Fotografii pe net
Intrebare sondaj:Fotografii pe net |
Sondaj propus de Gabbriela
"Ce parere aveti despre pozele copiilor pe net?"
Intrebare sondaj:Fotografii pe net |
am votat solutia 2 pt ca nu mi se pare corect fata de omuletii astia mici sa ii expunem nud pe net... cu ce drept facem asa ceva, plus ca un nemernic ar putea face ceva dezgustator pe poza copilului meu...
oare parintii astia care pun poze nud cu copii nu vad pericolul? de ce nu pun poze nud cu ei?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Am votat a 3-a varianta. Eu sincer nu am vazut pe net poze nud cu copii. Nu stiu pe unde umblati voi...
Votat varianta a III-a cu precizarea ca nici macar pt. familie sau prieteni nu-mi expun copilul fara slip.
buna
am votat ca nu sunt deloc de-acord sa postez poza copilului meu pe net, imbracat sau nu...pana la urma e o chestie de intimitate, nu de altceva...net-ul e prea vast si populat de prea multe uscaturi
aghent
Am votat varianta 2.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
quote:
Originally posted by ffoxy
Am votat a 3-a varianta. Eu sincer nu am vazut pe net poze nud cu copii. Nu stiu pe unde umblati voi...
poze cu bb nud gasesti si pe DC in albumele gazduite de DC .. si gasesti in link-urile postate de unele mamici pe la semnaturi...
quote:
Originally posted by ffoxy