Aradence petrecarete(76)
Raspunsuri - Pagina 26
ancapolgar spune:
Le mai pun odata,ca vad ca nu le deschide.
" target="_blank">POZE
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
ancapolgar spune:
Vad ca nu vrea sa mearga asa. Deci http://good-times.webshots.com/album/559935249fingYu
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
alinamoro spune:
Anca, fain pozele, piticii in special.
Vad ca eu apar aproape in toate. ![]()
Eu am racit (le spuneam ieri fetelor in parc)...am fost la Metro si la raionul de lactate era ffff frig. Nu am intrat, l-am lasat pe Calin sa cumpere ce ne trebuia, eu am trecut ci viteza pe acolo... cred ca am racit instant
, cand am ajuns la casa ma ustura gatul deja. Acum imi curge si nasul si gatul ma doare in continuare.
Ce caldura insuportabila!!!!! ![]()
Nici nu-mi vine sa intru in bucatarie, nici macar sa mananc, dar sa mai fac si mancare...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
flavia ramona spune:
Ce fain ca v-ati intalnit.
Alina, da de ce esti trista ca apari in toate???
Nico, mi-e dor de Maia.
Eu nu am chef de nimic. Am intrat sa va pun niste poze cu Bogdi, incepand de aici.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by flavia ramona
Ce fain ca v-ati intalnit.
Alina, da de ce esti trista ca apari in toate???
Eu nu am chef de nimic. Am intrat sa va pun niste poze cu Bogdi, incepand de aici.
Ca nu sunt chiar fotomodel.

L-ai tuns pe Bogdi, ce fain ii sta!
Mi se pare ca incepe sa semene tot mai bine cu tine.
gabitzica spune:
ce faini sunt piticii tunsi. Vroiam sa-i zic Ancai" ce beculetz e Alex". Acum e valabil si pentru Bogdi. Flavia cum a stat Bogdi la frizer? Ai fost ieri la strand? Ia fa niste exercitii sa vezi cum iti vine cheful.
Nu mai stiu ce sa-i fac la Ioana de mancare. ma dispera ca accepta cu greu legumele. o pacalesc doar daca i le dau cu piine sau banana.
alinamoro spune:
Gabi, foarte prost manca si Adelina de cateva zile, probabil si caldura e de vina. Azi a mancat destul de bine pirsica cu biscuiti. Am incercat sa-i dau si suc de piersica cu portocala facut de mine, dar nu vrea nimic din canita cu cioc in afara de apa.![]()
Nu ai incercat sa-i dai Ioanei legumele asa ca o ciorbita, adica sa fie multa supa sau sa pui putin iaurt simplu in pireul de legume?
Am o conopida, nu stiu ce sa fac din ea, supa sau o pun la cuptor!? Poate o fac la cuptor dupa reteta lui Ioana.![]()
niko_26 spune:
SI noua ne e dor de voi Flavia. Te-am sunat ieri sa vad daca nu puteti veni si voi la plimbare, dar nu am insistat ca m-am gandit ca ai vazut tu pe forum si daca puteai veneai.
gabitzica spune:
Alina mie conopida imi place cel mai mult pane.
La Ioana ii place supa chioara sau supa crema subtire. Ii place sa o bea asa ca i-o pun intr-un borcanel> Cu lingurita se plictiseste repede . pireude cartofi nu ii place deloc. Asa ca ii fac o cobinatie de legume, cartof , morcov dovlecel, gulie, mar cateodata, iar cand ii dai ii pun o bucatica de piine deasupra. galbenusul am oservat ca ii place mai moale.
Dimineata mi-a mancat si ea bine piersici+iaut +biscuiti. am observat ca-i plac gusturile dulci.
niko_26 spune:
Maia nu prea mananca altceva in afara de iaurt si fructe de cand cu caldurile astea insuportabile.Ce fain de tine Ada ca ai piscina asa mare si faina!![]()
Am uitat sa va zic ca ieri, in parc, se pusese Maia pe urlat si a venit o babornita sa mi-o linisteaca. Vroia sa o ia numai putin din carucior!