Geoagiu bai - ce hotel?

Geoagiu bai - ce hotel? | Autor: mitzura

Link direct la acest mesaj

Pentru ca avem doi copii mici ( 3 ani baiatul si 7 luni fetita) si nu ne incumetam sa ne aventuram prea departe, am vrea sa mergem vreo 4 zile in statiunea Geoagiu. Ne-am gandit acolo pentru ca nu e foarte departe de Sibiu si au stranduri cu apa termala unde cel mare se poate balaci in voie.
Pentru cei care ati fost pe acolo:
Imi puteti recomanda un hotel decent (renovat recent, camere spatioase, curat), eventual cu piscina acoperita? Cum e statiunea in general?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Ceau, sunt din apropiere de Geoagiu, dar trebuie sa recunosc ca pe mine nu ma atrage statiunea asta, cu toate ca in ultimul timp am auzit ca s-a tot renovat pe acolo cate un hotel cate o vila. Exista hotelul Diana, hotelul Germisara, care stiu ca s-au renovat curand, iar strandul am inteles ca de anul asta e mai frumos ca pana acum. Nu stiu sa iti dau mai multe detalii despre hoteluri. Concediu placut va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Subscriu la ce a scris principessa referitor la Germisara. A fost o cunostiinta si a fost super incintat de acest hotel. Mi-am notat in "agenda" hotelul atunci, poate ajung si eu pe acolo cindva. Zona e superba.
Vezi si site-ul lor: www.hotelgermisara.ro

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput