FIV 125

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Moniland, pe tine te-am uitat de pe lista, am uitat si alte fete, iertare dar suntem atat de multe.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Bine ai revenit pe baricade Aldolina!

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aldolina, draga mea, bine ai revenit si succes la investigatii!! Abia astept sa ne povestesti despre ele! Te-ai hotarat unde si cand faci urmatoarea incercare?
Noi am programat deja urmatoarea mare intalneala pe 31 iulie cand avem 2 ocazii deosebite: ultima intalneala cu Aniast inainte sa nasca si ziua de nastere a lui Danyalo Iti scriu si pe PM!

Valeria iti doresc sa fie cu succes etapa pe care ai inceput-o azi!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Mersic Andrada sa ne dea DD la toate si sa ne luam de manuta sa mergem la Odisee

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/45Bep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

FELICITARI noilor mamicute! sarcina usoara si bebei sanatosi si cumintei.
marrina, eu am inceput de luni stimularea. De 2 zile ma tot chinuiesc sa sun la Giuli sa ma programez pt eco si nu am avut nici o izbanda, sper sa reusesc maine. Injectiile mi le fac singurica asa ca nu sunt nevoita sa alerg sa gasesc pe cineva sa mi le faca. Asa ca fetelor, cu putin curaj reusiti si voi sa va intepati cu manuta voastra (nu mai este dureros). Vad ca mai ai putin de tot si te apuci si tu de stimulare. Mult noroc!
Felicia, mult noroc si sa se lase cu multe burticoase luna asta.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ALDOLINA, bine ai venit din concediu! Mult noroc in pregatiri, sa te ajute DD sa te muti la "Gravidute"!

Cellu 12+

http://bd.lilypie.com/yS5cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

PSJ, am citit ce ti s-a intamplat, e greu de crezut, dar traim in Romania. Si eu am facut hiperstimulare, dar la mine s-a declansat dupa punctie si a fost intretinuta de sarcina. Am scapat de riscuri, destul de ieftin, zic eu. Multumesc lui Dumnezeu, nu am avut probleme in spital (am stat aprox. 3 saptamani, am avut la fel perfuzii cu albumina etc.), asistentele, cu o singura exceptie, s-au purtat profesionist. Imi pare tare rau ca ai suferit atat! Iti urez sa te refaci cat mai repede si sa te ajute DD sa treci peste!

-ici pt toate FIV-oasele!

Cellu 12+

http://bd.lilypie.com/yS5cp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marrina, Kora, MRL, multumesc pt urari! Cand voi avea timp, voi "aprofunda" subiectul, deocamdata va urez tuturor mult noroc curaj de a trece cu bine peste toate aceste etape ale drumului sper intalnirea cu bb...
Am facut si histeroscopia, a fost destul de dureros, dar am scapat... Am vb doar putin cu dr, care mi-a confirmat ce am inteles eu de pe foaia de externare(" stenoza orif. intern al canalului cervical ce se depaseste cu histeroscopul" "orificiile tubare obstruate" Indic.: program fiv) Deci.. ambele trompe s-au infundat iar...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Nu-mi spune si mie nimeni ce sa fac ca azi e Z49 si nimic, dupa toate peripetiile mele anterioare de inceput tratament stimulare, intrerupt, etc. .....Unele fete stiu!
Mentionez am facut testul azi dimineata si nici o speranta, deci ce e de facut? Dupa cum intrebam: sa-l deranjez pe Prof. numai pt. atat ca eu deja saptamana asta trebuia sa fac eco dupa AC si eu nici nu am inceput sa le iau......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Kitta eu in locul tau l-as "deranja" pe Prof.!!!Mie dupa primul fiv mi-a dat dr, sa iau utrogestan 2/zi pt. 5 zile (in prima luna cand la fel mia intarziat mult CM-ul).Acum am luat maca si tot mi-a venit la 42 de zile dar sper ca luna asta sa ma reglez!Nu sta mergi sa vorbesti cu dr. nu prea este de joaca cu dereglarile astea!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput