A cicali...
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyblue/babyblue.jpg)
babyblue spune:
si on topic: eu nu-s cicalitoare.
asta nu inseamna ca n-am pete. io cand ma supar rau, iau cheile de la masina si plec. si am remarcat ca barbatilor le convine mai mult sa te vada ca te agiti, te consumi, dai din gura. se simt mai siguri pe femeia de langa ei.
eu plecand rapid, de cele mai multe ori, sun prietene si ma duc la un suc, unde ca sa scap de tensiunea discordiei, fac in asa fel incat sa gasim subiecte de ras, sau fac haz de necaz. barbatul respectiv, vine dupa mine si ma gaseste la suc, razand. ceea ce se transforma intr-o mare tragedie.
mi-am auzit ca sunt frivola si superficiala si ca ma doare la 3 m in spate de problemele relatiei. si barbatii din viata mea au ajuns sa-si aprecieze fostele iubire cicalitoare. ultimul mi-a zis ca fosta lui plangea des, ca o facea sa planga si vezi doamne, vai cat iubea sarmana si cat de sensibila era. in timp ce eu barfesc si chicotesc la cafele, si el se perpeleste de cearta noastra.iar mie nu-mi pasa. ceea ce e fals.
deci a fi cicalitoare, pana la un punct zic eu, ca demonstreaza ca esti dispusa la comunicare si rezolvarea unor conflicte. eu dc plec, este pentru ca nu rationez deloc cand ma enervez, pentru ca am reactii pripite si pt ca am oroare sa dau sau sa cer explicatii, la nervi. prefer sa ma calmez mai intai si sa disec singura problema. sau probabil ca pana acum n-am gasit un barbat cu care sa reusesc sa comunic cum trebuie.
asa ca aviz celor cicalitoare: stati calme, barbatii se simt flatati cand sunt cicaliti. li se da cu adevarat importanta.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adyf spune:
Da....vreau sa spun ca ceea ce citesc aici imi aduce aminte si mie de cicalelile de care ma acuza sotul. Si noi suntem casatoriti tot de 3 ani si deja avem un copil...dar sotul meu pare sa nu observe ca s-au schimbat lucrurile in casa ca nu mai este ce era... el continua cu treburile lui personale...pescuit...relaxat...somn in week-end pana la pranz si eu robotesc ca o ....nu vreau sa ma numesc.Offf dupa multe certuri am ajuns la o concluzie ca nu are rost sa il mai bat la cap cu fa aia ori cealalta.I-am spus ca nu mai ma intereseaza ce face...sa se duca la peste sa faca ce vrea si ce credeti surpriza: sotul meu nu s-a mai dus la peste de atunci...a zis ca de cand nu ii mai interzic nu mai pare asa de incitatnt asa ca...incercati si voi.
Cu privire la iesit in oras l-am amenintat ca o sa il las o zi cu bebe de dimineata pana seara ca vreau sa ma recreez sa stea si el sa vada ce usor este sa stai cu copilul acasa sa iti macine creierii.
o sa va tin la curent dupa ce o sa fie asta cum s-a descurcat
![](images/user_woman.png)
ellej spune:
Eu de cateva ori l-am lasat singur cu copilul, sa vada cum e fara cicalitoare. Si totusi parca ar fi bine cu :)))
Nu stiu, incearca si tu sa-i dai ignore, dar nu sa fii suparata ci sa-ti vezi de ale tale, sa vezi de nu incepe el sa se intereseze de viata ta.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.