Buna fetelor!
Vreau sa am un BB si as vrea sa stiu daca exista cineva care sa fi avut mai multe tromboze venoase profunde si a dus sarcina cu bine pana la sfarsit.
Eu am doua tromboze venoase la activ (picior stang, vena iliaca), una de la anticonceptionale, iar a II a am facut-o cand am ramas insarcinata (sarcina pe care am pierdut-o la 12 saptamani).
Am: Anti LA- pozitiv; Deficit de proteina S;
Hipotiroidie - pe care o tratez si Hipertensiune cu care am ramas dupa ce am pierdut sarcina, pe care de asemenea o tratez.
I-mi este foarte frica sa nu i-l pierd si pe urmatorul si as vrea sa stiu daca a mai fost cineva in situatia mea si a trecut cu bine peste ea.
Binenteles ca am fost la foarte multi doctori (am cate un doctor din fiecare specializare), unii m-au incurajat, alti NU
Stiu ca trebuie sa fac Clexane de 0,6 (in cazul meu), dinainte sa raman pana dupa nastere, stiu ca trebuie sa i-mi tratez in continuare tiroida si tensiunea.
Daca a fost cineva in situatia aceasta sau stie cineva ceva va rog sa i-mi raspundeti, sunt disperata
in trecut au fost mai multe subiecte pe aceasta tema, acum fetele se pare ca au scapat de probleme, dar uite un punct de plecare
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25026&SearchTerms=hipercoagulabilitate
Care sunt analizele care se fac pentru asa ceva? Ca eu l-am intrebat pe medicul meu si mi-a cam dat flit, ca nu e cazul.
Dar eu mereu am timpul quick la limita si vreau sa stiu exact.
Cine le-a facut si unde? Mentionez ca nu am trimitere, deocamdata imi caut un alt medic.
Ce am gasit eu ca ar tb facut.
Cantacuzino
anticoagulant lupic(LA)
INR
APTT
Proteina C reactiva
Proteina s
anticorpi antinucleari
anticorpi cardiolipina
antibeta 2 glicoproteina
Mersi!
si la cantacuzino si la coltea si la fundeni dr hematolog de acolo este cel care iti va spune ce analize trebuie sa faci in functie de antecedentele tale. asa ca nu are rost sa te mai chinui tu sa cauti ce analize tre sa faci. du-te la coltea la dr avram , sau la fundeni la uscatescu, ele vor sta de vorba cu tine si iti vor spune ce analize sa faci.