Michael Jackson.

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daca info e din The National Enquirer.. nu cred un cuvand.. e un ziar de tot kk care nu scrie nimci altceva decat minciuni...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

de unde sti?

mai de multe ori stau si ma gandesc cum circula vestile in ro mai repede ca aici...

eei The National Enquirer...
Am citit ieri intr-un cotidian local din Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

stirea a ajuns si in revistele de can-can de aici,de sursa nu ma pronunt

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Stirile apar mai repede in Romania pt ca America e cu aproape o zi in urma

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

poate ca apar stirile in Romania chiar si inainte ca lucrurile sa se fi intamplat in America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eu stau si ma intreb cum de s-a insurat cu babysitterul,ca doar e de culoare si e chiar ironia sortii..dupa atatea operatii de decolorat..pana la urma tot la "origini" se intoarce? Ma gandeam si eu ca-si trage o norvegiana ´blonda si alba ca laptele

Nu zic cu rautate,mi-a placut Michael intotdeauna,la 13 ani eram de-a dreptul indragostita si inca si acum ii ascult cu placere melodiile si n-am crezut vreodata vreoa boaba acuzatiile ce i s-au adus. Talentul e genial,pacat ca si-a distrus viata..

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce
Talentul e genial,pacat ca si-a distrus viata..

...si fata
dar copiii lui cum arata?
tare curioasa sunt ...oare nu le ia valul jos?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Tocmai ce am deschis revista Reveal cind dau peste pozele copiilor lui MJ fara masca pe fugura. Sint albi ca laptele si nu au nici in clin nici in mineca cu Michael (cind era negru, nu bagat in clor cum este acum). Cei 2 mai mari aduc putin cu mama lor Debbie. Nici o sansa sa fie tatal lor biologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Cand va aud cu operatiile de decolorare sau vopsit nu-mi vine sa cred. Barfa curata, fara niciun temei.
Nu s-a decolorat ca asa a dorit, are o boala de piele care duce la depigmentare- e o afectiune autoimuna si el are forma generalizate, nu are voie in soare deloc si in plus esti distrus psihic. Interesati-va ce simt bolnavii de vitiligo si dupa aceea condamnati. Mai ales cei de culoare, la care diferenta e evidenta si au vit extins, se fac depigmentari ale zonelor ramase colorate pentru ca altfel ar arata desfigurati si ar speria lumea.Sau exista cazuri mai rare in care se depigmenteaza de la sine, total-cunsoc si eu o persoana.In plus, nici ai lor ignoranti nu-i cred,sunt cazuri de oameni de culoare care nu au mai fost primiti in bisericile lor, necrezandu-se ca-s negri.
Am inteles ca el a avut afectiunea asta inca din copilarie si a trebuit sa si-o mascheze, sa se fardeze si sa se fereasca de soare mereu.Nemaiexistand pigment, pielea se arde cumplit si se ajunge la cancer. Sau , in cazul albilor, se bronzeaza in jur, cea normala, iar cea fara pigment iese si mai mult in evidenta.
Macar de oamenii bolnavi aveti mila.
Mergeti pe google si cautati vitiligo sa vedem daca va mai arde de rautati- afectiunea poate lovi oricand pe oricine, chiar si copii de 1 an.Oamenii care o au sunt disperati pentru ca nu se trateaza, e progresiva, rezultate se obtin doar in anumite cazuri si temporat, se agraveaza la stres sau din senin.

Operatiile estetice care l-au desfigurat( se intampla in cazul unora sa se ajunga la efecte nedorite) nu au nicio legatura cu schimbarea culorii.Ori, ca o presupunere, deoarece trasaturile de negru pareau ciudate pentru un om de acum alb sau pe cale de a fi depigmentat total ,a ales aceasta tranfosrmare pe care din nefericire organismull nu a suportat-o asa cum trebuie.

PS Probabil copiii se simt amuzati si interesanti asa, acoperiti, daca e sa ne dam cu parerea si fara sa stim nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iqmagazine spune:

S-A LANSAT BLOGUL REVISTEI ONLINE IQMAGAZINE !
WWW.IQMAGAZINE.WORDPRESS.COM

REVISTA VA AVEA LANSAREA OFICIALA PE DATA DE 1 MAI. PANA ATUNCI VA INVIT SA CITITI BLOGUL EDITORULUI SEF.

BLOGUL TRIBUT ARTISTULUI MICHAEL JACKSON !!!

Asteptam feedback si comentarii !

Mergi la inceput