Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 24
mcrissa spune:
jocelyn felicitari pentru fetita.multa sanatate si o viata fericita alaturi de puiul vostru.any27 ma bag si eu la petrecere 

michelle
si pe la noi e tare cald, noroc ca peste cateva zile plecam in concediu.nu mai am rabdare.mai am 4 zile de serviciu si mi se pare o vesnicie.
eu sunt Z3, dar am acceptat foarte bine venirea uratzilor.
vineri seara m-am inatalnit cu un prieten de-al sotului, care e medic ginecolog si am stat vreo 2 ore de vorba cu toate analizele si investigatiile in fata si m-a linistit atat de mult.discutia cu el a fost ca un balsam pentru sufletul meu.sotul l-a asaltat si el cu intrebarile lui si am plecat impacati de acolo.
Cristina in asteptarea mormolocului
blueeyes2003 spune:
Any
ai toata admiratia mea pentru felul in care reusesti sa treci peste ce ti s-a intamplat si ca ai puterea sa mergi mai departe.Esti un exemplu pentru noi toate!
Sigur Dumnezeu te va rasplati,esti o fata puternica!
Michelle 

Mcrissa
imi pare rau ca au venit uratzii pana la urma!Fii increzatoare pentru ca intr-o zi va veni si bebe!
Mirela

Come on baby!

Michelle81 spune:
Oana-oana26-stiu ca durerea este mare..mare e putin spus...cuvant care sa descrie aceasta durere care ne roade zilnic nu exista...dar hai sa ne pastram speranta ca va fii bine si la noi!durerea nu va trece...la mine este un an si sase luni de cand am pierdut prima sarcina si noua luni(pe 26) de cand am pierdut-o pe scumpa noastra fetita si parca ar fii fost ieri,doare rau si ma gandesc la Ea mereu,nu am ce face decat sa sper ca va fii bine,sa incerc sa nu cad(fara voi as fi cazut de mult)...o sa fie bine ai sa vezi!nici eu nu vorbesc cu nimeni decat cu voi despre ceea ce simt in legatura cu ceea ce s-a intamplat pentru ca nimeni altcineva nu ma intelege din pacate...
Pepsi-ma bucur sa aud ca te simti mai bine,hai ca lucrurile or sa revina la normal incetul cu incetul,ti-am spus eu ca esti puternica si treci peste toate,oricum raman alaturi de tine mereu,nu ai pt ce sa imi multumesti fac cu placere tot ceea ce fac,si tu m-ai ajutat foarte mult si imi esti tare draga ti-am mai spus eu.Weekendul asta i-am dat bataie(si ii mai dam)ca nu cumva sa ratam perioada fertila,cand am fost al doctor am fost ziua 8 si foliculul era de 14 mm si ne-a spus ca sunt sanse sa se sparga acum la sfarsitul saptamanii sau inceputul ei,oricum imi pun sperante ff mari in aceasta luna!te pup dulce pe tine si copilasii tai scumpi!David e un dulce(are cu cine semana) la fel si Dominik,ai mare noroc sa ai asa doi copilasi dulci si cuminti!
Liana30-nu am inteles unde ai plecat dar iti doresc distractie placuta acolo unde esti si sa te intorci repede fata optimista!
Baby-r7-ma bucur ca ne scrii atat de des,un pupik mare de la mine!
LauMeli-sper ca te.ai distrat in acest weekend si dupa cate am inteles si tu ai fost in perioada fertila deci sper ca se va prinde si te vad la odisee!
Mcrissa-draga mea imi pare rau ca in final au venit uratii,dar lasa ca vii de la mare cu o veste minunata la fel ca mirela,o sa vedeti voi!
Mirela-sper sa ramai gravi luna asta si tu si multe fete sa ne vedem si la odisee impreuna!Esti o fata minunata,o sa fie bine ai sa vezi!O sa imi lipsesti cand vei fi plecata de la mare,ia vezi cum faceti sa veniti trei acasa!
Cristina26-ai o scumpica foc sa iti traiasca,hai nu te mai intrista acum si traieste aceste clipe de vis la maxim!
Mamagiulieimultumim frumos pentru vestile minunate!
Cristina-ana-inca un sfarsit de saptamana s.a dus imediat,te apropii de marele moment,abia astept sa te vad cu puisorul tau sanatos in brate!ai sa vezi ca vei avea o nastere usoara la cata galerie vei avea!
IreneCam-a cata zi esti?Hai ca simt eu ca luna viitoare va ploua cu gravidutze pe aici,printre care si noi vom fii bineinteles!E important sa te relaxezi putin si ai sa vezi ca vei ramane,uite eu sunt deja a cincea luna de incercare si nu renunt!
LauraIoana-eu cred ca vei avea un baietel,mai ai atat de putin si vei afla,Doamne ce mai zboara timpul,ai deja 15 saptamani,ma bucur ca e totul bine si ma bucur ca intrii si ne mai scrii si noua!
Alinuscka-iti tin pumnii maine la control,sunt sigura ca vii cu vesti bune ca e totul in regula!imi pare bine sa te vad atat de activa aici pe forum!
C.myry-imi pare rau pentru stresul prin care treci,cata incompetenta,sa nu-ti trimita probele la laborator,off incearca sa nu te enervezi se pare ca sunt nepasatori,habar nu au cat de importante sunt rezultatele analizelor pt tine!
Irinabobe-ce mai faci draga mea?atat de putin ne scrii despre tine,stiu ca totusi ca nu iti este usor...o imbratisare calda de la mine!
Crisy74ia da-ne o veste minunata!ai facut testul?Sper sa nu mai apara uratii noua luni de zile!
Remaliss-unde esti?
Chantal-stiu ca doare stiu ca suferinta este extrem de mare dar te rog hai intra si vorbeste cu noi,stii ca te intelegem,nu suferi singura suntem aici pt tine!!
Va pup pe toate toate fetele si a carui nume nu l-am amintit!
Chiar fetelor nu inteleg persoanele care ne spun mereu"lasa ca sunteti tineri mai aveti timp sa faceti alti copilasi"cum pot sa spuna asa ceva?!Dar copilasii pierduti,durerea lasata...ei cred ca nu ne afecteaza doar pt ca suntem tinere,ce ma enerveaza ca lumea nu gandeste inainte sa spuna ceva!
Vreau sa va spun ca sunteti toate niste fete minunate si puternice...eu stiu cate induram fiecare(privile lumii din jur,replicile lor idioate),durerea din suflet si cate si mai cate..eu cred ca fiecare dintre noi sufera mult mai mult decat arata!Ma bucur mult ca va cunosc,ca nu m-ati ignorat ca nu m-ati dat afara atunci cand nu mai gaseam sens vietii cand vroiam doar sa se termine viata asta odata,cand ma rugam sa ajung langa fetita noastra scumpa,cand vorbeam atata despre ce simteam,cand plangeam si cand eram atat de deprimata...nu am vrut sa va inspir mila sau ceva de genul,eu v-am scris ceea ce simteam in fiecare moment si sper din suflet sa nu va suparati cand vorbesc mereu despre fetita noastra insa este sufletul meu,o iubesc atat de mult chiar daca este un ingeras acum si nu este langa mine...imi este dor de ea si sper ca EA va avea grija de mine daca eu nu am putut sa am de ea,desi as fii facut totul...hai sa nu va intristez...Imi pun sperante mari in aceasta luna si sper sa ajung si eu sa imi vad visul cu ochii....de multe ori am vrut sa renunt si voi nu m-ati lasat,sunteti extraordinare,lumea din jur poate nu va vedea asta insa eu care stiu prin ce treceti zi de zi,cat chin si cat de greu este eu stiu stiu ca sunteti minunate si o sa vedeti fetelor ca Dumnezeu ne va ajuta!
IreneCAM spune:
MICHELLE, ce frumos ai scris! Si pentru mine a insemnat extrem de mult suportul de pe forum, am mai spus ca am intrat prima data in momentul in care am simtit ca nu mai pot si ca am nevoie de sprijin...m-au ajutat enorm cuvintele voastre, incurajarile si sunt convinsa ca fiecare dintre noi va reusi sa aiba copilasul atat de dorit. Eu ma apropii de CM, dar nu-i bai...inca mai este timp ca anul acesta sa imi aduca ceva bun, fie un test pozitiv, fie o speranta legata de adoptie, fie amandoua...
PEPSI, ma bucur foarte mult ca starea ta s-a ameliorat si ca mai gasesti timp sa ne scrii. Vreau sa-ti spun ca pentru mine esti un model si un exemplu ca se poate. Intr-adevar m-as bucura sa reusesc in ambele demersuri, si cu adoptia si cu bb nascut de mine...Ar fi minunat si sper ca cineva acolo sus vede cat de mult imi doresc si ma va ajuta sa imi implinesc acest vis. Ma simt asa de linistita de cand am discutat cu sotul si am luat decizia legata de adoptie...e prima data dupa mult timp cand simt ca sunt iar pe drumul cel bun.
CRISTINA26, micuta Ingrid este minunata! 
Sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai fericire! M-am bucurat mult cand am aflat despre nasterea ei...mi s-a parut un mic miracol, asa cum mi se pare de fapt nasterea fiecarui copilas. Stiu ca gandul la Paul te intristeaza, dar eu cred ca micutul ingeras va priveste, se bucura si are grija de voi.
CRISTINA ANA, cum te simti? Ceva semne ca s-ar apropia nasterea?
LAURA IOANA, MIRELA, REMALISS, TEO
Spiridusha:))
any27_any spune:
Michelle81
te inteleg perfect si sunt si eu alaturi de tine.Nu trebuie sa disperam.Trebuie sa ne multumim cu ce ne-a mai ramas si sa avem credinta si speranta ca va rasari soarele si pe strada noastra.Cel putin in cazul meu putea fi mult mai rau.
va pup
remaliss spune:
Dragele mele, ma simt neputincioasa in fata situatiei asteia nenorocite!! Nu mai suport sa astept!!! Inclin sa cred ca nu mi se va intampla nimic minunat in viata noastra de familie!! Lipseste ingrtozotor de mult un copilas...Eu nu-mi gasesc locul nici in societate din cauza asta!! Stiu, e nepermis sa gandesc asa, mai ales dupa 4 ani de psihologie, dar teoria cu practica se imbina mai greu in viata mea, pt ca devin extrem de subiectiva!!Mda, ce chestie, un psiholog pesimist!! Suna bizar, dar pe cat de straniu, pe atat de real...Asteptam ziua 28, sa-mi fac testul, mai ales ca aveam simptomele specifice.Din pacate m-au parasit si alea, sanii nu ma mai dor asa, nu mai sunt atat de tensionati...Inca nu a venit ziua 28, iar testul l-am facut eu asa cam aiurea, ce-i drept, mai ales ca scria pe el ca se poate face inainte cu cateva zile de cm.
Dragele mele, ma retrag si imi pare nespus de rau ca nu pot scrie acum fiecareia in parte!! Ma ridic mai greu ...din apatia in care am cazut!!
Remaliss
Teo2rina spune:
muuuulti pentru voi, dragelor si BUN VENIT PE LUME micutei Alise, felicitari prospetei mamici!!!
Any, e ingrozitor si inimaginabil ce ti s-a intamplat si faptul groaznic ca ti s- a extirpat uterul... e o decizie deosebita sainfiezi un copil, un suflet care are nevoie de multa dragoste si care va oferi multa dragoste. ai sa vezi, Dumnezeu va va rasplati pentru fapta buna.
Irene, ce frumos ar fi cand adopti copilasul sa ramai si tu gravida, ar fi ca o rasplata de la DD!
mcrissa, imi pare rau ca nu a fost sarcina dar totodata ma bucur ca ai gasit un doctor care sa iti explice absolut tot si in care sa ai incredere, conteaza foarte mult.o sa fie bine, ai sa vezi!
Liana, unde ai plecat, draguto?ca n-am inteles.oricum, distractie placuta!
Pepsi, ma bucur ca incet-incet te poti bucura si tu pe deplin de viata frumoasa, de baietii reusiti pe care ii ai. draguto, stiam ca daca ai febra nu trebuie sa alaptezi... poate nu stiu eu bine. am gasit o vila pentru gradi, astept raspunsul de la Reg Comertului daca mai e vreun sediu de firma pe ea, e mai scumputa decat am fi vrut noi, dar e tare cocheta si frumoasa. iti doresc clipe din ce in ce mai frumoase alaturi de cei trei muschetari
!
Michelle,
multi de tot si bafta stii tu la ce
. ai zis ca mai faci niste analize sau ce la jumatatea ciclului?Doamne ajuta si sper sa nu fie regula cu problemele in sarcina.
Roxanici,
si sper ca n-o sa ne uiti in concediul tau
ca e cam lung.
Cristina,
dragelor, am de luat rezultatele de la torch miercuri si maine de la listeria, sper sa fie bune... si peste o saptamana facem prima eco, abia astept sa vad daca e bine, ca vreo doua zile nu mi-a fost greata... de fapt, mie nu-mi e greata decat rar, sper sa nu fie ceva in neregula. fata de sarcinile trecute cand eram absolut euforica si superfericita,acum sunt cu picioarele pe pamant si foarte panicata. cred ca la eco daca e bine, Doamne ajuta!, o sa fiu mai degraba multumita decat topita dupa copil. nu ntelegeti gresit, il iubesc mai mult decat orice sau oricine din lumea asta, dar nu ma pot entuziasma sau exterioriza cumva. Doamne ajuta sa fie bine si pentru voi sa vine bebe si la voi cat mai repede!
Marina, o
in
8+
c.myry spune:
Jocelyn, Cristina26- FELICITARI! Sa va traiasca printesele! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiutii vostri!
Michelle81- nu te da batuta! E normal sa te gandesti la fetita ta si sa o iubesti. Ea va ramane mereu in sufletul vostru, orice s-ar intimpla. Nu trebuie sa te dai batuta. Sunt sigura ca vei fi o mama minunata si ca D-zeu v#259; va binecuvinta cu un
cat de curand.
Pepsi-am vazut pozele cu baieteii tai! Sint frumosi foc. Cred ca esti tare mandra de ei! Imi pare bine ca te simti mai bine. Iti vei reveni, fii linistita. Te admir mult pentru ca, fiind proaspata mamica si cu problemele pe care le ai, tu gasesti timp sa spui o vorba buna pt fiecare si sa ne incurajezi.
any27_any- ma bucur ca te vad mai optimista. Orice ai simti, discuta cu noi.
baby_r7-multi
! Si copilasul mult dorit sa vina cat mai repede!
pentru toate fetele!
Va doresc o saptamina linistita si plina de vesti bune!
myry
baby_r7 spune:
FELICITARIIIIIIIIIII NOII MAMICI SI MULTA SANATATE EI SI FETITEI!!!!!!!!
REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI UN BEBE MANCACIOS SI VOINIC!!!!!!!!!!
asteptam primele poze.....................

Michelle va iubesc sincer pe toate si mi-as fi dorit sa fii stiut anul trecut de voi...........mi-as fi revenit mult mai usor cu ajutorul vostru....................dar cum niciodata nu e prea tarziu....ma bucur sa va cunosc acum!!!!!!!!!!!!!
Flavia abia astept sa vad poze cu David!!!!!!!!!!

pe toate si sa aveti o seara frumoasa si mai ales cele care "presteaza" ...............o seara romantica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remalis sper sa iti revii repede si sa fii dinnou luptatoare......sigur undeva acolo sus este un sufletel pentru fiecare!!!!!!!
Cristina Ana cum mai e bebe?????????
hai ca vreau sa-i fac galerie..............sa aiba o primire frumoasa de aici de pe forum la sosirea in aceasta viata............da un semn........

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA