Constanta (90)
Raspunsuri - Pagina 11
nastasie spune:
ege, asa e.o data pe an sunt gratuite de la medicul de familie.
noi am ajuns la oftalmolog si avem conjunctivita mucopurulenta.punem picaturi (foarte greu) si sa speram ca trece , avem si o mica raceala si asta complica lucrurile.sper sa trecem cu bine.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
myral spune:
Mihaela, multumesc! Fetita ta e o scumpete
.Ege, asa e o data pe an analize gratuite si mie doctora mi-a zis ca si in luna in care esti nascut. Si eu cand am vrut analize tocmai trecuse luna mea
. Acum nu stiu dar in caz de urgenta cred ca ar trebui sa fie oricand gratuite analizele.Myral
32+
diplodocus spune:
FETELOR DIN CONSTANTA, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere 
Luca-Mihnea Cel Voinic
crig72 spune:
diplodocus sanatate multa sotului tau!
La multi ani Crixia!
La multi ani mav! sanatate si tot ce va doriti!
si scuze pentru intarziere.
Tatiana si noi vrem sa va vedem
unde mergeti la munte?si eu intentionez.
mihacarm bine ai revenit!ai o scumpete de fetita!sa va traiasca!
nastasie il mai duci la cresa pe razvan?
noi intentionam azi sa facem o plaja dar mai tarziu ca acum iar bate rau soarele.zilele astea am fost ocupata cu dans, inot, role .am activitate din plin ca doar sunt in vacanta![]()
pupici si o duminica placuta!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
Ontica Camelia spune:

Cu intariere uram "La multi ani!" pentru Alina si Cristina, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor. 
Sanatate la bolnavoiri.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
nastasie spune:
crig, il mai duc pe razvan.de ce?de ochi ma intrebi?
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
briza_marii spune:
Buna seara dragi mamici. Am si eu nevoie de ajutorul vostru: anul asta am reusit in sf sa imi conving parintii sa mearga la mare in concediu. Problema este ca ei nu au mai fost de 17 ani si le este teama ca nu or sa se descurce cu strazile din Constanta. Dc puteti, va rog sa imi scrieti PM cam care ar fi str/bd prin care se trece pentru iesirea spre Costinesti, ca sa nu stea sa bajbaie prin Constanta.
Multumesc anticipat!
briza_marii
poze
mihacarm2002 spune:
briza marii, ti-am trimis pe PM cum poate rutele spre Costinesti: pe centura orasului sau prin oras. Sper sa mai primesti raspunsuri si de la alte fete ca sa intelegi mai bine.
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by mav
Cami, caciulite in toiul verii?! Crezi ca bebelinei o sa-i fie frig?...Am auzit ca nu este aer conditionat in spital...
In primele zile e recomandat ca noi nascutii sa poarte caciulite pt ca o mare parte din caldura corpului este pierduta pe la cap. Uite www.babycenter.com/videos/view/?vid=1499718&_requestid=248813&_requestid=248813#videoplayer" target="_blank">aici (al 4lea filmulet What newborns look like)de la min. 2:00 puteti afla mai multe.
Asa ca cel mai bine, Cami, ia si niste caciulite cu tine. Cand am nascut in feb., desi in spital era ingrozitor de cald (ca si afara de altfel), bebelusii erau infasati. Partea buna la infasat e ca sunt mai usor de manevrat. Partea proasta, acasa nu are cine sa ti infese si te cam chinui pana iti intri in mana
roxanaz spune:
buna dimineata!
La multi ani Crix si Alina! sa va mearga toate strunaa!!! 

Mihaela, bine ati revenit! o scumpete de fetita Eva ta. hihihi ai perseverat in infasat? eu pe Patrick l-am imbracat in hainele de acasa a doua zi....si asa a ramas. era teribil de cald si nu ma gandeam sa stea asa infofolit. te asteptam cat mai des pe aici!
Camelia, mersic, mi-a trecut capul intr-un final....dupa niste amestecuri Molotov de medicamente... ![]()
noi nu am ajuns la plaja week end-ul asta, s-a mai incalzit apa?
Tatiana pupici! dati un semn cand veniti in constanta, da?
o zi frumoasa tuturor!