Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Oti am incercat sa-ti vad pozele de la mare, am devenit si membru pe Kodak, doar ca sa le vad, insa nu merge. Am vazut ca pe toate de la link-ul tau de jos le-ai trimis in kodak, deci nu am reusit sa vad nimic. Mai incearca tu din nou, ca vreau sa o vad pe Teodora in apa!!!Pupici si ma bucur ca v-ati simtit minunat!
Eliana mamica -model cu copiii cuminti, ce faceti pe caldurile astea, cum se descurca flacaii? Tu ce faci? Creata e la bunici sau a venit acasa? Mai ai si tu un ajutor sau tot singurica? Mai e un pic si fac gemeneii 6 luni, incepem cu statul in fundulet, cu doritul companiei ....si altele...intr-un cuvant devine mai greutz...Apropo, subscriu si eu la chestia cu portocala si oparitul la funduletz!!!
Cecilia va pupam pe toti! Ai niste copii taaare frumosi!
Corina gata acoperisul? Ce mai faci ? Mai da un semn!
AYUMI cum e baietelul? S-a rezolvat problema ? Tu si celalalt bebelus sunteti bine? Va doresc multa, multa sanatate!!!!
Teodora am uitat sa-ti spun ceva! Mie luni mi-a scos firul de cerglaj si miercuri aveam 3 cm dilatare. Adica vreau sa spun ca poate fi adevarat ce a zis doctora ta, ca daca ai cerglaj, nu are importanta ca ai pierdut din dopul gelatinos. Ai grija multa ! Pupici!
Anna si poze cu baietii tunsi??????????????????
Va pup pe toate!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Si acum sa va spun de noi....Am o gramada de noutati!
Una ar fi ca din octombrie sunt studenta!!!!!Mi-am depus dosarul la Facultatea de Stiinte unde se organizeaza un an prin care ne echivaleaza colegiul cu facultatea. Ma voi numi apoi profesor pt invatamantul scolar! Am intrat in hora, trebuie sa joc! Nu ma intrebati de copii ca nu stiu ce voi face...sper sa vina socrela sa stea cu ei cat ma duc eu la cursuri......vedem. Ai avut dreptate, Oti, nu-i limba straina, doar psihopedagogii cat cuprinde( a scolarului, a adolescentului, a adultului, a prescolarului), metodologii, practica si altele cateva...
Alta noutate e ca azi ma uitai in gurita lui fii-mea si.... ce vazui???? Una bucata de jumatate de maseluta pe maxilarul superior!!!!! Mey, si ce o mai cautam de incisivii laterali de jos( practic , dupa toti 4 incisivii de sus si cei 2 centrali de jos, urmau lateralii, nu?), ca o vedeam eu mai maraita, asa, si mai icnea ea , mititica, asa, cateodata, noaptea si am banuit ei ca-i vorba de dintisori, da' la maselute nu m-am gandit....
Alta noutate e ca azi (tot azi) furam la vaccin!!! Cel de la un an! Astept sa treaca noaptea, insa cred ca in afara de un mic nodul(ma rog, doua mici nodule) nu se va mai intampla nimic! Doamne ajuta! Au plans un picut, nu mult, mai mult Tea, ca Rares dupa o jumatate de minut s-a linistit! I-a masurat si i-a cantarit d-na doctor: Tea - 10,500kg si 75cm, iar Rares 10,300kg si 74cm. Lui Tea mai are un pic fontanella sa i se inchida, insa la Rares e ca si inchisa. Cam atat.
Alta noutate e ca iar sunt cu casa in santier( de fapt, asta nu mai e o noutate pt voi, nu?) Ieri am scos parchetul vechi si am turnat shapa la mine in camera, de data asta....Ne-a mai ramas sufrageria si holul. La hol nu am habar cum vom proceda pt ca-i in mijlocul casei si nu mai avem cum comunica intre camere, bai si bucatarie...Poate la anul, cand vom pleca in concediu (oricum anul asta ne sare randul... )
Cam atatea noutati... daca or mai fi ...va mai scriu. Va pup! Noapte buna! Somn usor!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauracatu spune:

Salutare fetelor

io scriu mai rar ca nu am timp de teroristi....dar de ieri avem bona, o studenta priceputa la de toate care ma ajuta , o cunosc de multi ani, ca am educat-o la centrul de plasament unde am lucrat vro 5 ani, amu e studenta la drept si mi-am adus aminte de ea ca tot vorbeam noi ca ma va ajuta cu copilasii camd o sa fie...asa ca sunt mai relaxata si bucuroasa ca nu mai singura cu ei toata ziulica...pfu....furam la vaccin miercuri si a fost o zi de cosmar pt pandurei, au plans la greu , febra nasoala, diaree, dar a trecut...maine avem cumatria sie un haos pe aicea, cu lume agitata si cumparaturi....sper sa le terminam pe toate...da na, acuma le las pe mama si bona cu pandureii sa nerg si io sa ma aerisesc sa caut si io o rochitica ceva ca nu imi mai vine nica, deh am vro 10 kile in plus si mi s-au latit oasele de mama-mama...

de Mari citisem io pe la celalalt forum unde eram ca e plecata toata luna iulie la munte si vine acusica , fetele sunt bine

Ainia, bravo pt maseluta si spor la treaba in santier...bafta multa la cursuri...e frumoasa psihopeda(ca o institutoare buna ce ma cred)...si noi suntem in santier...tot astewpt sa ma mut la casa mea mare care e acuma in finisari, adica gletuiuala, gresie faianta si apoi urmeaza sotul cu var si parchet....de acuma are timp sa faca treaba ca nu il mai tin cu copiii cat e in concediu..

Pe kodak nu se pot sharui pozele, am fost si io si m-am mutat pe flickr.com, care e al lui yahoo

Lachi, punem majoretele pt tine, sa ai o nastere usoara, e super bine 37s.

Tamyra, vreau si io la piscina sa ma racoresc... ce distractie ati tras...da nu cresc si pandureii mei odata!!!

Raluca,si ai mei pandurei mananca mai putin pe canicula asta in schimb beau mult ceai...si mie mi-a zis dr.Onofriciuc de suc de morcov sau fructe, io am mai dat de morcov da nu le place deloc, asa ca am oprit si mai astept....cu suzetele e mare treaba si la mine...io ii tin in pat ziua langa mine...nu am balansoare , dar as vrea sa le iau, cat ai dat si de unde le-ai luat? si pana la cate luni sunt bune?

Teodora, super bine ca ai ajuns la 37s, tinem pumnii sa mai stea in burtica.....ai mare grija acuma, ca mie mi s-a rupt apa dimineata si in 2 ore aveam dilatatie 6-7 si nu am mai putut face cezariana asa ca am nascut cu alt dr rezident tanar, naspa a fost dar acuma multumesc lui DD ca m-am refacut f repede...tyu cum vrei sa nasti?

Pussi, felicitari pt 20s, sa fii cumintica in continuare....si mie imi masa sotul picioarele umflate seara, iar cand stateam in pat ziua le tineam pe perna, se mai dezumflau...asta e, burtoiu e mare...

Mamaana, ce frumos ca merg de-a busilea ...io de abia astept sa ii vad pe ai mei asa, dar mai e cale lunga...

Oanna3, scumpicei de tot tripletii RAi...

Ghizi, foarte bune greutatile pt baietei la 29s...felicitari pt cununie...ai o burtica superba si sunteti niste frumusei impreuna....o viata minunata plina numai de bucurii va doresc...

Gab, vacanta frumoasa la Madrid.....sa ai parte numai de clipe minunate alaturi de sotulache...

Ayumi, sa iti traiasca copilasii si sa ai incredere in DD ca o sa fie bine pana la urma...sa te refaci repede si sa vii cat mai repede acasa cu minunile tale...

ah, am uitat sa va spun ca Rares al meu s-a nascut cu o ureche clapauga care se indoaie mereu si nu stiu ce sa ii fac, i-o indrept mereu, cand poarta caciulita am grija sa fie dreapta, dar acuma cu capul gol e mai greu, ca si-l intoarce si tot stramba e...oare ramane asa?...ce sa ii fac?

pupici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cecilia deci sa profit de libertate acum?? si sa dorm.. sti ce somn mi-e tot timpul!
ainia felicitari pt. studentie si pe mine ma bate gandul sa ma inscriu la cea de-a doua faculta! si felicitari si pt. Printesa maseluta!
lauracatu si noi vrem rochite.. sa fim mumoase!

PUSSI 20+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Lavinia felicitari pentru mamica studenta! Hai ca, incet-incet terminati si cu santierul si o sa aveti casuta renovata de mai mare dragul sa stai in ea. Ma uimesc greutatile si inaltimea atat de apropiate ale lui Rares si a Teei. Credeam ca fiind baiat si fata au un ritm de dezvoltare mai diferit decat daca ar fi fost baieti sau fete, dar se pare ca nu are importanta asta.
Lauracatu maine veti avea o zi frumoasa, dincolo de toata oboseala si agitatia. Petrecere placuta! Eu sper sa nu o mostenesc pe mama cu nascutul, in sensul ca eu m-am nascut acasa ca nu a mai ajuns cu mine la spital atat de scurt a fost travaliul! Eu trebuie sa fac cezariana din cauza pozitie pelvino-transversale a Dariei, de asta nici nu ma gandesc la o nastere naturala si sper sa nu se deruleze totul atat de repede incat sa nu mai ajung la cezariana. Nu mi-e teama de durere in cazul unei nasteri naturale, dar mi-e teama sa nu apara vreo complicatie cu Daria, in special.
Cecilia chiar ca in ultima saptamana parca as dormi tot timpul. O fi stiind el, organismul meu sa faca un stoc de somn care sa ajunga macar asa, pentru prima zi de stat acasa impreuna.
Azi am intrat in sapt. 37. Fericiti am fi sa mai stea pana vinerea viitoare sa terminam si sapt. 37, dar nuuuu cred. Ieri au fost tare zvapaiati, ii simteam foarte-foarte jos, parca ma durea si spatele, parca un pic si burtica, contractiile erau aceleasi cu care eram obisnuita, doar ca erau ceva mai dese incat am zis: gata, uite ca nu mai au rabdare. Dar s-au linistit si, multumesc lui Dumnezeu, parca azi e ceva mai bine. Trebuie sa stea cuminti pentru ca azi suntem singurei acasa ( tati lucreaza pana maine dimineata) si abia marti avem intalnire cu d-na dr. sa scoata firul de cerclaj, deci trebuie sa fie si ei intelegatori si sa nu vina mai repede de aceasta intalnire .
Aveam si eu o curiozitate: copilasii vostri si-au pastrat dupa nastere "personalitatea" pe care au avut-o in burtica? De exemplu la mine, Daria a fost toata sarcina mai jucausa, iar Tiberiu mai linistit. Ma intrebam daca la fel vor fi si dupa nastere.
Ayumi ce mai fac baieteii? Speram ca sunt bine si Naoki a reusit sa scape de infectie.
la burtici, mamici si copilasi

Teodora
36+ Tiberiu si Daria
Aniversare 2006

Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna tuturor.Noi suntem bine toti 3.Naoki a reusit sa scape de infectia aia,asa se pare.
Amandoi sunt bine,doar cateva mici probleme cu respiratia;inca nu pot respira singuri.Azi sunt 3 saptamani de cand s-au nascut.
Ieri Ryuji avea 995 grame iar Naoki 960.Acum li se da 120 ml. lapte pe zi.
Promit ca zilele astea sa pun niste pozici cu ei.
Vroiam sa intreb;chiar asa greu iau in greutate?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ayumi, ma bucur din suflet ca Naoki e mai bine!
In ceea ce priveste greutatea, in cazul prematurilor mici ca ai tai si ca ai mei (tot la 27 sapt i-am nascut) este ultimul lucru care conteaza. Eu nu m-am interesat de ce greutate au decat dupa 1 luna de la nastere. In schimb stiam foarte bine cu ce presiune sunt ventilati (daca a scauzt sau a crescut puterea cu care le vine oxigenul), daca au avut sau nu reziduu gastric (adica daca au reusit sau nu sa digere putinul laptic pe care il primeau), nr scaunelor, samd.
De ce greutatea nu este deloc importanta la momentul acesta?
Ei bine, penru ca ei nu au cum sa depoziteze hrana pe care o primesc pentru ca ei o transforma pe toata in energie. E inca prea putin lapticul pentru a putea si stoca. Totodata medici nu le pot creste prea mult cantitatea de lapte (ca sa ajunga sa si stocheze) deoarece stomacelul si intestinele lor nu sunt capabile sa proceseze o cantitate prea mare de lapte deocamdata si ar putea sa se imbolnaveasca (complicatie numita enterocolita necrozanta a prematurului, foarte grava, necesita chiar si operatie).
De aceea cel mai bun laptic pentru ei este laptele tau, este mult mai usor de digerat decat formula

Nana, ma incurajeaza foarte mult povestirea ta privind vacanta la mare. Din pacate nu pot vedea pozele (imi cere sa ma loghez la kodak).
Eu nu am poze recente cu baietii pentru ca nu am aparat de fotografiat. De la botezul lor am o singura poza cu mine si nu e foarte reusita asa ca nu am pus-o pe net.

Noi am fost la tara si maine plecam iar!
Acum trabuie sa plec la brebenei ca s-au trezit. Revin mai incolo!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Iti multumesc mult de tot pentru mesajul tau;m-a linistit foarte mult.
Din pacate,nefiind in Romania,mi-este foarte greu sa comunic cu medicii pentru ca nu cunosc in japoneza toti termenii medicali.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanaoti spune:

Buna mamici,
Sper sa vedeti fotografile.
AM pus numai cateva pentru incercare.

Sa aveti numai intamplari frumoase,
Otilia www.dropshots.com/oti" target="_blank">franturi de gemenei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna seara tuturor!
Ma bucur nespus Ayumi sa aud vesti bune despre voi Putere si cat mai multa rabdare si incredere
Lavinia multumesc pentru incurajari....am lasat-o mai moale cu stresul....si am inceput sa o iau ca atare....Incerc sa iau partea buna din tot haosul....AVEM APARTAMENT!De luni cred ca incep sa ma mut
...promisiuni de genul ca s-au alocat fonduri dar trebuie sa se faca licitatia tot aud de o luna... Am reusit sa varuim juma de apartament, eu fiind sef de santier,...si el salahorNe-a mai ramas cealalta jumatate de apartament...in care nu pot face nica ca ploua(apa este infiltrata si desi nu a mai plouat de ceva vreme ma treyesc ca picura din dulie)Acu sunt in faza de smotruiala ....ba sus ba in garsoniera ...ca doara spiridusii....muncesc si ei...
Mai nou Daria nu vrea sa ramana peste noapte la bunici...robert da....asa ca noaptea trecuta ROB a ramas cu bica lui Daria a venit acasa...
Lavinia felicitari pentru viitoare studenta....si eu aveam ceva planuri anu asta dar se pare ca mi-a sarit randul
Laura stai sa vezi ce zboara timpul...si cum ti se face dor de perioada asta ...ma rog, cu mici exceptii
Va pup si va doresc un we minunat

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput