Buna fetelor, sunt pt prima data pe forum cu multe emotii, as dori sa stiu daca a facut cineva inseminare la Cluj, cu care dr.? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Buna!
Te referi la inseminare simpla sau la FIV?FIV se face in Cj, te asteptam la subiectul cu acelasi nume si vei afla tot ce te intereseaza.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
cu dr. Micu Romeo urmeaza sa fac si eu. jubica poti sa imi spui cate ceva despre dr., nu il cunosc sunt trimisa la el. BB vine la tine? multumesc din suflet 
Mary
Ciao fetelor
Eu doar atita va pot spune, pt ca nu vreau probleme, dar momentan, Micu si Muresan Daniel la gien 1 is intre cele mai bune dr ginecologi. Deci fiti linistite ca sunteti pe miini bune.
Succes 
in asteptarea unui ingeras
mary, daca vei fi pacienta dr. Micu pot sa-ti spun ca e un dr. bun dar nu prea comunica cu pacientele. Linistita poti sa-l intrebi orice ca iti va raspunde fara nici o ezitare. Daca vrei sa stii mai multe despre inseminare (procedeu, tratamente...) intra la sub inseminare si fetele care au trecut prin asa ceva iti vor da amanunte.
Bafta!
Monica
am facut si eu IA la cluj cu dr.Cruciat.Acum urmeaza a doua incercare........la voi a fost cu succes?la a catea?la voi cum a decurs?pe mine m-a durut tare......