Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 20
Danelutza spune:
![]()
va tuc si noapte buna 

georgi75 spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
nah.... facem party sau ne dam cu capuŽ de peretzi?
Miki

monica-elizabet spune:
ma mai primiti?
azi am fost plecata brambura toata ziulica
mi-am luat papuci 2 perechi
din piele super faini si bineinteles ca le-am luat si prichindeilor cate ceva...ca nu ma pot abtine ![]()
Doina, ma bucur ca Dan este bine si deja papa...bravo lui este un luptator...bine ca are si companie acum
Bi saru' mana de tratatie
Danelutza, gata te servesc imediat cu "dulcegaria" ![]()
in seara asta m delectez cu o crema tot de pe-aici Amarula se numeste...este tare buna dar tot dulce asa ca pe miki o servesc cu un martini ![]()
georgico asa deci...asa inveti tu? ia baga noua frezura sa te vedem...sa-ti fie de bine
Mirela, lasa ca asa-s frumoase plimbarile mai pe inserat
ioana, foarte buna ![]()
va pup pe toate si mai stau pe-aici ca-mi place la petrecere ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
aaa...si sa va povestesc si "aventura" zilei de azi...la cumapraturi am fost cu o prietena si fetitza ei de 10 ani si ruxi atata s-a frecat pe-acolo a probat la hainutze ca si-a agatat un cercel, banuiesc ca s-a deschis si l-a pierdut chiar langa un magazin de unde cumparasem noi ceva...ma rog...mergem in alt magazin zabovim si pe-acolo si cand ma uit vad ca ruxi nua re cercelul
zic eu...am facut mare reducere, eram fericita ca-mi gasisem ins farsit papuci si nici nu prea scumpi si dintr-o data trebuia sa-i iau fetii cercei
prietena mea zice hai ma monica sa ne intoarcem ce ne costa daca-l gasim bine daca nu...asta e...eu tot ziceam unde sa-l mai gasim hai mai departe si gata...pana la urma mai mult asa intr-o doara o luam inapoi si ne uitam, ne uitam si ce-i vine ei sa se uite intr-un canal(din asta cu gratii asa mai la suprafatza) si incepe sa tipe uite-l uite-l 

fetitza ei care le are cel mai bine cu limba asta "maravilioza"
incepe sa-i expice unuia de la paza cum ca noi trebuie sa dam gratiile de la canal la o parte ca ne-a cazut ceva acolo...si da...asta era...cercelushul ruxandrei ![]()
v-am mai povestit eu ca nu cu mult timp in urma si-a pierdut alex lantisorul cu pandantivul cu zodia lui si tot cu prietena mea eram si dupa 5 zile am gasit doar pandantivul...ori noia vem noroc la pierdut
ori ea la gasit ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
Bimilit spune:

pt toata gasca.
ce-i cu linistea asta in zona?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
pufymic spune:
Neata!
Mie nu mi-a mers forumul pana acum!
Si acum urla piticotul trupei....si asta mai mare s-a scris pe fatza cu pixul...
....revin!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
georgi75 spune:
neata.Am facut si io oki ![]()
Monica sunteti norocosi.Bravo voua.Freza nu pot sa o arat ca n-am aparat smecheros sa scot pozele repede.Si papucii sa-i porti sanatoasa
Ioana si tu mi-ai zis de freza.N-am aparat.Ti-ai inceput bine ziua vad...![]()
Gasca ce mai face?
Va
.Fug sa-mi termin cafeaua si ma bag la studiu

m-ati lasat singura