*LMA - leoaicelor DC ! * (6)
Raspunsuri - Pagina 25
katty spune:
Anamaria, si eu plec maine, la Olanesti !!!!
Iti urez si tie concediu placut!!!
Cocoloasha, merci ptr. raspunsul cu tortul! Frumusica "nora" ta!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:

Moni-k
Cinta
Buggy 

Anamaria si Katty - vacanta placutaaa, vreme faina si distractie si odihna cat incap 
O zi frumoasa tuturor leoaicelor ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
MsLara spune:
Buna tuturor leoaicelor!!!
LA MULTI ANI!!!!
MONI-K, CIUTA, BUGGY!!!
Sa fiti sanatoase si aveti parte de bucurii si impliniri!
Si eu sunt leoaica...din 17 august '77 !
Nu sunt casatorita dar eu si prietenul meu ne cunoastem de trei ani jumate' si mergem mai departe ca e bine si frumos impreuna
! Nu avem nici copii, dar eu imi doresc foarte mult si poate ne hotaram sa facem la anul!
Am facut Fac. de Comert dar lucrez ca si contabil la o reprezentanta straina. Nu stiu ce sa va mai zic, dar astept intrebari.
tuturor!
AILUI spune:
salve,

sarbatoritelor din aceasta saptamana !!
Cine sunt eu??
Leoaica, 35 ani,nascuta si crescuta in Campulung Muscel, jud Arges, parinti olteni, devenita, dupa casatorie.......dobrogeanca !!Sunt economista
la o firma privata,casatorita
de 15 ani si am un baietel de 5 ani.
Ce-mi place
: iubesc tare mult soarele,plaja,dansul, muzica;sunt dependenta de Radio, trebuie sa am "fundal"muzical si parca atunci pot face orice cu mai multa placere,imi place sa calc rufe, si, in general sa fac curatenie,ma linisteste psihic cand stiu ca vor fi toate la locul lor;imi place sa fac tot felul de aranjamente prin casa, culorile mele preferate sunt portocaliul, galbenul si verdele;
Ce nu-mi place
: nu-mi place sa spal vase, nu ma omor dupa gatit,urasc sa curat/tai cartofi,nu-mi place deloc sa cos....norocul meu ca la toate astea ma ajuta sotul sau mama, ca altfel......
In schimb daca e sa bat vreun cui, sau ceva reparatii prin casa, nu stau deloc pe ganduri......sunt cam ciudata
, nu??? Cred ca mama , cand era insarcinata cu mine si-a dorit mult sa aiba baiat, ca altfel nu-mi explic !!
A, era sa uit:nu suport barfa, poti sa-mi spui orice despre oricine, daca nu am VAZUT EU cu ochii mei, nu cred si pace, si ,de felul meu,sunt o pacifista convinsa,am mare incredere in oameni,poate uneori chiar par o naiva din ac cauza !
Cam asta imi vine acum in minte despre mine!
Apropo, se spune ca, dupa 30 de ani, tendinta este ca zodia care te influenteaza mai mult este cea a ascendentului in care te-ai nascut, voi ce spuneti de asta, pt ca, in ac caz, se pare ca nu prea mai sunt asa leoaica
.....eu ma incadrez la fecioara!!
Am acum o revelatie: observ ca multe dintre noi avem profesii asemanatoare, care necesita trasaturi comune:meticulozitate,rabdare,spirit organizatoric,etc....
Acum trebuie sa plec putin, dar revin...
pupici
mami ailuI
szivarvany spune:

Marilena_ral
Floricika 

Ailui - io`st cu ascendent in leu
, dar fie`mea are ascendent in fecioara si-mi place zodia, de fapt ea trebuia sa fie fecioara 
O zi frumoasa tuturor ! 
Daria &
catutza spune:
Ilinca
Mara
Adirys21
La multi ani! Sa fiti sanatoase si voioase! 
Unde umblati leutelor? Sarbatoriti?
Eu stau acasa, nu am plecat nicaieri e si vremea asta urata...dar i-mi palce ca e racoare![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
szivarvany spune:

Mara
Adirys21
Copilutzu
Hopes 

ILINCA
, sa-ti traiasca minunea, Carmen !
Un we frumos tuturor, fug inapoi la bucatarieeee 
Daria &
catutza spune:
Copilutzu
Hopes
La multi ani!
Mamagiuliei , ce faci bun la bucatarie?
Dar slaba activitate pe aici, unde umblati fetelor?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
zozela spune:

Copilutzu
Hopes
Lauraspeedy
Alivio
Cristina A
Nuschu

Ela..
in 8+!!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
MsLara spune:
Buna tuturor leoaicelor!!!
LA MULTI ANI!!!! sarbatoritelor!
Sa fiti sanatoase si aveti parte de bucurii si impliniri!
Si eu sunt leoaica...din 17 august '77 !
Nu sunt casatorita dar eu si prietenul meu ne cunoastem de trei ani jumate' si mergem mai departe ca e bine si frumos impreuna !
Am facut Fac. de Comert dar lucrez ca si contabil la o reprezentanta straina(sunt "in banda" cu alte leoaice la meserie vad). Si imi plac mult calatorille. Nu stiu ce sa va mai zic, dar astept intrebari.