Clubul nurorilor (77)
Raspunsuri - Pagina 19
CrisaS spune:
Bine v-am gasit si multumesc de primire.Dar de ce l-ati numit clubul nurorilor?
Ma bag si eu in seama..voi aveti soacre bune? Ca a mea mi-a mincat zilele am albit jumate...
Crisa:)))
Cind nu ai ceea ce-ti place trebuie sa-ti placa ceea ce ai!!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
kitzy pai chiar esti tanara. In ziua de azi mai rar faci copii la 22 de ani. Mie mi se pare ca la varsta aia nu esti copt destul nici sa te casatoresti, darmite sa mai faci si copii.Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
deci am gresit ca m-am casatorit la 22 de ani, defapt nu erau inpliniti
kitzy ma bucur sa aud ca ti-ai mai revenit.... sfatul meu ar fi sa lasi un pic organismul sa se refaca... are nevoie de asa ceva... eu una l-am lasat aproape un an...acuma e parerea mea....tu faci cum crezi...
raportez si eu ca nu am mai avut rabdare sa astept si la eco am aflat ca am o fetita...sanatoasa si grasunica..asa cum si-a dorit mamica...
va pup pe toate

Stefania cu Stefania la purtator
slimatei spune:
bine multumim...vb la pl... am obs. ca-mi place tare...noi am adormit dupa cafelutz...
ce sa-i faci isi cere drepturile![]()
dar cum se face ca am ramas numai noi 2....nu mai sunt nurori..sau is in vacanta?..uuufff si noi asteptam ca pe....apa....cu toate ca numai vacanta nu o sa fie..dar eu trag speranta ca...va fi frumos.... mergem la papici ...si cine stie daca dupa nu vrea si somnic![]()

Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Alynutza spune:
Neatza la amiaz!
Eu cu rapoarte si peripetii de cu buna dimineata, inca n-am terminat, dar am zis sa bag un pic nasul pe-aici.
Stefania fiecare cum crede si cum ii e destinul. Daca tu ai fost norocoasa sa-ti intalnesti jumatatea asa repede si ai fost convinsa ca asta trebuie sa faci, foarte bine.
Crisa i-am spus clubul nurorilor pentru ca toate suntem nurori. Ne plangem si de soacre (cand e cazul) dar nu e musai sa vorbim numai de ele. Sunt si fete cu soacre ok (eu de exemplu ma inteleg foarte bine cu ea), dar si cu poame acre.

sa va treziti ca a inceput ziua de luni!