s a intamplat aseara
![](images/user_woman.png)
S a intamplat sa mi zica ca ne despartim.Dupa 4 ani jumatate dupa vise sperante...ma iubeste dar asa e mai bine...nu era totul roz dar munceam sa fie...nu stiu ce sa fac...incotro sa ma indrept...sunt singura si nu stiu ce sa fac...
Raspunsuri
doradora spune:
oricat de lipsit de inima pare raspunsul meu, refa-ti viata! probabil ca a gasit un alt centru de interes pt el, altfel nu cred ca se justifica acel te iubesc, dar asa e mai bine. aduna-te, gandeste-te ca se putea intampla mai tarziu, cand era si mai greu sa mergi mai departe, si gandeste-te ca poate la un moment-dat vei putea spune, privind in urma, ca a fost mai bine ca s-a intamplat asa, in acest moment si nu in altul. fii tare si incearca sa mergi mai departe!
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Asta cred ca e replica standard.
Si prietenul meu cand s-a despartit de mine , si prietenul unei colege au folosit exact aceeasi replica
"te iubesc dar ceva nu mai merge , nu mai e ca inainte .".
Ce nu a mers era de fapt o fata.
Nu spun ca la tine e la fel , dar ma distreaza replicile astea .
I-am spus atunci inainte sa zica ceva nici sa nu se gandeasca sa-mi asterne "it's not you , it's me "
Stai linistita , daca te iubeste veti fi iarasi impreuna , iar daca nu , la fel de bine , vei gasi un alt barbat care sa te iubeasca si care sa te merite , ca nu se termina lume cu acesta al tau .
;)
Priveste partea plina a paharului mereu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Cand mi s_a intamplat acum vreo 5 ani aproape acelasi lucru dupa o relatie de 3 ani eu am fost distrusa! Chiar daca era o relatie de adolescenti (zic eu acuma) cand aveam 21 de ani, fiecare statea cu ai lui, aveam planuri dar nimic concret, cert e ca era omul langa care ma vedeam pana la sfarsitul vietii!
Cand ne_am despartit, eu care sunt o persoana destul de orgolioasa as fi facut ORICE sa se intoarca la mine! Chiar daca stiam ca a plecat cu altcineva, chiar daca stiam ca nu va fii la fel! Si imi aduc aminte ca plangeam de sarea camesa pe mine cand mai vedeam un cuplu de indragostiti, globurile de Craciun (era in perioada Craciunului)..
Ma rog de ce iti spun toate astea, pentru ca acum imi dau seama ca a fost un lucru bun despartirea aia, ca ma facut sa sufar, m_a transformat ca persoana dar in final m_a facut sa trec la o alta etapa a vietii mele! Acum stiu ca orice relatie se poate termina la un moment dat, indiferent cat ar fii de puternica, dar mai stiu si ca viata mea nu depinde de asta!
Iti doresc mult curaj sa treci peste etapa asta! Stiu ca suna a cliseu dar numai timpul va face totul mai usor!
MADA 32+, cu
Emily
Noi doi+1
Annie80 spune:
felicitari! as putea spune ....inseamna ca nu te merita
asa ca da fuguta la baie, plangi tot amarul asta, da cu niste apa rece pe fata, refati machiajul si iesi zambind de usa, din fata
off: nu intelg ce gandesc : te iubesc dar ne nespartim...cred ca doare mai mult acel te iubesc, mai sincer si corect mi se pare ceva de genul" " stii am pe altcineva ...si gata....end of story
Someone's pleasure is another's pain!
Malinka spune:
Intr-adevar...nu merg impreuna astea doua...te iubesc...si...nu mai merge...ori e una, ori e alta...si, din pacate, in cazul tau, cred ca e valabila a doua parte...
cred ca e usor de dat sfaturi...si greu de trecut peste...dar e foarte important sa iti dai seama ce e cu adevarat important in viata ta...sa iti dai seama ca meriti mai mult, mult mai mult...ca tu esti importanta...si ca se poate mai mult...in acest moment conteaza doar sa reusesti sa fi tare...si sa nu lasi sa se vada ca suferi...
Ai incredere in tine...si numai bine. Asteptam sa ne spui ca viata e frumoasa!
dulcetica spune:
Diaan,nimic nu e intimplator in univers!Evident ca nu era el alesul... E vorba de altcineva si pentru tine si pentru fostul tau prieten.Astazi am primit poze de la o nepoata ,care acum un an a avut o depresie puternica ,urmare a unei relatii care s-a incheiat din diverse ratiuni.A fost prapad,sfirsitul lumii! Cind am vazut pozele pur si simplu m-a socat cit e de evident faptul ca acesta e cel care trebuia sa fie.E o potriveala de fizionomii.
Sigur ca e dureros ,ar fi mai simplu sa-l urasti un pic, ca sa treaca mai repede.
Un sfirsit e un inceput!
belutza spune:
quote:Sunt perfect de acord cu tine. Clar nu era el alesul . Apropo de replica asta "te iubesc dar nu mai merge" , asta mi-o spunea al meu cand ne certam si-i dadeam cate una peste ochi sa-si revina , iar acum cand ne mai ciondanim ne spunem fraza asta unul altuia razand.
Originally posted by dulcetica
Diaan,nimic nu e intimplator in univers!Evident ca nu era el alesul... E vorba de altcineva si pentru tine si pentru fostul tau prieten.Astazi am primit poze de la o nepoata ,care acum un an a avut o depresie puternica ,urmare a unei relatii care s-a incheiat din diverse ratiuni.A fost prapad,sfirsitul lumii! Cind am vazut pozele pur si simplu m-a socat cit e de evident faptul ca acesta e cel care trebuia sa fie.E o potriveala de fizionomii.
Sigur ca e dureros ,ar fi mai simplu sa-l urasti un pic, ca sa treaca mai repede.
Un sfirsit e un inceput!
dulcetica
Am auzit replica asta de-o gramada de ori de la o gramada de pers si am prietene care au patit la fel.
Nu exista. ori te iubeste , ori nu , ori e alba , ori e neagra.
Si spunea cineva mai sus ... daca te iubeste cu adevarat veti fi impreuna din nou , daca nu bucura-te ca s-a terminat , clar nu te-a meritat.
belutza
Gabitza1977 spune:
Fii tare! E usor de dat sfaturi, stiu...
Gandeste-te ca nu a fost sa fie, ca Dumnezeu poate vrea ceva mai bun pentru tine, care sa fie bine pentru toata viata!!!
principe spune:
frazele tipice:"te iubesc dar nu mai merge" .asteapta, in seara asta sau miine o sa zica: "am nevoie de timp""am nevoie de spatiu"...bla bla .shi ajungi oricum la despartire.
aaaaaaaa mai este o posibilitate daca exista o ea shi aceasta nu-l vrea ,saptamina care vine poate sa zica ..............."te iubesc atit de mult ca nu pot traii fara tine"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
quote:
Initial creeata de diaan
S a intamplat sa mi zica ca ne despartim.Dupa 4 ani jumatate dupa vise sperante...ma iubeste dar asa e mai bine...nu era totul roz dar munceam sa fie...nu stiu ce sa fac...incotro sa ma indrept...sunt singura si nu stiu ce sa fac...
Sa ai rabdare. Nu te pripi, nu dispera, doar ai rabdare. Toate se rezolva intr-un sens sau altul. Asa incat ai rabdare. Sunt extrem de multe lucruri ce pot si asteapta sa fie facute asa incat este precis ceva ce trebuie rezolvat. Asa incat ai rabdare, cu tine insati si cu cei din jurul tau. Parerea mea asta este.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa