Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 19
Ontica Camelia spune:
Salut!
Dupa cum spunea si Ege, treaba cu cartela de intrare in spitalul Judetean este pe bune, cartela se achizitioneaza de la biroul "Internari", costa 5 ron, se poate folosi pentru o singura intrare in spital.
Sinzi multa sanatate cavalerului.
Drum bun spre Germania.
Mav
, cum de ai scapat din ochi nazdravanul? Cum te mai simti?
Si acu' despre noi: eu sunt cu moralul in pioneze, sotul s-a internat azi la contagioase suspect de meningita
, eu nu-l pot ajuta cu nik ca nu ma lasa sa ma apropii de sectie. Astept sa vad ce rezultate vor avea investigatiile pe care i le vor face azi. Singura mea "alinare" este faptul ca, cumnata mea lucreaza acolo si il poate ajuta mai mult decat mine.
De ieri tot a varsat intruna, nu a putut bea nici macar apa ca o dadea afara. Abia pe seara a inceput sa mai "tina" ceva in el. De somn nici vorba, il durea capul etc. Pe langa moralul "varza", aproape la fiecare miscare a bb-linei ma cam doare, chiar de-ar fi sa iasa la noi nu e problema, avem 38 saptamani. Sper ca stresul asta sa nu ii grabeasca iesirea. Asta e, cu DD inainte.
O zi buna!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
roxanaz spune:
Sanzi calatorie placuta!! cand va intoarceti?
Camelia multa multa sanatate sotului tau! aveti mare grija de voi!!
sinzi_ana spune:
Roxa, venim pe 10 inapoi!! Ce faceti azi?? Poate reusim sa ne vedem 10 min in cartier cand il ridici pe Pat![]()
Cami, multa sanatate sotului tau!!! Bine ca nu m-am gandit la meningita aseara, caci aveam o grija in plus...(eu eram stresata cu apendicita...)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Roxa, venim pe 10 inapoi!! Ce faceti azi?? Poate reusim sa ne vedem 10 min in cartier cand il ridici pe Pat
te sun dupa-amiaza?
LeeAnn spune:
Camelia, sarmana de tine, asta iti lipsea in prag de nastere!
Sanatate sotului, ma gandesc la voi...
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by roxanazquote:
Originally posted by sinzi_ana
Roxa, venim pe 10 inapoi!! Ce faceti azi?? Poate reusim sa ne vedem 10 min in cartier cand il ridici pe Pat
te sun dupa-amiaza?
perfect
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Fiquelle spune:
Of, Cami, sa speram ca este doar o suspiciune...sa stai linistita, sa nu iti faci rau...
Sanzi@co, drum bun, plimbaretilor!![]()
Crix, sa inteleg ca si tu iei tot mai in serios varianta lui bebe2? altcineva? cine se mai gandeste sa faca bebe2?...generatia iulie-august 2004, zice cineva ceva?![]()
![]()
ca s-au cam ridicat piticotii nostri...
Cica apa la mare e congelata...too bad...
Despre noi...nu mare lucru de spus: cautam o casa mare sau vila in continuare, cand imi place casa e terenul prea mic sau invers, cand imi place casa si terenul, nu e zona buna si tot asa...am obosit deja sa caut, m-am cam plictisit de atata agitatie...cred ca daca nu gasesc rapid ceva bun, renunt...
Plus ca ma enerveaza neseriozitatea unor proprietari care maresc pretul saptamanal, dupa cum le vine lor cheful...
o zi buna in continuare...
_
IUBESC VIATA!
Cornelia spune:
Sanatate sotului Cameliei si mamei Madalinei!
Pupici si sanatate tuturor.
Tin pumnii gravidutelor!
Sunt intr-o perioada exttrem de grea si aglomerata, asa ca am rarit-o cu DC-ul, dar tot v-am citit din cand in cand
.
Copiii sunt bine. In sfarsit nu mai tusesc, dar MAria s-a ales cu o alergie solara (probabil) pe care abia o tinem sub control.
In rest, se tin de sotii. Din seria "nu te invit la ziua mea
" (vedeti ca va citesc, da?), Maria i-a spus mamei mele acum doua zile: "Daca nu imi montezi cortul, nu te invit la nunta mea
.
Iar Stefan, o ia pe urmele Andradei
si azi a tuns-o pe Maria. A luat foarfeca din sertar, s-a apropiat de ea si i-a taiat o suvita mare-mare de la spate
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
ege spune:
,la ora asta tarzie.ege nu vrea sa doarma,acum mananca.
are o iritatie urata la gat si ceafa,se pare ca e de la caldura.o dau cu pudra.
cornelia,azi ma gandeam la tine,marilen,mzgirkl,mamacita..
tr sa plec
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
myral spune:
Buna dimineata!Da, Mirela sunt, dar la odiseea mea mai erau mamici Mirela si am preferat sa nu ne incurcam intre noi
si am ramas Myral.Eu ieri am fost la eco 3d si binenteles ca bebelusa e f jos, abia am vazut putin din fetisoara ca era tare inghesuita, are doar 2200g dr. a zis ca e bine dar la noi la odisee sunt numai bebei grasunei, asa ca speram si eu sa fie mai mare in caz ca vine mai devreme. A si are si circulara de cordon, asa ca deja ma vedeam la ceza, dar nu stiu daca dr. Tomescu ar fi de acord ca ea sa nici nu auda de ceza. Ieri dupa control m-a dus si sotul la un magazin de bebei, binenteles ca ne-am si apucat de cumparaturi, dar abia cand am plecat mi-am dat seama ca ma durea burtica, acasa am avut niste contractii dureroase, am luat toate pastilele si in final au cedat, asa ca am mai scapat o data.Camelia poate e doar o suspiciune la sotul tau, sa se faca repede bine ca ai nevoie de el.
si un WE placut tuturor!Myral
34+