Nikitta mioritica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by belutza

Da, il stiam . Vai cat am putut sa rad. TOTI barbatii o vor pe ea

belutza

In cazul ei se spune'toti barbatii o vrea'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Si iar le-am trimis mail celor de la acasa. Pe mine ma apuca toti nervii cand stiu ca trebuie sa ma uit la clona la 23:15 din cauza acelei emisiuni de tot rahatul. pfffffff

belutza

Mergi la inceput

Atentie!Mai multe mail-uri,mai multe emis. cu Nikkkkkkiiiitaaa!Ce vrei?Am terminat cu 'nora' si incepem cu nebuna?

Mergi la inceput

:)))). Da` sa ne lase frate cu prostiile lor, ca-n emisiunea aia nu vezi nimic bun si educativ. E singurul post da toate prostiile posibile. Sa-i desfiinteze naibii ca nu se supara nimeni , un program in minus in grila , mare rahat.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Atentie!Mai multe mail-uri,mai multe emis. cu Nikkkkkkiiiitaaa!Ce vrei?Am terminat cu 'nora' si incepem cu nebuna?

Parerea mea e ca ursoaica asa e chiar de toata jena...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by belutza

:)))). Da` sa ne lase frate cu prostiile lor, ca-n emisiunea aia nu vezi nimic bun si educativ. E singurul post da toate prostiile posibile. Sa-i desfiinteze naibii ca nu se supara nimeni , un program in minus in grila , mare rahat.

belutza

Ai uitat un lucru f.f. important:daca dispare'acasa' unde o mai poti vedea tu pe Nikkkkiitaaaa?

Mergi la inceput

Da , asa este. Ai dreptate . Ce spuneam mai sus .ca pe nici un canal n-am mai vazut asa ceva . Se duce acasa , se duce nikita . ducea-s-ar sa se duca.( am scris corect?!)

belutza

Mergi la inceput

Penibila asta a aparut ca o zaluda si la mormantul baiatului ala care s-a sinucis;bocea si jelea si blestema ca o apucata .pt. reclama,of course.

Mergi la inceput

Doamne! Cum sa faca asa ceva. Asta chiar e cu capu . N-are sanse de vindecare. Si apropos de reclama , la fiecare interviu luat de cei de la acasa bineinteles , ii pupa in cur p-astia ca prin intermediul lor nu stiu cum , si cu ei nu stiu ce .. si tot asa .

belutza

Mergi la inceput

Pai se pupa reciproc.A inceput sa le placa.Iar la ea chiar ca-ti trebuie timp,nu gluma sa o termini de tzucat acolo.Cam atatia sunt necesari.

Mergi la inceput