Manastirea Petru Voda din Neamt

Manastirea Petru Voda din Neamt | Autor: oana_oana26

Link direct la acest mesaj

As avea o mare rugaminte, daca stie cineva si ma poate ajuta sa-mi spuna cum se ajunge la Manastirea Petru Voda din Neamt
Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

oana, sper sa pot sa-ti fiu de folos.Nu am fost niciodata dar imi doresc mult sa ajung la parintele Iustin, stiu doar ca se afla in comuna Poiana Teiului.Acum nu stiu tu de unde vii,se poate ajunge si de la Bicaz si de la Tg.Neamt,stiu ca pe aproape este Poiana Largului. Am cautat acum in cartea de tel si am gasit Parohia Petru Voda-tel:0233/257.208
Important e sa aj la Poiana Teiului ca apoi orcine de acolo din sat te poate indruma.

madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

madymar,
multumesc mult de ajutor
am ajuns ieri la parintele Iustin, am asteptat cam 9 ore sa intram la dansul dar a meritat
Manastirea este intr-o zona superba iar linistea pe care o gasesti acolo e rara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Oana, imi poti spune si mie cum a decurs vizita la parintele Iustin? Bine , in linii mari, nu vreau sa fiu nepoliticoasa...ca as dori sa merg si eu la dansul, si as vrea sa stiu pentru ce fel de probleme apeleaza oamenii la dansul. Multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Andreea.
asteptarea a fost lunga dar a meritat
Nu stiu de unde am avut putere sa astept 9 ore si mai ales sotul meu, care nu e o fire foarte rabdatoare
Nu stiu ce sa-ti raspund exact la intrebarea ta, oamenii apeleaza la parintele Iustin pentru tot felul de probleme, fiecare are durerile si greutatile lui
Eu am plecat de acolo mai linistita si stiu sigur ca vreau sa revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micasera spune:

oana, dar parintele si spovedeste?are timp de asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Raspuns...Parintele si spovedeste si impartaseste!
Vreau de jumatate de an sa ajung la el cu fii-me sa o impartasesc , dar cu atitea pe cap nu am mai ajuns. Acum s-a stricat si vremea. OFFF. Eu am fost la el cind eram insarcinata si nu eram hotarita ce sa fac- a fst o perioada neagra, dar el m-a luminat, m-a sfatuit si am luat CEA MAI BUNA SI INDRAZNEATA HOTARIRE.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns immortality spune:

Anymoni, ma bucur ca ai ajuns la parintele. Da, cred ca tebuie "consultat" numai in probleme cruciale, in dileme existentiale..., altfel, cu o spovedanie si impartasanie pe care o poti infaptui si la alt duhovnic, cred ca nu trebuie deranjat... e foarte in varsta, are peste 80 de ani...in sept am fost la Petru Voda...la 20.oo seara am ajuns si pana la 23.00 a tot primit oameni, apoi a mers la slujba de noapte, pe care a incheiat- pe la 5.00 dimineata, apoi iar oameni, dupa care, in jur de ora 7.00 a plecat pentru un maslu la Iasi... cat sa-i ceri unui om?cred ca, in afara de cazurile cand ai intrebari mari ce te framanta, spun cu mana pe inima, ca iti este suficient sa il vezi.... + sa asisti la slujbele de acolo, sa lasi un pomelnic, sa cumperi o carte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria spune:

Link cu o inregistrare TVR despre Manastirea Petru Voda si Parintele Iustin

http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/400/pr-iustin-parvu-vai-ce-de-ingeri-aici

Mergi la inceput

maria, multumim

Mergi la inceput