Durerea pierderii unei sarcini (29)
Raspunsuri - Pagina 24
alinushca spune:
Mda, si eu am exact acelasi feeling: multe teste pozitive in curand si mutare in masa la Odisee 
:) Sanatate!
sorceress spune:
Lara 76 - imi pare rau. Hai ca o sa fim amin2 mamicutze ori prin FIV ori natural, cum o sa vrea DD.
Referitor la intrebarea ta, doctorii mi-au spus ca fiecare corp e altfel construit si depinde de la caz la caz. Dupa ce am pierdut sarcina (exact acum 3 sapt, fir-ar sa fie), am singerat doua zile, dupa care s a oprit. De aceea am fost la eco si mi au spus ca totul e curatat. Apoi s-a reinstalat hemoragia, cu dureri. Ma rog, in a doua sapt era din ce in ce mai putin, ceva ca si un sf de ciclu. Acu de vreo 2-3 zile iar e rosu si mai mult cantitativ. O sa sun sa mi fac o programare.
Alinushca, articolul pus de tine este f adevarat. Am vorbit cu f multi medici despre asta. Corpul nostru este construit in asa fel incit sa rejecteze orice ce ii este "strain". In cazul sarcinii, deci cind apare embrionasul exista aceeasi reactie, doar ca in momentul acela se declanseaza si o cantitate suficienta de progesteron ca sa sustina sarcina. O alta importanta proprietate, e de a rejecta embrionasii cu probleme, aici insa sunt doar niste ipoteze, nu se stie totusi clar de ce nu TOTI embrionasii cu pr sunt rejectati, tinind cont de faptul ca sunt copilasi nascuti cu malformatii. Din ecografie, ei au zis ceva de genul ca al nostru ar fi avut sindromul Down, dar nu erau siguri decit daca ar fi extras din lichid. Doar ce eu mi-am ingropat puiutzu, nu l-am dus inapoi. Ata e!
Danangie, o sa merg la dr!
Liana, pai nu ma mai speria fata! Io mor de picatura chinezeasca. Fetelor, adevarul e ca tare as mai trage si io un
si m-am saturat de tampoanele alea ca de mere acre.
Johanna, eu nu am primit absolut niciun antibiotic. doar antiinflamatorii. Imi mai curg sinii, da se opreste citeva zile, apoi iar citeva picaturi. Si cu singerarea, ca si cu durerea , mi s a spus ca fiecare e altfel construit. Asa se "lucreaza" in Canada.
L5845, capu sus ca o sa ai bebe!
Dana, stiu 3 persoane care au ramas insarcinate cu o trompa! Una din ele are acum 60 de ani si baiatul ei 36.
Oana, ingerasii intotdeauna pleaca la Doamne Doamne. Si cind ne-o veni timpul, o sa i vedem cu siguranta. Fratiorul meu s-a nascut sanatos tun, dar i-au ttaiat buricul aiurea si l-au gasit mort intr o balta de singe. S-a nascut de ziua mamei mele si a fost ingropat de ziua tatalui meu. Luna asta ar fi avut 30 de ani. Acum are grija de puiutzu meu si ii arata cum e traba acolo sus.
Hai ca am devenit dramatica si logoreica. Va pup pe toate si va doresc o zi faina. Bafta multa multa !
L5845 spune:
Laura, mai stii? Nu se stie niciodata, de unde sare "iepurasul".Cred ca as fii
de fericire...iti dai seama.
pe burtica cu bebe shmeker si dulce.
baby spor la razuit peretii, ca tare "fain" e. Noi am placat cu rigips, ca e mai usor, altfel...muream cu shpaclul in mana.Iar cu feelingul, sper ca e valabil si pentru tine, cat de curand, da? 
alinushca
si sa fie cum zici tu,
la DD.
sorceress normal, o sa fie bb la toate, optimismul doar lipseste la unele dintre noi (se stiu ele care
).
si numai bine.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Liana30 spune:
baby_r7 stai mama linistita ca io nu m'am suparat..doar ma intreebam de ce sari peste mine
ma gandeam ca'ti place sa sari coarda???
spor la munci![]()
irina cred ca e timpul sa va fac un dush rece..rece
sa va reveniti odata ,,,apropo ce'i aia ofilit???![]()
![]()
sorceressnu te sperii fatooo
io iti spusei ce avui io
ete asa ma chinuii 3 luni de zile de'mi iesira picaturile pe ochii
da acu veniii
..hai ca trece la tine repede ai za vezi ca o sa vina cat de curand..io am stat asa ca nu am vrut sub nici o forma sa'l provoc sa vina..te puppp
Lau Meli io zic ca in proportie de 100%e ceva acolo
tin pumniii!!
Joahnna
danangie acu ma pregatesc pt o noua IA pt ca am vazut ca sunt sanse..mai am pana la FIV
si daca o fi cumva naturel..atunci sa fieeeee
Michelleeeeeeeee
pe unde umbliii????![]()
Chantal te dau iar la Interpol daca nu apari![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
L5845 spune:
Liana sper sa fie asa, Doamne Ajuta, ca as scapa de IA, desi nu mi-e frica de asta. As face orice, oricat de dureros , numa sa vina bb! Michelle, e fata cuminte, face
la sot, si pe desupra si desert bun.
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
c.myry spune:
danangie- da, eram suspecta de sarcina molara. Inca nu stiu care e rezultatul analizelor. Daca am scapat de suspiciune sau nu. Poate luni aflu.
LARA – Fii tare. Si eu am avut si inca mai am sentimentele de care vorbesti. Sunt normale. Dar cu timpul se estompeaza. Totul e sa nu te inchizi in tine si sa ii lasi pe cei dragi sa te ajute sa treci peste aceste momente dureroase. Va veni si vremea noastra, fii sigura.
Sorceress – la mine dupa chiuretaj singerarea a durat maxim o sapt., dar printre medicamentele pe care mi le-au dat era si un coagulant. Am uitat cum se numea. Nu stiu daca e normal sa te tina atat. Mai bine intreaba un medic.
Va pup pe toate ! Multa sanatate si sa ne ajute DD sa trecem peste toate! 
myry
IreneCAM spune:
Fetelor dragi, azi se implinesc 5 luni de cand l-am nascut pe ingerasul meu Vladut. 
I-am strans lucrusoarele care mai ramasesera in sifonier. Nu am plans deloc (mi-e frica de Liana
), am stat cuminte si m-am gandit ce o sa fac in continuare...
Va pup pe toate. O sa va scriu maine mai mult.
Spiridusha:))
Michelle81 spune:
Fete scumpe si luptatoare-eu sunt putin cam ocupata de aceea am sa va scriu maine la fiecare.Va pup dulce si aveti grija de voi!
sorceress spune:
Irene
(si mie mie-e frica de Liana
...eram acu vro 2 ani in taieri de vene si m-a luat Liana pupici si shuturi si din 2 mesaje m-a facut bine
)
Joahnna, pentru FIV mi-au spus sa astept 2 cicluri. Dar o sa i dau inainte cu
ca nu se stie![]()
Va pup pe toatee, tare imi sunteti dragi si de 2-3 zile de cind vorbesc cu voi ma simt mult, mult mai bine. Aveti grija de bebeii din burtica/ sau de burtica - sa pregatiti locul pentru puiutz.
Pupi!