De ea va place? -www.nu-de-pe-la-noi.blogspot.com/" target="_blank">poze Tot o barfim pe rivala ei Asteapta si ea primul
E frumoasa, are o voce superba si imi place la nebunie stilul ei vintage . S-a maturizat foarte mult de la fostul ei stil trash.
Bravo lor si pt bebe!
Acuma toata generatia asta este cu copii sau gravida :) , Britney, Nicole Richie......mai ramane Paris sa apara cu burta la gura si cercul e complet LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Are voce f. buna dar de ea nu-mi place deloc.
La inceput , cand a aparut cu Genie in a bottle d , era f. draguta, dupa , cand o vedeam dezbracata mai des decat prietenul ei nu .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
E dragutza , ce-aveti cu ea . Mai ales de cand s-a asezat la casa ei ... pare si ea alt om.
belutza
Mie imi place mult,are o voce f.buna,piese grele si faine.In plus a stiut sa n-o ia razna in fata banilor si a faimei ca toanta cealalta care dupa ce a facut copii s-a tampit tot mai mult.
Da, asa este. A fost o perioada cand n-am placut-o . Atunci cand era mai mult dezbracata , dar vocea ei mi-a placut dintotdeauna.
belutza
Mie imi place si mi-a placut dintotdeauna..e gagica. Ma bucur ca vine bebe si la ea.
Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Frumoasa, talentata, mi-a placut mereu. Dar acum, de cand s-a "asezat" la casa ei si a adoptat un nou stil imi place si mai mult.
Maadi si Calin (19.07.2003)