Clubul nurorilor (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noua in clasa a 10-a ne-a venit o profa de romana de la cluj, doamne ce urata a fost in primul an, dar si ce iubita a devenit la sf de clasa 12
o femeie de exceptie
am chiar si un volum de poezii de la ea (scris de ea) pe care mi l-a oferit la o revedere ulterioara cand eram in facultate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

nico, ce profa nasoala. Pai cum sa nu rezolve subiectele? Chiare batuta in cap. Credca eu faceam sesizare la directiune si inspctorat. Pai e dedatoria ei sa pregateasca elevii

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nici colegelor mele nu le placea de ea. Dar mie mi-a placut tot, si stilul ei de a preda, si ea ca persoana. Unde mai pui ca era si frumusica, tinerica si tot timpul super pusa la punct.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai fetelor, felicitari pt surioare. Sale ajute DD sa intre la facultate, acolo unde isi doresc.
Azi am avut de mers pe teren. Sa va spun cum imi scrasneste nisipul in dinti? Sau cum arata parul meu?! Zici ca am o tona de matreata
Azi e ziua surioarei mele, face 22de ani, si am trecut sa ii iau flori. Da de unde!! Toate floraresele din zona au luat-o razna. Au scos toate florile afara, iar din cauza vantului nu va spun cum arata! Cred ca in loc de flori ii iau o cutie de inghetata ca nu mai am timp sa merg si prin alte parti dupa flori (am fost deja la 3 florarii; inauntru nu tineau decat pomisori, sau chestii de astea :bambus sau flori de ghiveci). Stiu ca suna naspa :cadou+inghetata dar chiar nu stiu ce sa fac..

briza_marii
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

briza sa-ti traiasca surioara! hai ca sigur sa bucura de inghetata....eu m-as bucura pt ca nu ma omor cu florile, da acum am si interdictie la inghetata

andreea ma bucur ca bia e bine, nu e maraita. emmi nu mai baloseste de cand i-a iesit primul dinte dar sigur e doar o faza pana la urmatorii.

fete succese surorilor voatre la bac, sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!
briza pentru sora ta!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Briza pt sora ta si din partea mea! Sa-ti traiasca!!

Mergi la inceput

neata fetelor!
briza- la multi ani pt surioara!
fetelor eu sunt happy, am luat examenul scris la experti contabili, iar maine am oralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nico felicitari
Tinem pumnii si la oral!!!!! Bafta!

Mergi la inceput

multam'
chiar am avut emotii
site-ul nu merge, asa ca aseara pe la 21.30 eram cu ochii pe liste la sediul CECCAR

Mergi la inceput