Help plsssss am pierdut pasaportul !!!

Help plsssss am pierdut pasaportul !!! | Autor: Annnca

Link direct la acest mesaj

Va rog ajutati-ma ! Unde trebuie sa ma adresez pt pierderea unui pasaport ??
Locuiesc in Spania si l-am pierdut de 10 zile.
L-am cautat in toata casa si nu e.
Am cumparat un bilet de avion pe seria de la pasaport.Oare mai pot schimba ceva pt biletul de avion sau pierd biletul si trebuie sa cumpar altul ??

Se da amenda pt pierderea pasaportului ? Cat costa ? Am auzit ca 300 de euro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

daca pasaportul este romanesc, te duci la Politzie- Biroul de Evidentza populatziei.

daca ai pasaport ca cetatzean al altei tzari, mergi la ambasada/ consulatul tzarii respective.

nu stiu ce taxa ti se ia/ daca se ia pt pierderea pasaportului...

pe net am gasit asta:

"Acte necesare eliberarii unui pasaport în caz de pierdere (daca pasaportul pierdut a fost valabil)
• actul de identitate ( copie si original )
• chitanta la C.E.C . 95,7 ron ( 957.000 lei vechi )
amenda daca se constata pierderea pasaportului valabil de cel putin doua ori într-un interval de 3 ani
• formular de la ghiseu "

deci daca nu esti recidivista, poate scapi de amenda...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Anca, eu te-ash sfatui sa suni la consulatul Romaniei din Madrid.. itzi pot dau o foaie de drum sau ceva asemanator.nr de tel este acesta: 913 597895.. incearca de multe ori pt ca raspund greu, spune-le situatzia shi vezi ce te sfatuiesc.. daca pe biletul de avion apare shi numele tau, il potzi confrunta cu dni-ul sau orice alt act doveditor..parerea mea.. sper sa nu greshesc..
Succes.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput