Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia72 spune:
Kitzi,nu ne povestesti si noua pe unde v-ati plimbat,ce ati vizitat?Am vazut pozele,superbe imagini,ce probleme ati avut la cazare,ce preturi mai sunt?Hai ca te-am bombardat cu intrebarile dar luni sau marti vom pleca si noi in concediu si ne intereseaza orice detaliu de acest gen!
Aly
,am auzit ca au refacut plajele,se pare ca si vremea tine cu noi,inca nu avem destinatii precise,imi astept sotul sa ajunga din Germania si vom stabili traseul,eventual si ceva rezervari!
La multi ani pt. toti sarbatoritii de maine,toate Mariile si Marinii sa fie sanatosi,voiosi si fericiti!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Alynutza spune:
Cami
si eu. Sa dea DD sa aveti vreme buna si sa aveti un concediu frumos. Cazare la mare nu se poate sa nu gasiti, cand am fost noi stateau gramada pe marginea drumului si-si fluturau cheile.
pentru cele/cei care poarta numele de Maria/Marin si derivatele!
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
kitzy spune:
Camelia la 2* cazarea ne-a costat 90 de lei/noapte, problema a fost ca atunci cand am ajuns acolo, era doar o camera rezervata in loc de doua, asta in conditiile in care rezervarea s-a confirmat telefonic de 4 ori!!!! In fine, pana la urma s-a rezolvat, ne-a cazat intr-un ap cu 2 camere plus living si nu ne-a mai luat bani si pe living. La pensiunea Iuliana unde am fost noi, nu merita sa te cazezi la 2*, am fost si inundati, instalatiile sanitare sunt de kk, la 3* am vazut ca e mult mai ok, dar si pretul creste la 120 lei/noapte. Mancarea a fost super buna, k la mama acasa, preturile sunt mai mici decat in Cluj la un restaurant, mancam supa, felul 2 si desert cu aprox 20 lei/pers si portiile erau super ok, te puteai satura numai cu supa la cata aducea.
In rest, pe acolo e foarte frumos, aer curat si racoros, am vizitat Ghetarul de la Scarisoara, e superb, merita vazut, am fost pe la Pestera Ursilor, care e si mai superba, am vrut sa vizitam si Ponoarele, dar in pestera am inteles ca se coboara pe cabluri si trebuie sa fii echipat total sa o vezi, asa ca am renuntat. Am vrut sa vizitam mai multe, dar n-am apucat, nu-ti ajunge o sapt si in plus a mai si plouat si nu prea ne permiteam sa plecam pe jos si sa ne apuce si ploaia. Mai nasol la Arieseni e ca traseele sunt departe, de ex la Scarisoara am avut de mers pe jos vreo 4 ore, din care 2 am urcat incontinuu si la Pestera Ursilor numai cu masina ca e si mai departe. Dar a fost superb, mi-am incarcat bateriile. Locuri de cazare sunt cu gramada, cred ca poti sa mergi acolo si fara sa-ti faci rezervare din timp si tot gasesti ceva. Eu zic ca merita vazut Arieseniul, e o locatie foarte frumoasa, cu munti impaduriti, sate rasfrirate si multa liniste.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
marinar spune:
buna fete
la multi ani tuturor care-si serbeaza ziua onomastica!
eu sunt bine, tota ziua cu emmi care e o nebunica, merge de-a busilea si nu mai vrea in patut nici moarta, urla de nu mai are aer, d ar macar e bine ca doarme cat trebuie si papa tot asa.
briza_marii spune:
La multi ani Maria si Marian!!. Marina si tie la multi ani (mai ales ca e si ziua Marinei
) si mult noroc in viata.
Kitzy super pozele...si iar ajung sa zic "Ce tara frumoasa avem!!!". Pacat ca la 900.000 camera ati avut atatea probeleme. Si cand aud celebra replica : pai la 2 stele ce o-i vrea..ma apuca
. frate pai ala in 10 zile castiga un sal mediu pe economie!!!!
Cami in caz c anu mai intrii, si tie drum bun si sa nu ne uiti sa ne pov cum a fost cand te intorci
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
marinar spune:
briza merci mult!
cand eram mica tata ma tachina si-mi zicea ca nu e ziua mea pt ca nu ma cheama maria ci marina. si io imediat ii spuneam: pai astia anuntza cu surle si trambitze ca e ziua marinei si tu zici ca nu e ziua mea!?
acum filmuletze cu emmi
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-09/17:28:35" target="_blank">vreau si eu in picioare dar nu reusesc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-06/13:39:05" target="_blank">sunt desteapta foc
www.dropshots.com/marinar#date/2007-08-01/09:53:20" target="_blank">asa fac cand sunt nervoasa
briza_marii spune:
Ce tare e aia cand e suparita............"Ma ma ma". sper ca e rezistent patutul ala, ca altfel parca vad ca o aduni de pe jos
. Cred ca nu mai apuci sa faci nimic...
briza_marii
www.flickr.com/photos/10784363@N03/" target="_blank">poze
marinar spune:
briza acum nu prea se mai hatana pt ca am trecut-o la nivelul de jos, pt ca se pune singura in fundic si imi era frica sa nu cada. dar oricum patutul e ok
Alynutza spune:
Marina sa ne traiesti cu numele!
Foarte scumpa bebelica ta. Sa va traiasca.
Fetelor, cu chiu cu vai am reusit si noi sa ajungem la pagina 20, asa ca va invit la 78 si sper sa nu ne mai chinuim atata cu el.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc