Aspirante optimiste > 20 - 122

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
marib, din cate stiu eu, in perioada fertila trebuie sa prestezi!! si perioada fertila incepe inainte de ovulatie. cica atunci cand te doare ovarul ai si ovula, acum nu stiu ce sa zic, ca nu stiu daca s-a facut vreun studiu referitor la corespondenta dintre durere si ovulatie. adica cred ca sunt si persoane care ovuleaza si nu simt nimic...
esti deci in perioada fertila si faci sex:))
cat despre frecventa (ranonzca79), parerile sunt impartite, adica sunt unii medici care zic sa faci in fiecare zi, daca stati bine cu , dar din cate am auzit, cel mai bine e o zi da si alta ba:) cred totusi ca de mai multe ori pe zi nu e indicat:)) daca scopul este sa faci bebe
pe marryan nu am vazut-o azi...pe unde o umbla??
Blanche, bine ai revenit printre noi!! ma bucur ca a fost bine in vacanta si acum ca te-ai relaxat, luna asta trebuie sa se prinda bebe!!

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor va multumesc mult de primire!!!!! Sunteti niste scumpe. Am fost la zidul plangerii si m-am rugat pentru noi, femeile care isi doresc copii. Sa ne auda Dumnezeu rugile!!!
In rest ce sa va spun, Israelul e o tara ca oricare alta, cu bune cu rele, am venit super super obositi pentru ca a trebuit sa ne vedem cu toate rudele lui, si cand am putut am mers sa vedem si noi ce era de vazut, am fost intr.o seara si la plaja, un nisip si o apa de vis, foarte asemanatoare cu unele locuri din Spania, chiar mai frumos de fapt pentru ca sunt terase pe nisip si muzica, o fericire..
Am aflat ca doctorii israelieni sunt pionieri intre multe si in fertilizare in vitro, cu multe reusite pentru ca sunt incluse in asigurarile de sanatate, deci au foarte multi pacienti care mai de care mai deosebiti.
Mancarea este forte buna, am mancat de am spart tot feluri de mancaruri de care el ma batea la cap de cand ne cunoastem, am cam 2 kg in plus...dar ce sa fac, trebuia sa le probez pe toate

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

REferitor la intepaturi in ovare in timpul ovulatie, si eu cred pentru ca se intampla pe propria piele sa ma doara si ma intepe ovarul pe care ovulez tare cam vreo 2 ore si apoi ma lasa durerile, de aceea eu cred ca atunci ovulez. Inainte cu vreo 2 zile am usoare intepaturi in ovare, din cand in cand, cate 2-3 secunde.
Poate ma insel, nu stiu dar alta explicatie nu prea ar fi.

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

blanche, super ce ai povestit, deja tanjesc dupa o plaja superba....asha cum ai descris-o tu in putine cuvinte, mie mi-a dat o imagine de vis:))
abia astept si eu sa plec in vacanta:)
am pus un link cu pozici de la nunta, multe dintre voi m-ati mai vazut, dar pentru ca mi-am schimbat gazda...:)

http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns winter spune:

Neata fetele!
Iarasi vin cu niste vesti nu prea bune: am primit rez la analiza de secretie- rezultat frotiu tip inflamator C2 pt. care am primit tratament.
Acum astept uratii care se incapataneza sa vina -deja sunt Z35. Sarcina nu poate fi cu toate problemele care le am.
Ceea ce ma ingrijoreaza e ca de 2 zile ma doare capul destul de rau.
E clar m-am dereglat de tot.
Va astept pe voi cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
O zi buna va doresc.

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,

Vad ca ati vorbit despre durerea de ovare la ovulatie. Si eu cred ca am asa ceva, in sensul ca la ovulatie simt intepaturi si am senzatia ca "ma tine", chiar nu ma pot misca. Ideea este ca la mine cel mai tare se simte la ovarul drept, cel pe care am avut un chist. Ma intreb daca este normal insa pentru ca uneori il simt ca pulseaza. Voi ati avut asa ceva?

Ieri am luat paracetamol pana la urma, pentru ca nu mai puteam de durere, era asa de violenta ca nu puteam sta pe picioare. Sper sa fie OK pt ca pe prospect scria ca se poate administra in sarcina.

Va pup si astept vesti cu bebei.

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Neata si tie, Anca! Ce face bebe din burtik?

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna dimineata!!!!

Vin si eu azi cu voi la un suc
Blanche bine ai revenit la noi...ma bucur fr mult ca ai reusit sa te distrezi in pofida tuturor dezamagirilor traite....si stiu ca daca te ai rugat acolo visul luna asta ti se va inplini

claudinna esti frumoasa foc acum am facut si eu cunostinta cu tine, va potriviti amindoi perfect, sunteti tare draguti sa dea DD sa vi se implineasca visul mult dorit cit mai curind
anca cum esti...ce face Maria?

irene ce faci iubita cum te simti?

bitza am vazut ca ai revenit la noi cum te simti?
maryb ce faci?
Maria nu ai mai intrat sa ne spui cum e cu trat de stimulare acum?

La intrebarea cu ovulatie...la mine exact asa se intimpla ca ma dor ovarele si ma inteapa...atunci eu inteleg ca am ovulat deja...dupa mucus nu prea pot sa ma conduc la mine!
eu nu am nimic de spus...o sa va citesc din umbra si daca voi sti sa raspund la intrebari o sa o fac cu mare placere

va puuuup pe toate fara exceptie

marryan

http://tt.lilypie.com/asC4p3.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marryan1982/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor Mariuca este bine ,in ultimele zile nu a fost f activa si sper ca este bine,nu ma mai stresez ptr orice ca mor cu zile.

anca 22+

Maria
poze

Mergi la inceput