s a intamplat aseara
Raspunsuri - Pagina 5
crocodill spune:
Punct si de la capat,gandete-te ca poate este mai bine ca ai aflat acum si in modul asta. Nu te mai gandi ca ar fi trebuit sa faca asa sau pe dincolo si ca in mod normal trebuia sa procedeze in nu stiu ce mod.Gandeste-te ca un viitor prea infloritor nu prea aveai la orizont cu o asemenea persoana ca sa nu mai zic de "sora ta ". Asa ca punct si de la capat dar cu mai multa atentie .
Bafta multa si tarie. Peste cateva luni te vei amuza pe seama celor intamplate acum.
uricarudiana spune:
eu am primit o replica si mai frumoasa acum 5 ani cand m-am despartit de un <dobitoc>: cica standardele mele erau prea inalte pt el.
eu iti doresc multa rabdare, nervi de otel, mult curaj si mulllta intelepciune.
a plecat, lasa-l. e mai bine pt tine.
macar ai aflat din timp ce ii poate capul. ia gandestete: daca va casatoreati si aveati si un copil si iti facea asta? cum era?
asa macar ai aflat din timp. si ai aflat si cine iti e prieten cu adevarat.
viata are un stil al iei de-ti purifica treptat toti prietenii. e mai bine. uneori chiar daca doare , in final trece.
mie mi-a fost mai bine. dupa 5 ani sunt pe punctul de a ma casatori cu un barbat care ma iubeste , ma respecta, ma adora si ar face orice pt mine. si eu il iubesc din tot sufletul.
daca nu pleca mister jeggg, nu as fi descoperit dragostea adevarata.
asa ca vorba aceea: tot raul spre bine.
multa putere: cum zicea cineva- doare dar cu timpul e mai bine!!!
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png
monica-elizabet spune:
Dumnezeu a vrut sa te salveze in ceasul al 12 lea si de un posibil viitor sotz si de o "prietena" acum chiar nu ai de ce sa mai fi trista
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Bluel spune:
Imi pare tare rau sa aud vesti proaste de la tine, dar, crede-ma,nu ma mai mira nimic pe lumea asta. Si ca sa te simti mai bine iti spun ca se poate si mai rau....i s-a intamplat si unei verisoare si nu din partea unei prietene bune, ci din partea propriei surori , care in perioada critica zilnic o consola si ii dadea sfaturi "Lasa-l, ce, alt prost nu mai gasesti?" Prostul este astazi sotul ei
Eu zic ca mai bine ca s-a intamplat acum, e adevarat, au fost 4 ani de relatie, e bine ca stii si adevarul pe care sint sigura ca nu l-ai anticipat (mai multa atentie cu prietenele astea), ridica-te, uita-l si indreapta-ti atentia spre barbati adevarati, sint si ei pe acolo pe undeva, trebuie doar sa-i descoperi! Multa bafta!
brendamitran spune:
Ma agat de una din primele tale fraze: "munceam sa fie bine".....intr-o relatie nu trebuie sa muncesti,ca sa fie bine,nu trebuie sa depui eforturi.....trebuie sa decurga de la sine.....
Cred ca nici n-ar trebui sa te mai preocupe cu cine e el si ce face.......
Cat despre prietena.....nu-ti era prietena,asta e cat se poate de clar......pune-o in acelasi loc cu el
Si capul sus! Viata merge inainte!
babyblue spune:
groaznic....
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))