Bad Direct Sound driver

Bad Direct Sound driver | Autor: april

Link direct la acest mesaj

am facut ce-am facut si nu-mi mai merge sonorul la PC
cand deschid winamp si se;lectez o piesa imi apare:

bad Direct Sound driver
error code 8878000A

imi mai zice sa instalez driverul potrivit sau sa selectez altul din configuratie. Dar cum sa fac asta ? cu windows? pot sa fac eu sau e musai sa-l duc la "doctor"? si nu stiu cum am reusit sa sterg sonorul de vreme ce n-am intrat la programe?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina922 spune:

Incearca sa dezinstalezi driverul, apoi il instalezi la loc, poate se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

mai pe babeste poti sa-mi explici? cum se face dezinstalarea?

Mergi la inceput

Intri in control panel, selectezi sounds and audio devices, in fereastra nou aparuta apesi Hardware si cauti pe lista modelul placii tale de sunet (a mea, de ex, e Realtek). Dai dublu click pe ea, apare o alta fereastra unde apesi pe optiunea Driver, si selectezi uninstall driver.
Probabil va trebui sa dai restart.
Dupa ce dai restart, pui in cd-rom cd-ul placii de baza (asta daca ai sunet on-board, adica pe placa), sau cd-ul placii audio, daca e separata de placa de baza. De pe acest cd, instalezi iar driverul audio.
Acum citeam pe net ca sunt multi cu asemenea problema, se pare ca ar fi de la directX, alte rezolvari n-am citit.
Incearca, poate se rezolva.

Mergi la inceput

multumesc alina.
dar care e cd-ul placii de baza sau cd-ul placii audio???
e cd-ul cu windows sau exista altul....?

Mergi la inceput

Nu e cel cu windows. Cel de la placa de baza are numele placii scris pe ea, de ex. Asus. Cauta acel cd si vezi daca ai pe el driver pentru audio

Mergi la inceput

nu am asa ceva. cand am cumparat PC am primit doar cdul cu windows si Office, plus ceva CD pt monitor (SyncMaster), ReadirisPro (habar n-am ce e), Foxconn mother board Core series, multimedia keyboard....cam astea ar fi....am ce sa aleg din astea?

edit: si VGA utility

Mergi la inceput

Foxconn motherboard (motherboard = placa de baza). Pune cd-ul ala in cd-rom si vezi daca apare la optiuni audio driver.

Mergi la inceput