Stiati ca sunt impreuna???
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=173691
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
pai eu nu stiam...a mai fost vreun subiect??? probabil ca l-am sarit daca a mai fost.
Eu intr-o seara am vazut la tv si am crezut ca e noutate...
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
nu stiu daca a mai fost vreun subiect , dar cred ca toata lumea de relatia celor doi ( cred )
belutza
Si eu stiam de ceva vreme. Am vazut prima data poze cu ei la Ciao Tv- emisiunea lui Dezbracatu'
S-au @combinat@ cind a fost Dansez ptr...editia ultima editie.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
Extraordinar,eu chiar nu stiam ,am aflat si eu azi,dar vb. aceea niciodata nu este prea tarziu.
annes
Extraordinar,eu chiar nu stiam ,am aflat si eu azi,dar vb. aceea niciodata nu este prea tarziu.
annes
Si eu stiam de mult.Nu prea se potrivesc cam deloc.Ca si cuplu nu imi plac deloc,Iulia lasa de dorit,....hmmmm....da.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
oho, de cand stiam... de atunci am si citit si revista CIAO (revista de scandal, ce-i drept) ca Marius o inseala pe Iulia cu o blonda care se invarte si ea pe la televiziuni, dar nu-i (inca) vedeta.