FIV 125

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

KITTA si eu dupa FIV am avut ciclu neregulat 1 an de zile( in primele luni imi venea la 45-50 zile. De-abia dupa 1 an de la FIV mi s-a reglat.( pana sa fac FIV nu mi s-a mai intamplat niciodata sa am cicluri asa lungi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

andicu sa-ti traiasca bebe-ul! Sa fie sanatos si norocos!
meda felicitari pentru cei trei puiuti! Sa fiti sanatosi cu totii si sa duci sarcina cat mai aproape de termen!

Adhnana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dariela eu tin la frigider toate fiolele si toate medicamentele,mi se pare cel mai sigur asa.Te-ai hotarat pentru FIV in Ungaria ?Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

KoraPop - Si eu vreau sa-l tin in frigider dar problema e ca am citit ca trebuiesc tinute intre 5-25 grade. I-am trasat sarcina sotului astazi sa potriveasca temperatura frigiderului (sper sa nu sa strice mancarea). S-ar putea sa ne indreptam spre Ungaria pentru nr. 3 sa mai vedem si alta lume. Deocamdata mai asteptam un pic.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Fetelor eu tin medicamentele la frigider si le scot cu cateva ore inainte, dipherelinul il scot seara pentru ca fac dimineata injectia iar menogonul cu 3 ore inainte.
Frigiderul nu pot sa-l setez pentru o anumita temperatura pentru ca nu imi afiseaza acest lucru dar de la spital mi-au spus sa le tin la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicia spune:

Pentru fetele care fac FIV cu dr. Marinescu, voua v-a dat sa faceti analize pe perioada stimularii ca mie nu mi-a dat nimic, am inteles ca se fac analize ale estradiolului, voi faceti asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Felicia nici mie nu mi-a dat sa fac prof Marinescu nici o analiza in timpul stimularii. Am fost doar la eco ziua 9 si 12 , dupa care am facut punctia.
Multa bafta!

Adhnana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

De obicei injectiile si orice medicament se tine in lada ptr fructe si legume. Pe usa nu ptr ca temp nu este cea optima iar in congelator sub nici o forma ca atunci nu mai este bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

eu le tin in frigider...am setata temperatura la 2 grade...le tin in lada pt legume(progesteronul injectabil,gonalul,daronda..siropuri etc...)si sint f bine acolo...le scot cu 10 minute inainte de intepaturi...
Aldolina ....intr-adevar temperaturile aici sint foarte ridicate 41 de grade..au ajuns si la 50 in unele locuri pe insula...cind ies afara sint mereu pe motocicleta..asa ne mai racoreste vintul...acasa e teroare..nu ma pot bucura de curte...e prea cald sa stai afara(stau in casa cu AC deschis)iar seara ies "dracusorii" afara si din tipete nu ne lasaasa ca tot in casa stau..cu muzica la maxim...grrr.....cind sotiorul are zile libere,mergem la plaja si uitam sa mai dam pe acasa
poate mergem pe la sfirsitul lunii in RO sa mai luam o pauza...
...va pupicesc pe toate cu drag..Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Felicia

Pentru fetele care fac FIV cu dr. Marinescu, voua v-a dat sa faceti analize pe perioada stimularii ca mie nu mi-a dat nimic, am inteles ca se fac analize ale estradiolului, voi faceti asa ceva?

La Giulesti nu se fac analize in timpul stimularii dar in prospectul medicamentelor scrie ca se monitorizeaza evolutia ecografic si/sau masuratori hormonale. Asa ca n-ar fi nici o problema. Dar daca va simtiti mai bine facand estradiolul cred ca Marinescu n-are nimic impotriva sa le vada si sa le interpreteze.

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput