai si tu o veste buna peste citeva zile!
Irinabobe, pentru linistea ta, du-te sa mai repeti Bhcg-ul! Sunt sigura insa ca nu ai de ce sa iti faci griji!!!!
Cristina,
37+ si bebe scump 
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE