* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 123 ) *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Irene, multumesc mult si un !
Mult succes cu trainingul si cu bb-le pe care ti-l doresti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irene si spor la treaba atunci.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Hop si eu!
Marryan eu nu stiu ce sa iti raspund despre endo, dar raspunsul dat de Baby mi se pare corect. Eu nu prea am probleme din cate stiu, totul e normal, ovulez, hormonale normale, dar problema e la el.....i.am dat naturiste 3 luni dar deocamdata nimic...cred ca ne apropiem cu pasi repezi spre FIV...
Viriana te tragem de manuta daca mergem la odisee luna asta, sau poate ne tragi tu pe noi
Eu nu mai inteleg nimic, inclin sa cred ca am ovulat ieri, dar azi temperatura era mai scazuta de cat ieri. Alaltaieri am avut testul de ovulatie cel mai pozitiv (zic asa pentru ca nu era fff rosie liniuta), ieri era mai putin vizibila liniuta, intepaturi am avut ieri mai mult decat alaltaieri, azi deloc, si totusi nu pricep de ce mi.a scazut temperatura. (si ziceam ca de acum nu ma mai gandesc prea mult la asta)
Pupici tuturor

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Gabita bine ai venit! Sa stai cat mai putin la noi si sa dai fuguta la odisee.
Maryb
Irene bafta!

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UNDE SUNTETI???????

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Eu am fost sa mananc ceva ca imi era foame. Acum m-am intors.

http://tt.lilypie.com/jgPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

quote:
Originally posted by irene26

buna dimineata fetele mele dragi !
imi pare rau ca nu sunt atat de mult cu voi in zilele acestea, dar imi pregatesc training-ul in business pe care-l voi avea sapt viitoare. voi preda la cei mai mari manageri din dubai si trebuie sa ma pregatesc serios, scriu la el de cateva zile. dar va citesc seara, acum am nevoie de laptop pt a scrie. dupa ce termin acest important training, voi fi iar cu voi in permanenta.
mary b si marryann, va !
si toate fetele!
gabitza 1977, bine ai venit pe acest forum si sa speram ca vei ajunge curand la odisee!
kawaichan, te ! hcg beta a iesit in valori normale, 110 a iesit, dar voi vedea toate valorile exacte duminica si o sa vi le scriu, dr a zis ca sunt excelente.

http://tt.lilypie.com/yHVFp4.png

IRENE

it's not how good you are, it's how good you want to be.

buna,! va urmaresc si eu din cand in cand.
irene, am inteles bine sau ti-a iesit B hcg 110? pai atunci esti gravida! sau nu am inteles eu?

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

http://tt.lilypie.com/JUibm7.png

Mergi la inceput

Blanche25, multumesc mult-mult de tot!!!!

Mergi la inceput

Fete dragi, am o intrebare: tinand cont ca maine se cam termina la mine perioada fertila, la cat timp imi indicati sa fac un test de sarcina? Cca ma gandesc ca, daca il fac prea devreme (la cat sunt de nerabdatoare, as fi in stare sa il fac chiar maine!!!), va fi oare neconcludent?
Va pup din nou si va multumesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor! Ma inscrisesem si eu pe lista aspirantelor acum ceva vreme, un an si jumatate aproape de incercari...si abia ieri am facut echografia transvaginala si am descoperit ca am ovare polichistice.

In prima faza am jelit si nu mi-a venit sa cred ca mi se intampla tocmai mie (oare nu asa zicem toate cand ceva nu merge bine?) si apoi am inceput sa citesc despre ovarele polichistice, tratamente, reusite sau esecuri.

Am decis ca pana merg la dr mea cu rezultatul echografului si pana ma trimite la alte analize de sange si ce o urma, sa incep cu de la mine putere tratamentul Liviei de aici de pe forum.
Am citit ca a avut multe reusite.

Asadar ma alatur voua si de data asta nu mai plec, vreau sa aflu cat mai multe si daca sunt persoane in situatia mea sper sa impartaseasca si cu mine din experientele lor.

Doamne ajuta sa avem toate bebelusi cat mai curand!

--------------------

Andra

Mergi la inceput